SYDNEY, AUSTRALIA

SCIENTOLOGY KRONER REKORDMESSIG VEKST MED ET HELT NYTT ÅNDELIG HOVEDSETE FOR ASIA OG STILLEHAVSOMRÅDET

4. SEPTEMBER 2016

Den mest storslagne seremoni bebudet en spektakulær ny Ideell Avansert organisasjon som tilbyr utøylet ekspansjon av åndelig fremgang for scientologer over hele Australia, New Zealand og Asia.

Det praktfulle nye åndelige hjemmet for Scientology Kirken som ligger bare ti minutter fra Sydneys sentrum, men likevel en verden unna midt i 3600 mål aboriginsk skog i Lane Cove nasjonalpark, ble innviet for tusenvis av mennesker søndag den 4. september.

«I dag markerer vi enda en monumental fullføring med en innvielse som er absolutt uten sidestykke», sa David Miscavige, styreformannen i Religious Technology Center og kirkelig leder av Scientology religionen. «For hvor ellers kan du innvie en ny Avansert Scientology organisasjon som tar pusten fra deg som denne? Eller for den saks skyld, hvor ellers kan du tilby den tidløse friheten av evigheten til den mest befolkede sonen på jorden? Vel, det er nøyaktig hva vi innvier i dag mens vi klipper båndet til den nye Ideelle Avanserte organisasjonen for Australasia!»

David Miscavige, styreformannen i Religious Technology Center, gav sin velkomst til de mer enn 2500 scientologene fra hele regionen som var til stede for å feire innvielsen av den nye Ideelle Avanserte organisasjonen for Australia, New Zealand og Asia.

Kirkens nyeste og største åndelige senter utenfor USA vil bli en varde for frihet for Asia og Stillehavsområdet. Den massive og mesterlig restaurerte 13 470 kvadratmeter store bygningen er et arkitektonisk mesterverk med høye vinduer som gir utsikt over nasjonalparken, hvor kookaburraer synger ved daggry og i skumringen. Den er et fysisk under som gir mening til ånden i Scientology selv.

Mens han beskrev hvordan han «først la øynene på dette skogpalasset, gjemt innunder randen av et eukalyptus-eventyrland», sa David Miscavige: «Det mest beskrivende uttrykket (bortsett fra bakoversveis) var: perfekt perfekthet. Vel, det er også tidspunktet for deres innvielse.»

Den historiske begivenheten kommer i kjølvannet av en ny Gullalder for høyere nivåer av åndelig bevissthet i Scientology. Det er en gullalder som utgjør enda en monumental prestasjon i å gjøre Scientologys teknologi tilgjengelig. De inkluderer de originale filmene med Scientologys grunnlegger L. Ron Hubbards avanserte kursforedrag nå fullstendig restaurert, og de avanserte materialene som dekker de øverste nivåene av Scientologys Bro til total frihet, som har blitt oversatt til 17 språk, inklusive kinesisk og japansk. Som en følge av det går scientologer oppover Broen sju ganger raskere enn tidligere.

Den nye Ideelle Avanserte Scientology organisasjonen er utstyrt til å romme disse antallene med fasiliteter som inkluderer et Hubbard veiledningssenter med 60 auditeringsrom (rom for åndelig veiledning), kursrom for trening og veiledning til Soloauditering (medlemmer som auditerer seg selv gjennom tilstanden Clear og Avanserte nivåer), og kursrommene for trening av auditører til å tjene i Scientology organisasjoner over hele Asia og Stillehavsområdet.

Den vidstrakte fasiliteten huser også et nytt Kontinentalt forbindelseskontor for den kirkelige ledelsen av hver sektor av Scientology i regionen. Det inkluderer Scientology Kirker, misjoner og tilknyttede grupper, så vel som etablering og ekspansjon av kirkens humanitære initiativer og samfunnsprogrammer.

Den ultramoderne strukturen presenterer en minimalistisk stil med fleretasjes glassvinduer sammen med et slående betonglandskap. Utenfor snor bekken Blue Gum Creek seg gjennom 34 mål med eukalyptusskog, som en edens hage i hjertet av Sydney og omegn.

Denne unike lokaliteten var stedet der de mer enn 2500 scientologer og deres gjester kom sammen på søndag for å feire denne bemerkelsesverdige prestasjonen. Blant publikum til stede var også kommunale og nasjonale dignitarer som deltok i begivenheten.

Le Lam, ordfører emeritus og forkvinnen for Den asiatiske kulturelle foreningen for Sydney og omegn sa i sin åpningstale: «Denne fasiliteten som tjener som deres nye kontinentale hjem er veldig unik. Som dere kan se har selve bygningen mange utrolige egenskaper – både dens størrelse og design er imponerende, for å si det mildt. Den ble faktisk nominert for offisiell registrering som en ’betydningsfull bystruktur’ som bidrar til denne byens arv. Og ved å etablere dette nye senteret som deres åndelige midtpunkt har dere gitt denne store fasiliteten et formål som til og med transenderer dens fysiske skjønnhet.»

