LOS ANGELES I CALIFORNIA 3. OKTOBER 2015

Scientologys Ideelle Pacifica-bro utvides for å betjene tilreisende scientologer i rekordantall

Fordi scientologer kommer til Los Angeles fra hele det amerikanske kontinentet, innviet Scientology Kirken et nytt religiøst tilfluktssted den 3. oktober for å tilby ideelle omgivelser for deres reise til høyere nivåer av åndelig bevissthet og evne.

Et år med enestående fremskritt og ekspansjon for Scientology-religionen går usvekket videre med innvielsen den 3. oktober av det religiøse tilfluktsstedet The Fountain, skapt spesielt for rekordmengdene som reiser til Los Angeles for å gå gjennom de avanserte åndelige nivåene i Scientology.

Over 2000 scientologer samlet seg på L. Ron Hubbard Way i Los Angeles lørdag den 3. Oktober, for å feire innvielsen av det religiøse tilfluktsstedet The Fountain – det neste trinnet i et år med enestående ekspansjon for Scientology-religionen.
 

Bare noen skritt fra L. Ron Hubbard Way i Hollywood og kirkene hvor disse åndelige tjenestene i Scientology tilbys, tilbyr det religiøse tilfluktsstedet The Fountain scientologer komfort, bekvemmeligheter og uforstyrrede omgivelser – et rolig sted hvor de raskt kan bevege seg fremover gjennom trening og auditering (åndelig veiledning). Hver av de 59 studioleilighetene og enkeltromssuitene er perfekt innrettet for menighetsmedlemmer som auditerer seg selv til tilstanden Clear og OT.

Den ideelle Pacifica-broen er Scientology-komplekset på L. Ron Hubbard Way som spenner hele spekteret av Scientology-servicer. Det begynner med Den ideelle Scientology Kirken i Los Angeles ved krysset mellom Sunset Boulevard og L. Ron Hubbard Way – hvor scientologer og de som finner ut om religionen for første gang, går gjennom alle de grunnleggende nivåene av Scientologys Broen til total frihet.

Ved siden av Scientology Kirken i Los Angeles ligger Den amerikanske Saint Hill-organisasjonen, ASHO, som tar scientologer gjennom den neste fasen av reisen deres med den legendariske Powerprosessingen. Det er også her Scientology-prester og prester under utdannelse tilegner seg perfekte ferdigheter på Saint Hill Special Briefing-kurset.

Og til slutt, Den ideelle avanserte organisasjonen i Los Angeles, hvor scientologer legger ut på sin reise til høyere tilstander av åndelig bevissthet.

Innvielsen av det religiøse tilfluktsstedet The Fountain tilgjengeliggjør de ideelle omgivelsen menighetsmedlemmer trenger for å gå opp Broen på L. Ron Hubbard Way.

_________________

De første ni månedene av 2015 var preget av fantastisk ekspansjon, inkludert:

Flere innvielser er planlagt i Australia, Afrika, Europa og Nord-Amerika det kommende året.