ETIKK OG TILSTANDENE

ONLINE-KURS

På dette kurset vil du lære:

  • De lover som, hvis de følges nøye, kan gi deg en fremgangsrik, lykkelig fremtid.
  • Hva statistikker er og hvordan du bruker dem til å måle statusen til en hvilken som helst aktivitet og forutsi hva som vil skje fremover i tid.
  • De nøyaktige trinnene du kan benytte for å straks bedre enhver personlig eller profesjonell situasjonen du finner deg selv i.

Kursoversikt

Mennesket har lenge sett på etikk som et forvirrende emne. I de siste tiårene er det blitt enda mer forvirrende. Hvordan vet en person om det han gjør er riktig eller galt?

Med de mange krav som river og sliter i en person, hvordan kan man være sikker på at valgene hans vil være de beste for en selv, ens familie og hver eneste side av ens liv, og for ens fremtid?

På dette GRATIS online-kurset, vil du lære:

  • De presise formlene til stabilt å forbedre enhver del av livet
  • Hvorfor noen organisasjoner blir mindre etter en krise, og hvordan å avhjelpe en slik situasjon
  • Hvordan man kan opprettholde en sterk og innflytelsesrik posisjon
 

Detaljer for kurset

Letthet i studiet

Dette kurset er lagt opp trinn-for-trinn, med en rekkefølge av leseoppgaver, essayer og praktiske øvelser.

Før du begynner oppretter du din egen personlige konto på Scientology hjemmesiden. Når du er logget inn vil online-programmet ta deg gjennom hvert trinn av kurset til full fullføring, med alle kursmaterialer gitt fra de Frivillige prestenes hjemmeside.

Kurslengde

8 til 10 timer. Du kan likevel ta kurset i ditt eget tempo. Med andre ord gjøres det ikke på tid. Kurset er vår service til deg, gratis.

Materialer

Hefte: Etikk og tilstandene
eller Scientology håndboken

Dine kursmaterialer er også en del av online‑kurset. Med andre ord, når du er logget på kan du lese materialene fra online‑kursprogrammet mens du utfører hvert trinn. Vi vil dog anbefale at du laster ned heftet gratis eller kjøper det så du kan lese gjennom det, og vise til det når du ikke er logget inn på kursprogrammet.

Overvåking

Gjennom kursforløpet ditt vil du motta veiledning fra din personlige online‑kurssupervisor, som vil hjelpe med å sikre at du forstår og oppnår det maksimale utbyttet av kursmaterialene. Sluttresultatet er at du er fullt ut i stand til å anvende opplysningene heri. Hvis du har ytterligere spørsmål så kontakt oss her.