BRINGER SCIENTOLOGY TIL HELE VERDEN

SCIENTOLOGY MEDIA PRODUCTIONS
Hvor Hollywoods gullalder flyter sammen med våre dagers mest avanserte teknologi for å hjelpe å bygge en bedre verden for morgendagen. Lagd for global kommunikasjon på hver eneste tenkelige mediekanal – det finnes ganske enkelt intet annet anlegg lik dette på jorden.
BRIDGE PUBLICATIONS
Siden utgivelsen av de grunnleggende Dianetics- og Scientology-bøkene og foredragene i 2007, kalt Grunnsteinene, har scientologer strømmet inn i kirkene sine i større antall enn noen gang tidligere. Etterspørselen etter materialene har vokst eksponentielt, og i takt med at medlemmene har kommet igjennom disse bøkene og foredragene, har antallet personer som har kommet inn for å finne ut om Scientology, vokst på liknende måte …
NEW ERA PUBLICATIONS INTERNATIONAL APS
Scientology Kirken er en verdensomspennende religion – bare 60 år gammel og allerede favnet av millioner av mennesker. Våre universelle prinsipper tilbyr opplysning og mening til enhver person, uansett kultur eller trosretning. Og vi gjør det på mer enn 50 språk. Millioner av mennesker rundt om på kloden, på hvert eneste av disse språkene, har helt enkelt funnet at: «Scientology virker.» Men å få vår religions materialer til alle disse menneskene i alle disse landene var en utfordring vi var nødt til å møte.
INTERNATIONAL DISSEMINATION & DISTRIBUTION CENTER
Det nye 17 000 kvadratmeter store internasjonale disseminerings- og distribusjonssenteret for Scientology Kirken er en trykkeri- og produksjonsfasilitet som det bare finnes en av. Det huser fremstilling, distribusjon og administrasjon – det hele under ett tak – og det betjenes utelukkende av medarbeidere fra kirken. Det nye senteret fremstiller dissemineringsmaterialene til de mer enn 10 000 Scientology Kirker, -misjoner og tilknyttede grupper over hele verden og gjør det mulig for disse organisasjonene å imøtegå den hittil usette etterspørselen etter Scientology-servicer og programmer.
GOLDEN ERA PRODUCTIONS
Scientology er i sannhet en religion for det 21. århundret og bruker følgelig det nye årtusenets teknologi til å utføre sin religions misjon. Med dette formålet beveget kirken seg inn i multimediealderen med etableringen av toppmoderne film- og lydanlegg på Golden Era Productions. Stedet er et 200 hektar stort område i det sørlige California, og det er her vi har det verdensomspennende dissemineringssenteret for hele Scientology-religionen, som er ansvarlig for produksjonen av alle kirkens filmer, videoer, tv- og Internett-annonser, nettsider og internasjonale tilstelninger.