LIVSFORBEDRINGSKURS
SCIENTOLOGY VERKTØY – DEN VITALE KUNNSKAPEN OM LIVET

ETIKK OG OVERLEVELSE
5 KURS
MÅL OG FORMÅL
6 KURS
OVERLEVELSE OG VELSTAND
3 KURS
EKTESKAP
3 KURS
BARN
3 KURS

Din lykke er sannsynligvis din mest verdifulle eiendel. Scientology Livsforbedringskurs gir deg verktøyene til å oppnå den lykken du ønsker.

De er basert på L. Ron Hubbards grunnleggende oppdagelser om tilværelsen – gjennombrudd som besvarer de mest presserende spørsmålene i våre liv.

Det finnes i alt 20 kurs. Hvert av dem tar for seg en bestemt del av livet, og hvert av dem inneholder fakta og verktøy til å gjøre det aspektet av livet slik det burde være. Scientology Livsforbedringskurs gir deg evnen til å lykkes i dine forhold til andre mennesker, i ditt ekteskap, i dine familieforhold og med din økonomi. Du får knowhowen til å overvinne livets opp- og nedturer, vite hvem du kan stole på, organisere ditt liv, oppnå dine mål og mye mer.

Med sann kunnskap og virkelige verktøy kan hva som enn er galt i livet ditt bli korrigert, og hva som enn er riktig i livet ditt kan bli enda bedre.

«Scientologys mål er å sette individet i stand til å leve et bedre liv ifølge dets egen vurdering og med sine medmennesker og å spille et bedre spill.»

– L. Ron Hubbard

«Dette kurset var som instruksjonshåndboken om hvordan man bruker en tryllestav. Det viste meg hvordan å gjøre ting som var forbløffende. Jeg visste at jeg kunne gjøre disse tingene. Jeg visste bare ikke hvordan, men nå gjør jeg det!» – R.D.

«Jeg elsket dette kurset!!! Det føltes som om det var et program skrevet bare for meg. Det har verktøy jeg kan bruke med det samme.» – K.R.

Gjenvinn all den glede og lykke som rettmessig tilhører deg.
Scientology Livsforbedringskurs
vil vise deg veien.

Verktøy basert på Scientologys gjennombrudd om livet.

Scientology Livsforbedringskurs gir deg Scientology verktøy for de mest avgjørende og noen ganger besværlige delene av livet. Hver av de tjue kursene som er listet opp her, kommer med en arbeidsbok som inneholder alle oppgaver og materialer som trenges for kurset.

Hvert kurs er omhyggelig utformet til å gjøre studiene dine effektive. De inkluderer en overflod av praktiske verktøy og oppgaver som hjelper deg med å lære og forstå prinsippene i hvert kurs, slik at du fullt ut og øyeblikkelig kan anvende det i livet ditt. Selv før du fullfører kurset vil du oppdage at du intuitivt og uten anstrengelse bruker denne kunnskapen.


Etikk og overlevelse

DEN ENE DAGEN OPPE, DEN NESTE DAGEN NEDE – OPPNÅ STABILITET!

Hvis noen har klart seg bra og plutselig begynner å få det verre, så skjer det av en bestemt grunn. Her er de bemerkelsesverdige gjennombruddene i Scientology som løser det en gang for alle. Med dette kurset kan du endre ditt liv for alltid.

FINNES DET EN RUTE TIL SUKSESS OG LYKKE SOM HAR VIST SIN VERDI?

Å leve opp til dine egne idealer er en sikker vei til suksess. Men uten kunnskap i Scientology om hvordan man gjør det, kan det være vanskelig å oppnå suksess og lykke. Dette kurset er din sjanse til å gjøre dine drømmer til virkelighet.

KJENN HEMMELIGHETENE BAK VARIGE VENNSKAP

Med Scientology prinsipper som gir deg ingrediensene i oppriktige forhold, kan du med letthet bygge og opprettholde dem. Gjennombruddene om menneskelige forhold som du vil lære på dette kurset, skaper gjensidig enighet og lykkelig sameksistens.

VIT HVEM DU KAN STOLE PÅ

Her er gjennombruddene i Scientology som viser deg de sanne elementene i menneskelig atferd, slik at du virkelig kan vite hvem du kan stole på. Med kunnskapen du lærer på dette kurset, kan du eliminere «sjanser» i personlige forhold og være på vei mot en lys fremtid.

BLI SIKKER PÅ DEG SELV

Når en person mister sin selvtillit, finnes det en bestemt grunn til det. Snu om på det, og ens selvtillit kan bli gjenopprettet. Her er Scientology prinsippene som gjør det hele mulig. Kunnskapen og redskapene på dette kurset vil hjelpe deg å nå et nytt nivå av selvtillit, å utrette mer og gjøre fremskritt mot et høyere nivå av personlig suksess.


Mål og formål

KOM I GANG OG FÅ UTRETTET MER

Med disse gjennombruddene i Scientology kan du virkelig komme i gang i livet, gjøre fremskritt og nå dine mål. Når du vet hva som holder noen tilbake fra å komme i gang, kan du øke din motivasjon og oppnå dine høyere bestrebelser.

