DELTA I
HUBBARD DIANETICS SEMINARET

I mer enn 60 år har Dianetics vært den bestselgende boken om menneskesinnet av én grunn: Den virker. Millioner av mennesker verden over har brukt prinsippene og teknikkene i Dianetics til å forbedre sine liv. Det kan du også gjøre!

Dianetics’ mål er en ny tilstand for personen, som er blitt søkt etter gjennom hele historien, men som aldri tidligere har vært oppnåelig. Denne tilstanden kalles CLEAR. Det er en oppdagelse i Dianetics at alle dine smertefulle opplevelser fra fortiden lagres i en hittil ukjent del av sinnet ditt – det reaktive sinnet. Det alene er kilden til stress, din urimelige frykt og usikkerhet.

På Hubbard Dianetics seminaret vil du få dyktig veiledning fra utdannede Dianetics spesialister. Og du vil arbeide sammen med andre mennesker som deg selv – mennesker som er klare til å takle de tingene som holder dem tilbake i livet, som er innelåst i det reaktive sinnet.

Med personlig instruksjon og filmen Hvordan man bruker Dianetics som i detalj beskriver teknikkene i Dianetics, begrep for begrep, lærer du alt du trenger å vite for å komme i gang, raskt. Seminarene avholdes hver weekend med et program som går fra morgen til kveld både lørdag og søndag. Du vil også få personlig rådgivning om ditt neste steg for å øke farten på fremgangen din mot det endelige målet – tilstanden Clear.

Oppnå den suksessen og gleden som du virkelig ønsker og kan få. Delta i Dianetics seminaret og opplev kraften i Dianetics.

«Det er ditt eventyr å finne ut hvorfor du gjorde det du gjorde da du gjorde det, å få vite hva som forårsaket disse Mørke og Ukjente redslene som kom til deg i barndommens mareritt, å få vite hvor dine øyeblikk med smerte og glede lå.»

– L. Ron Hubbard

Er du tynget av stress, engstelse og usikkerhet?

De smertefulle hendelsene i fortiden har helt klart en virkning på hvordan vi oppfører oss i dag. Men i hvilken grad, og hvorfor?

Det er emnet i Dianetics, utforsket og kodifisert av L. Ron Hubbard. Det avslører den tidligere ukjente kilden til dine mareritt, din ubegrunnede frykt, opprørthet og usikkerhet. Det gir også løsningen på dem i Dianetics terapi.

Hvordan Hubbard Dianetics seminaret virker

Timeplan

Gjennom to spennende og fullpakkede dager vil du bli veiledet av en høyt utdannet Dianetics spesialist som vil hjelpe deg hvert trinn på veien.

Første dag

Når du ankommer, vil du bli påmeldt og få seminarmappen din. Seminarlederen vil gi en oversikt over weekendens aktiviteter og programmet, og sette deg i gang.


Du vil se filmen Hvordan man bruker Dianetics, som forklarer hver del av den presise Dianetics prosedyren for å lokalisere smertefulle opplevelser og fjerne de negative virkningene av dem.


Etter en kort periode med spørsmål og svar fra seminarlederen din og en gjennomgang av de ti trinnene i Prosedyreveiledningen for Hvordan man bruker Dianetics, vil du vite hvordan man begynner å bruke Dianetics.


Etter lunsjpausen vil vi sette deg sammen med en venn eller en annen deltaker, og du vil begynne å bruke Dianetics.


Det vil være kaffe, te og andre forfriskninger tilgjengelig i pausene hele weekenden.


Etter en pause vil du bytte med partneren din, og vil nå enten gi eller motta Dianetics. Du vil fortsette hele dagen, og hele veien vil det være Dianetics spesialister der til å veilede deg.

Andre dag

Andre dag begynner med en ny film som vil gi deg mer informasjon og ta deg til det neste trinnet. Den vil øke din sikkerhet med hensyn til å gi Dianetics til en annen.


Du vil fortsette med Dianetics hele dagen, før og etter lunsj, med pauser innimellom. Ethvert spørsmål du måtte ha i løpet av dagen, vil raskt bli besvart av våre Dianetics spesialister slik at du får størst mulig utbytte.


Før middag, og når du og din partner har arbeidet begge veier med å bruke og motta Dianetics, vil du avslutte og møte en trent rådgiver for å gjennomgå fremgangen din, hva det neste trinnet ditt er og få ethvert endelig spørsmål besvart.


Når du er hjemme i løpet av seminar-weekenden og etter seminaret, bør du studere Dianetics på Brevkurset i Dianetics. Du er også velkommen til å komme inn når som helst og studere i kursrommet vårt under en Dianetics supervisor.

Filmen Hvordan man bruker Dianetics

En stor del av dette seminarets suksess skyldes kraften i teknikkene og muligheten til å se dem i en levende og informativ filmpresentasjon.

Bare noe av det som dekkes i denne filmen omfatter:

Hva er det reaktive sinnet? Hvordan virker det, og hva er dets makt over dine følelser, reaksjoner, tanker og persepsjoner?

De ti grunnleggende trinnene i Dianetics prosedyren presentert i detaljer, slik at du lærer hva du skal si, den korrekte rekkefølgen av trinn, og hva du skal gjøre i enhver situasjon som måtte oppstå.

Eksempel etter eksempel på Dianetics i funksjon, som viser hvordan det gjøres, hva man gjør og ikke gjør og resultatene av Dianetics med historier fra folk som har gjort det, samt faktiske Cleare.

«Jeg har mere vedvarenhet. Når jeg støter på en barriere, er det bare en barriere, det er ikke noe som vil stoppe meg. Jeg bare fortsetter å vedvare.» – Alex

«Jeg var ikke glad for målene mine, de ble ikke oppnådd. Jeg var bare ikke glad i alminnelighet. Og etter Dianetics er det virkelig lett. Jeg kan bare håndtere de tingene så lett som ingenting.» – June

«Det fantes visse mennesker omkring meg som bare var vemmelige. Jeg forstod egentlig ikke hvorfor. Da jeg leste Dianetics, tenkte jeg: ’Å, jeg skjønner.’» – Adrianna

«Jeg følte det virkelig som om jeg hadde gjenopplevd fortiden min, men denne gangen ble jeg kvitt de negative følelsene.» – D.E.

«Dianetics virker akkurat som det sies at det gjør. Jeg oppnår min optimale mentale yteevne.» – L.D.

«Marerittene og nervøsiteten gikk opp i røyk. Jeg er tilbake på toppen, begeistret over livet igjen!» – T.S.

Hubbard Dianetics seminar
SEMINARENE LEVERES HVER WEEKEND

DETALJER

  • To-dagers seminar som holdes lørdag og søndag
  • Møt andre som deg selv som gjerne vil bli kvitt det som holder dem nede.
  • Lær å anvende Dianetics.
  • En fullstendig audiovisuell presentasjon som viser deg Dianetics prinsipper og prosedyrer.
  • Dra nytte av veiledning på hvert trinn av høyt utdannede Dianetics spesialister.

Din nærmeste Scientology organisasjon