LOS ANGELES I CALIFORNIA 10. OKTOBER 2015

Scientology-boomen fortsetter med innvielsen av det religiøse tilfluktsstedet Golden Crest i Los Angeles for Den ideelle Pacifica-broen

The Golden Crest åpner for å holde tritt med dette årets enestående ekspansjon – antallet scientologer som ankommer Los Angeles for avanserte Scientology-servicer, fortsetter å vokse.

Over 1500 samlet seg i Hollywood den 10. oktober for å feire innvielsen av Golden Crest, et nytt religiøst tilfluktssted for scientologer som deltar i Scientology-trening og åndelig veiledning.

Det religiøse tilfluktsstedet Golden Crest åpnet lørdag den 10. oktober, for å tilby ideelle rom og suiter til scientologer som kommer til Los Angeles for Scientology-servicer.
 

Kun noen minutter fra den ideelle Pacifica-broen er Golden Crests romslige leiligheter både bekvemme og distraksjonsfrie – og dermed de ideelle omgivelsene for menighetsmedlemmer som auditerer seg selv til tilstanden Clear og videre.

Golden Crest, som er perfekt for familier og de som er i L.A. for lengre opphold, er viet scientologer som deltar i servicer ved Den ideelle Pacifica-broen – komplekset av kirker på L. Ron Hubbard Way, som spenner over hele spekteret av Scientology-servicer. Det begynner med Den ideelle Scientology Kirken i Los Angeles ved krysset mellom Sunset Boulevard og L. Ron Hubbard Way – hvor scientologer og de som finner ut om religionen for første gang, går gjennom alle de grunnleggende nivåene av Scientologys Broen til total frihet.

Ved siden av Scientology Kirken i Los Angeles ligger Den amerikanske Saint Hill-organisasjonen, ASHO, som tar scientologer gjennom den neste fasen av reisen deres med den legendariske Powerprosessingen. Det er også her Scientology-prester og prester under utdannelse tilegner seg perfekte ferdigheter på Saint Hill Special Briefing-kurset.

Og til slutt, Den ideelle avanserte organisasjonen i Los Angeles, hvor scientologer legger ut på sin reise til høyere tilstander av åndelig bevissthet.

Med åpningen av to nye religiøse tilfluktssteder på like mange uker – The Fountain den 3. oktober og Golden Crest den 10. Oktober – kan menighetsmedlemmer velge det bostedet som passer best til deres behov mens de beveger seg oppover Broen på L. Ron Hubbard Way.

_________________

De første ni månedene av 2015 var preget av fantastisk ekspansjon, inkludert:

Flere innvielser er planlagt i Australia, Afrika, Europa og Nord-Amerika det kommende året.