BARN

ONLINE-KURS

På dette kurset vil du lære:

  • Hva barn mest har bruk for fra foreldrene sine.
  • Hvorfor barn blir sinte, og hvordan du raskt kan få ordnet opp i spetakkelet.
  • Nøyaktige verktøy som kan benyttes til å oppdra barna dine til å bli glade, friske, intelligente og ha selvtillit i livet.

Kursoversikt

De fleste foreldre lærer ikke hvordan man skal oppdra et sunt og lykkelig barn. Faktisk er det slik at mange bare snubler seg gjennom hele prosessen selv om de har de beste hensikter. Derfor er det alt for vanlig å finne en ulykkelig familiesituasjon med konstante gnisninger mellom foreldre og barn.

Dette er ikke en naturlig tilstand. Faktisk, det kan unngås fullstendig. L. Ron Hubbard utviklet mange metoder for å få frem det beste i et barn – og dets foreldre. På dette kurset og det tilhørende heftet vil du lese om noen av disse metodene, og oppdage hvordan det kan la seg gjøre å oppdra et barn uten å bryte ned dets vilje, hvordan éns barn gjerne vil yte sitt til familien og hvordan man hjelper barnet med raskt å komme over hverdagens forstyrrelser og traumatiske opplevelser, som tilværelsen byr på.

Å oppdra et barn burde være en glede. Det kan være det. Det kan faktisk være en av de mest givende av alle menneskelige opplevelser. Bruker man de prinsippene man finner i Scientology om oppdragelsen av barn er det mulig å sikre at de er glade, kjærlige og arbeidsomme, og at de blir verdifulle deltagere i det samfunnet de lever i.

 

Detaljer for kurset

Letthet i studiet

Dette kurset er lagt opp trinn-for-trinn, med en rekkefølge av leseoppgaver, essayer og praktiske øvelser.

Før du begynner oppretter du din egen personlige konto på Scientology hjemmesiden. Når du er logget inn vil online-programmet ta deg gjennom hvert trinn av kurset til full fullføring, med alle kursmaterialer gitt fra de Frivillige prestenes hjemmeside.

Kurslengde

6 til 7 timer. Du kan likevel ta kurset i ditt eget tempo. Med andre ord gjøres det ikke på tid. Kurset er vår service til deg, gratis.

Materialer

Hefte: Barn
eller Scientology håndboken

Dine kursmaterialer er også en del av online‑kurset. Med andre ord, når du er logget på kan du lese materialene fra online‑kursprogrammet mens du utfører hvert trinn. Vi vil dog anbefale at du laster ned heftet gratis eller kjøper det så du kan lese gjennom det, og vise til det når du ikke er logget inn på kursprogrammet.

Overvåking

Gjennom kursforløpet ditt vil du motta veiledning fra din personlige online‑kurssupervisor, som vil hjelpe med å sikre at du forstår og oppnår det maksimale utbyttet av kursmaterialene. Sluttresultatet er at du er fullt ut i stand til å anvende opplysningene heri. Hvis du har ytterligere spørsmål så kontakt oss her.