EKTESKAP

ONLINE-KURS

På dette kurset vil du lære det følgende:

  • Hva som får par til å vokse fra hverandre, og hva som ligger bak mange mislykkede ekteskap.
  • Metoder til å hjelpe deg med å avgjøre om en person er den rette for deg – før du etablerer et forhold eller ekteskap.
  • Verktøy du kan bruke til å gjenopprette kommunikasjonen mellom mann og kone – for å skape et lykkelig, tilfredsstillende og langvarig ekteskap.

Kursoversikt

Mens familien en gang var den stabile grunnmuren som alt annet bygde på, ser vi i dag at de knuste restene av den er kilden til mye av det som plager samfunnet. Og selv om antallet inngåtte ekteskap fremdeles er høyere en antallet skilsmisser, blir forskjellen raskt mindre. Ekteskapet er godt på vei til å bli en mislykket institusjon.

L. Ron Hubbard skrev mye om mellommenneskelige forhold, og mye av dette kan benyttes når det gjelder dette aller mest personlige forholdet. På dette kurset vil du finne metoder til å få et ekteskap til å fungere, hvorfor mange ekteskap mislykkes, hvordan man finner ut om partnerne passer godt sammen, og hvordan man redder et ekteskap som faller fra hverandre.

Selv om ukebladene er fulle av råd fra populærpsykologer, har trenden bare forverret seg. Her er virkelige løsninger – løsninger som fungerer. De kan benyttes til å forbedre ethvert intimt forhold.

 

Kursdetaljer

Studer med letthet

Dette kurset er lagt opp trinn for trinn, med en rekkefølge av ting å lese og spørsmål for å sjekke din forståelse.

Før du begynner oppretter du din egen personlige pålogging på Scientologys nettsted. Når du er logget inn, vil online-programmet styre deg gjennom hvert trinn på kurset til fullføring, med alle kursmaterialer gitt fra Scientologys nettsted.

Kurslengde

4 til 5 timer. Du kan imidlertid gjøre kurset i ditt eget tempo. Det blir med andre ord ikke timet. Kurset er vår gratis service til deg.

Materialer

Hefte: Ekteskap
eller Scientology Håndboken

Dine kursmaterialer er også integrert i online-kurset. Med andre ord, når du er logget på, kan du lese materialene fra online-kursprogrammet mens du gjør hvert trinn. Vi anbefaler imidlertid at du laster ned heftet gratis eller kjøper det for å lese gjennom det og henvise til det når du ikke er logget på kursprogrammet.

Supervising

Hvis du på noe tidspunkt trenger hjelp med kursoppgavene dine, ikke nøl med å kontakte online-kurssupervisoren din, som du kan nå ved å bruke «Trenger du hjelp?»-knappen i online-kursprogrammet ditt. Online-kurssupervisoren vil hjelpe til med å sørge for at du forstår og oppnår maksimalt utbytte fra kursmaterialene. Sluttresultatet er at du er fullt ut i stand til å anvende dataene som finnes i dem.

Kursfullføring

Når du har fullført Kurset i Ekteskap, vil du motta et sertifikat via e-post.

 

Suksesshistorier

«Kurset Ekteskap medvirket svært i å hjelpe mannen min, og vi forstår hverandre ved å lære å respektere hverandre, vise ærlighet og tillit, og å snakke ut når vi er irriterte og ikke gå rundt å være forbitret.

Vi var på nippet til å bli separert, og trodde ikke at det fantes noen måte å reparere skaden på. En av tingene vi mangler i den afrikanske tradisjonen er kommunikasjon, fordi mannen er alltid sjefen og har rett i alle aspekter. I vår kultur er menn dominerende, kvinnene er redde for å uttrykke sine følelser, og i de fleste tilfeller resulterer dette i skilsmisser. Vi har ingen ekteskapsrådgivere til å reparere ekteskap.

Tusen takk til Scientology Kirken. Etter å ha lest dette heftet har jeg lært og forstått at ekteskapet er grunnlaget for en familieenhet.»

J.F.


«Da jeg stod overfor utfordringer i ekteskapet mitt, trodde jeg at jeg kom til å skilles inntil jeg oppdaget de Frivillige Hjelperne på Internett. Livet mitt var virkelig elendig, og jeg hadde aldri noen lykkelige øyeblikk med mannen min.

Ved å gjøre kurset Ekteskap oppdaget jeg meg selv igjen, og jeg har fått en fornyet styrke. Jeg oppdaget at jeg var i stand til å snakke med folk som har ekteskapsproblemer og være en rådgiver ved å gi dem informasjon (heftene). I det øyeblikket jeg begynte å dele informasjonen, oppdaget jeg at jeg ønsket å være gift, ikke skilt, og jeg innså at problemer kan løses, og folk kan begynne et nytt liv etter å ha gått gjennom forferdelige tider hvis de får den nødvendige informasjonen til å løse sine uoverensstemmelser.

Å være gift er en ære, og ved å kommunisere vil du ha det beste ekteskapet noensinne. Jeg var en av de dårlige kommunikatorer, men takket være de Frivillige Hjelperne for de oppmuntrende praktiske øvelsene, vil du oppdage deg selv på nytt hvis du følger dem.

Det finnes ikke noe umulig i et ekteskap så lenge du har de Frivillige Hjelpernes informasjon. Jeg er en ny og forandret person, og mine andre venner som hadde de samme problemene, begynner også å sette pris på sine ekteskap.»

J.M.