HVORDAN LØSE KONFLIKTER

ONLINE-KURS

På dette kurset vil du lære:

  • Den virkelige bakenforliggende årsaken til alle menneskelige uoverensstemmelser og konflikter.
  • Hvorfor noen konflikter virker så vanskelige – om ikke umulige – å løse.
  • De nøyaktige verktøyene du trenger for å finne ut hvem som har rotet til tingene – og hvorfor denne oppdagelsen åpner døren til å kunne løse enhver konflikt.

Kursoversikt

Det ser ut til at folk ofte har vanskeligheter med å komme overens. Familier krangler, naboer sloss, land avfyrer våpen mot hverandre. Er det slik det må være?

Antropologer, sosiologer, psykologer og andre sier at det er slik.

Etter å ha observert en lang historie med menneskets kranglevorne atferd, hevder de at mennesket har dyriske instinkter, eller at menneskets egentlige natur er antisosial og voldelig.

Sannheten er at mennesket er fredelig; men det kan individuelt eller kollektivt bli drevet til hat og vold.

L. Ron Hubbard avdekket en grunnleggende naturlov i menneskelige forhold da han undersøkte årsakene til vold. Denne forklarer hvorfor konflikter mellom mennesker ofte er så vanskelige å bøte på. Og han tilveiebrakte et enormt verdifullt verktøy, som setter en i stand til å løse enhver konflikt, det være seg mellom naboer, medarbeidere eller til og med land.

På dette kurset og det tilhørende heftet vil du oppdage hvordan du kan hjelpe andre med å løse sine vanskeligheter og gjenopprette fredelige forhold. Fred og harmoni mellom mennesker kan bli mer enn bare en drøm. Bred anvendelse av denne loven vil gjøre det til en realitet.

 

Detaljer for kurset

Letthet i studiet

Dette kurset er lagt opp trinn-for-trinn, med en rekkefølge av leseoppgaver, essayer og praktiske øvelser.

Før du begynner oppretter du din egen personlige konto på Scientology hjemmesiden. Når du er logget inn vil online-programmet ta deg gjennom hvert trinn av kurset til full fullføring, med alle kursmaterialer gitt fra de Frivillige prestenes hjemmeside.

Kurslengde

6 til 7 timer. Du kan likevel ta kurset i ditt eget tempo. Med andre ord gjøres det ikke på tid. Kurset er vår service til deg, gratis.

Materialer

Hefte: Hvordan løse konflikter
eller Scientology håndboken

Dine kursmaterialer er også en del av online‑kurset. Med andre ord, når du er logget på kan du lese materialene fra online‑kursprogrammet mens du utfører hvert trinn. Vi vil dog anbefale at du laster ned heftet gratis eller kjøper det så du kan lese gjennom det, og vise til det når du ikke er logget inn på kursprogrammet.

Overvåking

Gjennom kursforløpet ditt vil du motta veiledning fra din personlige online‑kurssupervisor, som vil hjelpe med å sikre at du forstår og oppnår det maksimale utbyttet av kursmaterialene. Sluttresultatet er at du er fullt ut i stand til å anvende opplysningene heri. Hvis du har ytterligere spørsmål så kontakt oss her.