DEN EMOSJONELLE TONESKALAEN

ONLINE-KURS

På dette kurset vil du lære det følgende:

  • Skalaen over emosjoner alle opplever i livet, fra de høyeste til de laveste.
  • Hvordan du nøyaktig kan forutsi atferden til en potensiell ektefelle, forretningspartner, ansatt eller venn – før du inngår et forpliktende forhold.
  • Enkle verktøy du kan bruke til å heve din egen og andres emosjonelle tilstand.

Kursoversikt

Hvor ofte har du hørt noen si: «Jeg forstår ham ikke»? Noen ganger ser det ut til at irrasjonelle og uforutsette handlinger er normen blant våre medmennesker.

Faktum er at det aldri har eksistert en brukbar metode til i ethvert tilfelle å kunne forutsi menneskelig atferd – før nå.

L. Ron Hubbard utviklet nettopp en slik metode, og den er anvendelig på alle mennesker uten unntak.

Med disse dataene er det mulig presist å forutsi atferden til en potensiell ektefelle, en forretningspartner, ansatt eller venn – før du går inn i et forhold. Risikoene i forbindelse med menneskelig omgang kan unngås helt eller minimaliseres når du kan forutsi feilfritt hvordan folk vil oppføre seg.

Ved å forstå og anvende informasjonen i dette kurset vil alle sidene ved menneskelige relasjoner bli mer produktive og givende. Du vil vite hvem du kan være sammen med og hvem som bør unngås, og du vil være i stand til å hjelpe dem som er nedsunket i ubehagelige situasjoner i forhold til andre. Forestill deg etter en meget kort stund å vite hvordan folk vil oppføre seg i enhver gitt situasjon. Det kan du. Hver eneste gang.

 

Kursdetaljer

Studer med letthet

Dette kurset er lagt opp trinn for trinn, med en rekkefølge av ting å lese og spørsmål for å sjekke din forståelse.

Før du begynner oppretter du din egen personlige pålogging på Scientologys nettsted. Når du er logget inn, vil online-programmet styre deg gjennom hvert trinn på kurset til fullføring, med alle kursmaterialer gitt fra Scientologys nettsted.

Kurslengde

6 til 8 timer. Du kan imidlertid gjøre kurset i ditt eget tempo. Det blir med andre ord ikke timet. Kurset er vår gratis service til deg.

Materialer

Hefte: Den emosjonelle toneskalaen
eller Scientology Håndboken

Dine kursmaterialer er også integrert i online-kurset. Med andre ord, når du er logget på, kan du lese materialene fra online-kursprogrammet mens du gjør hvert trinn. Vi anbefaler imidlertid at du laster ned heftet gratis eller kjøper det for å lese gjennom det og henvise til det når du ikke er logget på kursprogrammet.

Supervising

Hvis du på noe tidspunkt trenger hjelp med kursoppgavene dine, ikke nøl med å kontakte online-kurssupervisoren din, som du kan nå ved å bruke «Trenger du hjelp?»-knappen i online-kursprogrammet ditt. Online-kurssupervisoren vil hjelpe til med å sørge for at du forstår og oppnår maksimalt utbytte fra kursmaterialene. Sluttresultatet er at du er fullt ut i stand til å anvende dataene som finnes i dem.

Kursfullføring

Når du har fullført Kurset i Den emosjonelle toneskalaen, vil du motta et sertifikat via e-post.

 

Suksesshistorier

«Siden jeg ble kjent med heftet Den emosjonelle toneskalaen, begynte jeg å komme bedre overens med folk. Fra å studere og anvende denne teknologien har jeg hatt en enorm nytte, og mens jeg gjorde de praktiske øvelsene hadde jeg glede av å kommunisere med mange mennesker.

Ved å bruke Toneskalaen og kunnskapen om hvordan man omsetter den i praksis, har jeg revurdert mange hendelser i livet og har forandret mitt forhold til folk. Naboer og selgere i butikker irriterer meg ikke lenger. Da jeg gjorde øvelsene, var det hyggelig å se folks smil og tilfredse ansikter.

Med denne kunnskapen og disse ferdighetene til å heve andres emosjonelle tone – er alt mulig! Livet blir mye mer interessant, mer muntert.»

N.M.


«Den emosjonelle toneskalaen har vært et verktøy som har gjort det mulig for meg å vurdere andres generelle humør og hvordan de vil reagere på visse kommentarer. Dette alene gir en fantastisk mengde informasjon om hvordan en person vil reagere.

Akkurat i kveld brukte jeg denne teknologien og evaluerte vennene mine. De klagde og snakket om dårlige ting angående en venn, og jeg så litt etter litt hvordan dette senket dem på den negative toneskalaen. Men verktøyene jeg fikk på kurset Den emosjonelle toneskalaen gjorde det mulig for meg umiddelbart å innse dette, og raskt reagere ved å engasjere dem med en høyere tone, for på en vellykket måte å få dem tilbake oppover Den emosjonelle toneskalaen.

Vanligvis ville jeg ha begrunnet dette med at emnet ble dystert, men nå innser jeg virkningene av kommentarer og det faktum at kommentarene uttrykte en idé – som ikke var en fin eller positiv idé – som hjalp til med å senke disse menneskene på Den emosjonelle toneskalaen.

Jeg har aldri før funnet et verktøy som fungerer så konsekvent med hensyn til å kunne forbedre noens humør. I kveld, da en kollega var veldig oppfarende fordi kona hans kritiserte ham, var jeg i stand til å heve ham på toneskalaen, og jeg la merke til at han i sin tur var hyggelig mot kona si og hjalp til med å heve henne på toneskalaen.

Dette verktøyet er en av ferdighetene jeg har tilegnet meg, og jeg vet virkelig ikke hvordan jeg overlevde uten det.»

C.H.