ÅRSAKEN TIL UNDERTRYKKELSE

ONLINE-KURS

På dette kurset vil du lære det følgende:

  • Hvorfor noen som gjør det bra i livet, plutselig kan begynne å klare seg dårlig eller begynne å mislykkes.
  • Tolv bestemmende egenskaper som vil hjelpe deg å gjøre kloke valg angående venner og bekjente.
  • Verktøy du kan bruke til å hjelpe med å lindre andres byrde av undertrykkelse, slik at de kan leve godt og være glade igjen.

Kursoversikt

Hvorfor er noen mennesker oftere syke enn andre? Hvorfor er noen ulykkesfugler? Og finnes det en grunn til at noen lever livet som på en følelsesmessig berg-og-dal-bane? De har det bra den ene dagen og dårlig den neste.

Det finnes en grunn, og den har intet med gudene, skjebnen eller stjernenes posisjon å gjøre. Den faktiske årsaken bak dette fenomenet, og løsningen på det, er blitt forklart i Scientology.

L. Ron Hubbard var i stand til å se gjennom kompleksitetene i menneskers atferd, og oppdage de underliggende faktorene som forklarer fenomenet undertrykkelse av folk. For det er undertrykkelse fra andre som forårsaker disse tilsynelatende tilfeldige hendelsene. I utdragene fra hans verker i dette kurset vil du finne ut hvordan du gjenkjenner mennesker som vil deg vondt, og dem som burde være dine venner. Du vil finne ut hvorfor noen mennesker gjør det dårlig i livet, og hvordan du kan hjelpe dem til å få det bra igjen. Du vil lære om mekanismene bak denne destruktive, men hverdagslige situasjonen, og måter å motvirke den på. Det er data som umiddelbart og konkret virkelig kunne endre livet ditt, akkurat som de har endret livet til andre.

 

Kursdetaljer

Studer med letthet

Dette kurset er lagt opp trinn for trinn, med en rekkefølge av ting å lese og spørsmål for å sjekke din forståelse.

Før du begynner oppretter du din egen personlige pålogging på Scientologys nettsted. Når du er logget inn, vil online-programmet styre deg gjennom hvert trinn på kurset til fullføring, med alle kursmaterialer gitt fra Scientologys nettsted.

Kurslengde

8 til 10 timer. Du kan imidlertid gjøre kurset i ditt eget tempo. Det blir med andre ord ikke timet. Kurset er vår gratis service til deg.

Materialer

Hefte: Årsaken til undertrykkelse
eller Scientology Håndboken

Dine kursmaterialer er også integrert i online-kurset. Med andre ord, når du er logget på, kan du lese materialene fra online-kursprogrammet mens du gjør hvert trinn. Vi anbefaler imidlertid at du laster ned heftet gratis eller kjøper det for å lese gjennom det og henvise til det når du ikke er logget på kursprogrammet.

Supervising

Hvis du på noe tidspunkt trenger hjelp med kursoppgavene dine, ikke nøl med å kontakte online-kurssupervisoren din, som du kan nå ved å bruke «Trenger du hjelp?»-knappen i online-kursprogrammet ditt. Online-kurssupervisoren vil hjelpe til med å sørge for at du forstår og oppnår maksimalt utbytte fra kursmaterialene. Sluttresultatet er at du er fullt ut i stand til å anvende dataene som finnes i dem.

Kursfullføring

Når du har fullført Kurset i Årsaken til undertrykkelse, vil du motta et sertifikat via e-post.

 

Suksesshistorier

«På dette kurset fikk jeg veldig viktige data om hvordan å ta beslutninger om hvem jeg arbeider med, hvem som burde være mine venner, og aller viktigst hvordan man håndterer dem som prøver å undertrykke andre.

Jeg innså hvordan en slik katastrofal situasjon i noens liv kunne forbedres så mye med denne kunnskapen. Etter at jeg gjorde en håndtering fra heftet med søsteren min, så jeg livet hennes forandre seg over natten. Det er fantastisk! Jeg takker min kurssupervisor og L. Ron Hubbard.»

M.P.


«Da jeg startet på dette kurset, visste jeg absolutt ingenting om undertrykkelse, årsakene til det eller kildene til det. Jeg var temmelig overrasket over at det hele gav fullstendig mening for meg nesten umiddelbart!

Jeg studerte heftet Årsaken til undertrykkelse omhyggelig. Da jeg var ferdig, var jeg i stand til å identifisere årsakene til undertrykkelse i mitt liv med letthet. Jeg la merke til nytten innen noen få dager, til og med timer! Jeg følte meg ikke lenger tynget ned eller holdt tilbake. Jeg følte meg bedre fysisk og mentalt, og følte at jeg hadde lært noe som ville være til stor nytte for meg i resten av mitt liv.

Men det stoppet ikke der. Dette kurset hjalp meg ikke bare til å hjelpe meg selv, men hjalp meg også til å hjelpe andre. For å fullføre de praktiske oppgavene måtte jeg studere andre mennesker i mine omgivelser for å identifisere forskjellige typer personligheter og undertrykkende handlinger.

Men i stedet for å la det fortsette, kunne jeg nå hjelpe dem med å sette en stopper for det eller fjerne seg fra det, eller gå videre fremover. Dette var særlig sant i tilfellet med en venn av meg som hadde vært undertrykt i årevis. Hun følte seg alltid uvel eller ille til pass. Hun led ofte av depresjonsanfall og led regelmessig av forkjølelser og influensa. Da hun fant ut at hun ble undertrykt, begynte hun å forstå og følte seg bedre nesten umiddelbart. Og hun ble enda bedre etter hvert som tiden gikk! Hun kunne nesten ikke tro det, det var utrolig!

Kunnskapen jeg har fått fra dette kurset er enestående. Jeg har brukt det til gagn for både meg selv og andre, på så mange måter. Livet mitt har blitt minst 10 ganger bedre! Jeg føler meg storartet. Jeg føler at jeg kan oppnå hva som helst, fordi ingen kan holde meg tilbake eller prøve å fortelle meg noe annet! Og jeg kan hjelpe venner og familie å føle det samme!»

M.S.