KJENN DE NØYAKTIGE TRINNENE TIL ET BEDRE LIV

Her er de bemerkelsesverdige gjennombruddene i Scientology som millioner har brukt til nøyaktig å håndtere situasjoner og virkelig blomstre i livet. Når du kjenner og kan anvende dataene i dette kurset, kan du ordne opp i enhver dårlig situasjon og styrke de positive.

EVNEN TIL Å ORGANISERE ER DIN

Med gjennombruddene i Scientology om organisering kan du raskt og lett nå dine mål. Når du kjenner og anvender naturlovene på dette kurset, kan du organisere enhver aktivitet til å eliminere forvirring, sørge for stabilitet og oppnå dine mål.

FÅ MER GJORT PÅ KORTERE TID

Kjenn Scientologys verktøy til å få ting gjort med mindre anstrengelse, mindre stress og på kortere tid, slik at du kan oppnå det du vil i livet. Kurset Effektiv utnyttelse av tid viser deg hvordan du får mer gjort på kortere tid ved å anvende grunnprinsippene for effektivitet.

GJØR DINE DRØMMER TIL VIRKELIGHET

Når du kjenner Scientology prinsippene for å sette deg mål og nå dem, kan du gjøre selv dine villeste drømmer til virkelighet. Med verktøyene du vil lære på dette kurset, kan du formulere, planlegge og oppnå mål som tidligere bare var en drøm.

BEHERSK FERDIGHETENE TIL LEDERSKAP

Her er de gjennombruddene i Scientology som viser deg hva som virkelig skal til for å skape en leder, slik at du kan lede andre på en vellykket måte med sikkerhet. Utrustet med denne kunnskapen kan du oppnå respekt og samarbeid fra dem du leder og hjelpe dem du virkelig bryr deg om.


Overlevelse og velstand

FRA STRESS TIL SUKSESS

Med gjennombruddene i Scientology som gir deg de naturlige formlene for å håndtere en økonomisk krise, kan du slutte å bekymre deg over «økonomi». Når du kjenner og forstår prinsippene omtalt i dette kurset, kan du kontrollere din egen fremtid, og styre mot høyere mål.

ÅPNE DØRENE TIL SUKSESS

Gjennombruddene i Scientology som viser deg hvordan du blir solvent, så du lett kan oppnå økonomisk trygghet. De fundamentale sannhetene som finnes i dette kurset, kan, når de anvendes, resultere i fortsatt velstand og et liv åpent for de viktigere deler av din eksistens.

OPPNÅ EN OVERFLOD AV ALLE TING

Ved å forstå og anvende disse grunnleggende prinsippene i Scientology, kan du oppnå overflod. Når du forstår grunnprinsippene og bruker de verktøyene du lærer på dette kurset, kan du få full kontroll over din fremtid.


Ekteskap

BEGYNN ET LIV SAMMEN FYLT MED GLEDE

Med gjennombruddene i Scientology som viser deg nøyaktig hva som skal til for å skape et lykkelig ekteskap, kan ditt eget fortsette i det uendelige. Når du bruker kunnskapen og verktøyene du lærer på dette kurset, kan du kartlegge en trygg reise til et lykkelig, tilfredsstillende ekteskap.

HOLD LYKKEN LEVENDE

Med prinsippene i Scientology som viser nøyaktig hva som holder et ekteskap sammen, kan ditt bringe ubegrenset lykke og glede. Når du bruker kunnskapen du lærer på dette kurset, vil du skape et forhold som dere begge kan dele med glede hele livet.

FÅ TILBAKE LYKKEN DERE ENGANG DELTE

Prinsipper i Scientology som viser nøyaktig hva som holder et ekteskap sammen, slik at dere kan gjenopprette et virkelig lykkelig forhold. De grunnleggende sannhetene i dette kurset styrer alle personlige forhold og utgjør en virkelig brukbar teknologi som har reddet tusener av ekteskap.


Barn

GI DITT SPEDBARN DET BESTE SOM LIVET KAN TILBY

Med gjennombruddene i Dianetics og Scientology som viser deg hva som påvirker et spedbarns fremtid, kan du sørge for at ditt eget barn får en god start på livet. På dette kurset vil både faren og moren skaffe seg kunnskap og verktøyer som kan bedre et spedbarns velvære til det ytterste.

BYGG OPP DITT BARNS FREMTID

Her er Scientology prinsipper du kan bruke for å hjelpe ditt barn med å bygge et stabilt, produktivt liv. Når du forstår og bruker dem, kan du hjelpe barnet ditt til å bli et selvdeterminert, lykkelig og bidragende medlem av familien – og verdifull for samfunnet.

SKAP HARMONI MED ELDRE BARN OG TENÅRINGER

Overgangen fra barndom til voksen alder kan være en vanskelig oppgave for foreldre, men her er Scientology prinsipper som viser deg hvordan. Ved å kjenne og bruke verktøyene på dette kurset, kan du hjelpe dine eldre barn og tenåringer med å oppnå suksess for en livstid.