ÅRSAKEN TIL UNDERTRYKKELSE

ONLINE-KURS

På dette kurset vil du lære:

  • Hvorfor noen som gjør det bra i livet, plutselig kan begynne å klare seg dårlig eller begynner å mislykkes.
  • Tolv bestemmende egenskaper som vil hjelpe deg å gjøre kloke valg angående venner og bekjente.
  • Verktøy du kan bruke til å hjelpe med å lindre andres byrde av undertrykkelse, slik at de kan leve godt og være glade igjen.

Kursoversikt

Hvorfor er noen mennesker oftere syke enn andre? Hvorfor er noen ulykkesfugler? Og finnes det en grunn til at noen lever livet som på en følelsesmessig berg-og-dal-bane? De har det bra den ene dagen og dårlig den neste.

Det finnes en grunn, og den har intet med gudene, skjebnen eller stjernenes posisjon å gjøre. Den virkelige årsaken til disse fenomenene – og løsningen – er forklart i Scientology.

L. Ron Hubbard var i stand til å se gjennom kompleksitetene i menneskers adferd, og oppdage de underliggende faktorene som forklarer fenomenet undertrykkelse av folk. For det er undertrykkelse fra andre som forårsaker disse tilsynelatende tilfeldige hendelsene.

I hans egne ord i dette heftet vil du kunne lære å gjennomskue de menneskene som ikke ønsker deg godt, men også dem som i virkeligheten er dine venner. Det vil gå opp for deg hvorfor noen mennesker klarer seg dårlig i livet og hvordan du kan hjelpe dem til å føle seg godt til pass igjen. Du vil også lære å forstå mekanismene bak denne nedbrytende og dog ikke ualminnelige situasjonen og finne måter å overvinne den på. Det er data som umiddelbart og konkret virkelig kunne endre livet ditt, akkurat som de har endret livet til andre.

 

Detaljer for kurset

Letthet i studiet

Dette kurset er lagt opp trinn-for-trinn, med en rekkefølge av leseoppgaver, essayer og praktiske øvelser.

Før du begynner oppretter du din egen personlige konto på Scientology hjemmesiden. Når du er logget inn vil online-programmet ta deg gjennom hvert trinn av kurset til full fullføring, med alle kursmaterialer gitt fra de Frivillige prestenes hjemmeside.

Kurslengde

8 til 10 timer. Du kan likevel ta kurset i ditt eget tempo. Med andre ord gjøres det ikke på tid. Kurset er vår service til deg, gratis.

Materialer

Hefte: Årsaken til undertrykkelse
eller Scientology håndboken

Dine kursmaterialer er også en del av online‑kurset. Med andre ord, når du er logget på kan du lese materialene fra online‑kursprogrammet mens du utfører hvert trinn. Vi vil dog anbefale at du laster ned heftet gratis eller kjøper det så du kan lese gjennom det, og vise til det når du ikke er logget inn på kursprogrammet.

Overvåking

Gjennom kursforløpet ditt vil du motta veiledning fra din personlige online‑kurssupervisor, som vil hjelpe med å sikre at du forstår og oppnår det maksimale utbyttet av kursmaterialene. Sluttresultatet er at du er fullt ut i stand til å anvende opplysningene heri. Hvis du har ytterligere spørsmål så kontakt oss her.