Dr. Amin Hady, tidligere religiøs rådgiver for Australias statsminister, anerkjente også fasilitetens viktige rolle i Asia og Stillehavsområdet: «Scientology har så mange ressurser, og jeg er svært optimistisk mht. at de ressursene vil tilby ikke bare håp, men også praktiske løsninger til folk som desperat trenger en hjelpende hånd. Ansvaret for forandring ligger ikke bare hos offentlige tjenestemenn, men hos hver av oss, hos deg og meg – hver eneste innbygger. Bare ved å inspirere enkeltpersoner til å forvandle seg fra tilskuere til deltakere kan vi vinne samfunnet vi ønsker oss. Mitt ønske er et stoffritt Indonesia og et stoffritt Asia. Med hjelp av Scientology og dens programmer, tror jeg at vi kan oppnå det sammen.»

Gracelyn Smallwood, internasjonal menneskerettighetsaktivist, mottaker av Australiaordenen og professor ved James Cook University bemerket at «Scientologys frivillige prester rykket ut til over 40 katastrofer i Australasia, heriblant skogbrannene i Victoria, Fukushima-jordskjelvet i Japan og den sørasiatiske tsunamien. Med Goodwill-turneene deres på kryss og tvers av disse landene har De frivillige prestene spredd sine teknikker på grasrotnivå og opplært 100 000 innbyggere i Scientologys praktiske og holistiske tilnærming. Dere gir en landsby evnen til å hjelpe og helbrede seg selv. Så ja, når jeg ser de gule teltene, ser jeg håp!»

Dr. Keith Thompson, assosiert dekan ved University of Notre Dame, uttrykte de samme følelsene. «Det er blitt sagt: ’Ved deres frukter, skal du kjenne dem.’ Og i dag, gjennom deres nye åndelige senter for Asia og Stillehavsområdet og deres vedvarende forpliktelse til å hjelpe andre, kan vi se deres frukter», sa han. «Gjennom dette senteret er jeg sikker på at dere vil hjelpe med å skape utveksling og dialog for å fremme et sterkt tverreligiøst samfunn, et samfunn bygd på respekt. Så jeg ønsker dere alt godt i deres edle og hellige bestrebelser. Idet dere fortsetter å hjelpe andre til å realisere den storheten som er inni dem, vil dere strebe mot deres egen evighet og evige storhet.»

Dr. David Bennett AC, QC (dronningens rådgiver) og tidligere rådgivende riksadvokat for Australia som førte og vant høyesterettsaken som omdefinerte religion og etablerte religiøs anerkjennelse av Scientology, sa: «Av alle saker jeg har vært involvert i finnes det ingen sak som jeg er mer stolt over enn saken som stadfestet Scientology som religion, for siden den gang har domstoler rundt om i verden basert seg på den australske definisjonen. Så, ved å være her og feire sammen med dere, kan jeg se hva en dramatisk og revolusjonerende seier i retten kan medføre med hensyn til religionsfrihet. Det gjør meg enda stoltere å vite at det som begynte som en kamp for rettferdighet, førte til en avgjørelse som har spredd seg over hele verden for å garantere rettighetene til folk i alle religioner.»

Mens han forberedte seg på å klippet båndet for en ny fremtid for Scientology i Australasia, uttalte David Miscavige dens betydning: «Og med det kommer vi til sluttminuttene før de dørene åpner til evigheten. Som sådan er dette det perfekte øyeblikket til å reflektere over hva det betyr å nå besitte en Ideell Avansert org som praktisk talt er helt hinsides denne verden. Og så, til ære for vår grunnleggers evige drøm dediserer jeg herved denne nye ideelle åndelige inngangsporten på vegne av L. Ron Hubbard og Total frihet.»


Innvielsen av den Ideelle Avanserte organisasjonen og Saint Hill for Australia, New Zealand og hele Asia, kommer i løpet av en periode med storslått ekspansjon for religionen. Under David Miscaviges lederskap har Scientology Kirken åpnet dørene til mer enn 50 nye Ideelle kirker på seks kontinenter. Det har nylig blitt åpnet nye Ideelle kirker i Harlem i New York; Budapest i Ungarn; Atlanta i Georgia; Milano i Italia; Tokyo i Japan; Bogotá i Colombia og Basel i Sveits.

I tillegg åpnet Kirken nylig Scientology Media Productions, et 20 måls teknologisk nyskapende studio i Hollywood i California, der religionens budskap vil bli kringkastet på tv, radio, Internett, sosiale medier og enhver annen medieplattform.

Flere Ideell org-åpninger er planlagt i det kommende året for kulturelle sentre i New Zealand, Europa, Latin-Amerika og Nord-Amerika.