BRINGER SCIENTOLOGY TIL HELE VERDEN

Scientology Media Productions

Scientology Media Productions

– et tjue mål stort kompleks ved Sunset Boulevard i Hollywood i California. Filmstudioet, som opprinnelig ble bygd i 1912, har lydscener, kreative suiter, produksjonsområder for visuelle effekter, redigering, animasjon, lydopptak og -miksing, oversettelse og dubbing på fremmede språk – hvert eneste aspekt av film, kringkastings- og online-produksjon – og alt uten sidestykke noe sted.

LES MER »


Bridge Publications

Siden utgivelsen av de grunnleggende Dianetikk- og Scientology-bøkene og foredragene i 2007, kalt Grunnsteinene, har scientologer strømmet inn i kirkene sine i større antall enn noen gang tidligere. Etterspørselen etter materialene har vokst eksponentielt, og i takt med at medlemmene har kommet igjennom disse bøkene og foredragene, har antallet personer som har kommet inn for å finne ut om Scientology, vokst på liknende måte … LES MER »


INTERNATIONAL DISSEMINATION & DISTRIBUTION CENTER

Det nye 17 000 kvadratmeter store internasjonale disseminerings- og distribusjonssenteret for Scientologykirken er en trykkeri- og produksjonsfasilitet som det bare finnes en av. Det huser fremstilling, distribusjon og administrasjon – det hele under ett tak – og det betjenes utelukkende av medarbeidere fra kirken. Det nye senteret fremstiller dissemineringsmaterialene til de mer enn 10 000 Scientologykirker, -misjoner og tilknyttede grupper over hele verden og gjør det mulig for disse organisasjonene å imøtegå den hittil usette etterspørselen etter Scientology-servicer og programmer. LES MER »Golden Era Productions

Scientology er i sannhet en religion for det 21. århundret og bruker følgelig det nye årtusenets teknologi til å utføre sin religions misjon. Med dette formålet beveget kirken seg inn i multimediealderen med etableringen av toppmoderne film- og lydanlegg på Golden Era Productions. Stedet er et 200 hektar stort område i det sørlige California, og det er her vi har det verdensomspennende dissemineringssenteret for hele Scientology-religionen, som er ansvarlig for produksjonen av alle kirkens filmer, videoer, tv- og Internett-annonser, nettsider og internasjonale tilstelninger.

LES MER »