STUDIETEKNOLOGI

ONLINE-KURS

På dette kurset vil du lære:

  • Den første hindringen å overvinne så du virkelig kan lære noe.
  • De tre studiebarrierene som kan hindre din forståelse av et emne – og de nøyaktige verktøyene til å overvinne disse barrierene.
  • Hvordan lære og fullt ut forstå et hvilket som helst emne du velger.

Kursoversikt

Tenk over dette et øyeblikk: Var det noensinne noen som lærte deg hvordan man studerer, da du gikk på skolen eller under utdannelsen din?

I dag går folk ut av skolen uten å kunne lese eller skrive godt nok til å beholde en jobb eller håndtere livet. Det er et enormt problem. Det er ikke slik at emner ikke kan læres. Det som det ikke undervises i, er hvordan man lærer. Det er det trinnet som mangler i all utdannelse.

L. Ron Hubbard fylte dette gapende hullet ved å komme med den første og eneste teknologien om hvordan man studerer. Han oppdaget lovene som læring er basert på, og utviklet fungerende metoder som enhver kan anvende. Han kalte dette emnet for «studieteknologi».

Denne teknologien gir en forståelse av det grunnleggende om læring, og gir eksakte metoder til å overkomme alle fallgruvene man kan støte på mens man studerer.

Studieteknologi dreier seg ikke om hurtiglesing eller hukommelsestriks. Det er ikke bevist at disse øker ens evne til å forstå det man studerer, eller at de fremmer lese- og skriveferdigheten. Studieteknologien gjør en i stand til å forstå et emne så man kan anvende det.

Dette kapittelet inneholder bare en liten del av hele studieteknologen som L. Ron Hubbard har utviklet. I dette korte overblikket finner du likevel grunnleggende prinsipper som du kan anvende for å studere mer effektivt. Med denne teknologien kan du lære ethvert emne, og det kan alle andre også.

 

Detaljer for kurset

Letthet i studiet

Dette kurset er lagt opp trinn-for-trinn, med en rekkefølge av leseoppgaver, essayer og praktiske øvelser.

Før du begynner oppretter du din egen personlige konto på Scientology hjemmesiden. Når du er logget inn vil online-programmet ta deg gjennom hvert trinn av kurset til full fullføring, med alle kursmaterialer gitt fra de Frivillige prestenes hjemmeside.

Kurslengde

6 til 7 timer. Du kan likevel ta kurset i ditt eget tempo. Med andre ord gjøres det ikke på tid. Kurset er vår service til deg, gratis.

Materialer

Hefte: Studieteknologi
eller Scientology håndboken

Dine kursmaterialer er også en del av online‑kurset. Med andre ord, når du er logget på kan du lese materialene fra online‑kursprogrammet mens du utfører hvert trinn. Vi vil dog anbefale at du laster ned heftet gratis eller kjøper det så du kan lese gjennom det, og vise til det når du ikke er logget inn på kursprogrammet.

Overvåking

Gjennom kursforløpet ditt vil du motta veiledning fra din personlige online‑kurssupervisor, som vil hjelpe med å sikre at du forstår og oppnår det maksimale utbyttet av kursmaterialene. Sluttresultatet er at du er fullt ut i stand til å anvende opplysningene heri. Hvis du har ytterligere spørsmål så kontakt oss her.