TILVÆRELSENS DYNAMIKKER

ONLINE-KURS

På dette kurset vil du lære det følgende:

  • Den grunnleggende motivasjonen bak alle dine handlinger og beslutninger.
  • De åtte separate delene som livet består av, og hvordan de forholder seg til hverandre.
  • Hvordan trygt ta de rette bestemmelsene i livet.

Kursoversikt

I årtusener har Mennesket forsøkt å bedømme sin plass i den materielle verden. Hvordan skal det forholde seg til alt annet liv og sine medmennesker? Hva er dets virkelige ansvar, og overfor hvem?

Endelige svar dukket ikke opp, ikke fra oldtidens grekere, heller ikke fra de materialistiske tenkerne i nyere tid.

Og slik forble det inntil L. Ron Hubbard virkeliggjorde det målet han så lenge søkte: oppdagelsen av et forenende prinsipp som gjaldt for alt liv, en fellesnevner som alle mennesker og faktisk alt liv kan forstås gjennom.

Fra dette fulgte en strøm av oppdagelser som kastet nytt lys over menneskets og livets natur.

Prinsippene i dette kurset løser det gamle moralske dilemmaet om rett og galt, og skaper et nytt nivå av rasjonalitet. Med dem kan man nå samordne de forskjellige delene av tilværelsen, ufravikelig ta de rette avgjørelsene når man står overfor valg, og oppnå et nytt perspektiv på de veiene man kan vandre i livet.

L. Ron Hubbard behandlet disse prinsippene mer utførlig i tallrike andre skrifter og foredrag. Det som følger, representerer imidlertid essensen i emnet. Det er en praktisk tilnærming til det å leve, som millioner bruker og lykkes med.

 

Kursdetaljer

Studer med letthet

Dette kurset er lagt opp trinn for trinn, med en rekkefølge av ting å lese og spørsmål for å sjekke din forståelse.

Før du begynner oppretter du din egen personlige pålogging på Scientologys nettsted. Når du er logget inn, vil online-programmet styre deg gjennom hvert trinn på kurset til fullføring, med alle kursmaterialer gitt fra Scientologys nettsted.

Kurslengde

4 timer. Du kan imidlertid gjøre kurset i ditt eget tempo. Det blir med andre ord ikke timet. Kurset er vår gratis service til deg.

Materialer

Hefte: Tilværelsens dynamikker
eller Scientology Håndboken

Dine kursmaterialer er også integrert i online-kurset. Med andre ord, når du er logget på, kan du lese materialene fra online-kursprogrammet mens du gjør hvert trinn. Vi anbefaler imidlertid at du laster ned heftet gratis eller kjøper det for å lese gjennom det og henvise til det når du ikke er logget på kursprogrammet.

Supervising

Hvis du på noe tidspunkt trenger hjelp med kursoppgavene dine, ikke nøl med å kontakte online-kurssupervisoren din, som du kan nå ved å bruke «Trenger du hjelp?»-knappen i online-kursprogrammet ditt. Online-kurssupervisoren vil hjelpe til med å sørge for at du forstår og oppnår maksimalt utbytte fra kursmaterialene. Sluttresultatet er at du er fullt ut i stand til å anvende dataene som finnes i dem.

Kursfullføring

Når du har fullført Kurset i Tilværelsens dynamikker, vil du motta et sertifikat via e-post.

 

Suksesshistorier

«Det var faktisk en fantastisk opplevelse å lære om dynamikkene [de forskjellige tranger eller drivkrefter i retning av overlevelse i livet]. Nå vet jeg om en utrolig ting som kan hjelpe alle til å forstå mer om sine følelser og hvordan de kan forandre alt i sine liv. Det er et flott verktøy for alle, inkludert lærere, rådgivere, foreldre, selgere og alle som har å gjøre med andre.

En person jeg hjalp er nå forelsket og fullstendig fri til å leve i sitt forhold, etter å ha lidd i mer enn ti år med et problem som forsvant etter å ha blitt sett gjennom linsen av dynamikkene.

Med verktøyene og forståelsen jeg fikk på dette kurset, kunne jeg hjelpe folk med problemer (en mengde av dem) de hadde hatt i livene sine i over ti år eller noe slikt, og alt har blitt enkelt.

Jeg anbefaler at alle gjør dette kurset.»

J.M.


«Kurset hjalp meg til å se utenfor meg selv og vurdere andre områder jeg ofte hadde oversett, og som ofte også blir oversett av andre. De praktiske oppgavene hjalp meg til å se ting i en mye større skala, spesielt med hensyn til å finne optimale løsninger.

Det var givende å hjelpe noen med å finne en ideell løsning på en situasjon hun stod overfor ved å bruke dynamikkene [de forskjellige tranger eller drivkrefter i retning av overlevelse i livet] som et referansepunkt. Dette var en stor gevinst for oss begge.

Jeg har begynt å bli involvert i, og er i mye bedre harmoni med alle dynamikkene, i motsetning til bare noen få av dem, etter at jeg fullførte dette kurset, og det er en betydelig seier. Takk for din veiledning, oppmuntring og hjelp med dette kurset.»

R.L.