ASSISTER FOR SYKDOMMER OG SKADER

ONLINE-KURS

På dette kurset vil du lære det følgende:

  • Hvordan man kan hjelpe en person til å komme seg raskere etter en ulykke, sykdom eller opprørthet.
  • Hva er forholdet ditt til kroppen din, så vel som sinnet ditt – og hvorfor du har evnen til å påvirke din egen helse.
  • Ferdigheter du kan bruke til å hjelpe med å lindre en annens smerte og ubehag.

Kursoversikt

Av og til skader folk seg i dagliglivet. Menneskekroppen er utsatt for sykdom, skader og forskjellige uhell av tilfeldig eller tilsiktet art.

Gjennom tidene har religioner prøvd å lindre menneskenes fysiske lidelser. Metodene har variert fra bønn til håndspåleggelse, og mye overtro oppstod for å forklare at disse metodene nå og da var effektive. Likevel har det vært vanlig å tro at ånden kan ha en helbredende virkning på kroppen, uansett hvilken metode som har blitt brukt.

I dag behandler legevitenskapen kroppen når det er noe galt med den. Men den overser nesten totalt forholdet det åndelige vesenet har til kroppen sin, og den virkningen førstnevnte har på sistnevnte.

Faktum er at etter enhver nødvendig medisinsk behandling, har individet selv en enorm kapasitet til å påvirke kroppen og dens velvære eller mangel på samme.

L. Ron Hubbard utviklet tallrike måter å anvende sine oppdagelser på for å håndtere de mentale og åndelige aspektene av en persons fysiske vanskeligheter. Og etter som det oppstod flere og flere teknikker, kom en ny samling av teknologi i bruk, kalt «assister».

Måtene Assister kan anvendes på, er nesten ubegrenset. De hjelper alltid og har ofte mirakuløse resultater. I dag finnes det dusinvis av assister for et bredt utvalg av tilstander, og flere av de mest grunnleggende og vanligst brukte er tatt med i dette kurset. 

 

Kursdetaljer

Studer med letthet

Dette kurset er lagt opp trinn for trinn, med en rekkefølge av ting å lese og spørsmål for å sjekke din forståelse.

Før du begynner oppretter du din egen personlige pålogging på Scientologys nettsted. Når du er logget inn, vil online-programmet styre deg gjennom hvert trinn på kurset til fullføring, med alle kursmaterialer gitt fra Scientologys nettsted.

Kurslengde

4 til 6 timer. Du kan imidlertid gjøre kurset i ditt eget tempo. Det blir med andre ord ikke timet. Kurset er vår gratis service til deg.

Materialer

Hefte: Assister for sykdommer og skader
eller Scientology Håndboken

Dine kursmaterialer er også integrert i online-kurset. Med andre ord, når du er logget på, kan du lese materialene fra online-kursprogrammet mens du gjør hvert trinn. Vi anbefaler imidlertid at du laster ned heftet gratis eller kjøper det for å lese gjennom det og henvise til det når du ikke er logget på kursprogrammet.

Supervising

Hvis du på noe tidspunkt trenger hjelp med kursoppgavene dine, ikke nøl med å kontakte online-kurssupervisoren din, som du kan nå ved å bruke «Trenger du hjelp?»-knappen i online-kursprogrammet ditt. Online-kurssupervisoren vil hjelpe til med å sørge for at du forstår og oppnår maksimalt utbytte fra kursmaterialene. Sluttresultatet er at du er fullt ut i stand til å anvende dataene som finnes i dem.

Kursfullføring

Når du har fullført Kurset i Assister ved sykdommer og skader, vil du motta et sertifikat via e-post.

 

Suksesshistorier

«Jeg har fortsatt å lete inntil jeg fant Scientology og dens assister. Jeg kan nå si at jeg har funnet det jeg lette etter. Siden jeg har anvendt assistene har jeg hatt evnen til å hjelpe og påvirke kroppen og dens velvære.

Det er en vidunderlig ting å se folk bli friske og forandre sine liv. Nå har jeg flere venner, og jeg har begynt å undervise i assister i organisasjonene jeg tilhører.

Nå har jeg en praktisk motivasjon i livet mitt, og jeg vet at jeg vil hjelpe folk i lang tid, fordi jeg har funnet en effektiv måte å bidra på, ikke bare til samfunnet mitt, men til hele landet mitt.»

F.N.


«Takket være dette kurset får jeg nå sove igjen. Før hadde min fire år gamle sønn ofte smerter i beina. Vanligvis pleide han å ha den typen smerter da jeg selv var trøtt og ikke hadde noen styrke igjen til å håndtere ham.

Men da jeg lærte om assistene og begynte å anvende dem, kunne jeg håndtere ham og få ham til å sove igjen ofte på under fem minutter. Dette har hjulpet oss veldig mye. Han kunne sove tilsynelatende smertefritt, og jeg har vært så lettet over å ha funnet en måte å hjelpe ham og hele familien min på (fordi de også led). Det er så lett når du vet hva du skal gjøre. Jeg skulle ønske at alle visste om dette og ville prøve det.»

M.H.