SAINT HILL, EAST GRINSTEAD, STORBRITANNIA

INNVIELSEN AV DET IDEELLE SAINT HILL SETTER KRONEN PÅ EN SESONG FOR SCIENTOLOGY MED EKSTRAORDINÆR EKSPANSJON

18. OKTOBER 2015

Saint Hill i East Grinstead, Storbritannia, har en monumental betydning i Scientology. Det er hvor Scientologys grunnlegger L. Ron Hubbard bodde, forsket og gjorde revolusjonerende oppdagelser om ånden og livet, og sikret religionens dynamiske fremtid. Og med denne innvielsen ble LRHs visjon fullstendig til virkelighet i det som er det praktfulle Ideelle Saint Hill.

Den dynamiske restaureringen og ekspansjonen av den legendariske Saint Hill-eiendommen i East Grinstead i Storbritannia ble avduket med dens innvielse søndag den 18. oktober, foran et publikum på 2000. Innvielsen ble holdt på et sted som bærer en enorm betydning for scientologer over hele verden. Her i East Grinstead i Storbritannia gjorde Scientologys Grunnlegger L. Ron Hubbard sine banebrytende oppdagelser som åpnet døren til de øvre nivåer på Scientology Broen til Total Frihet, i 1960-årene


Mr. David Miscavige, Styreformannen i Religious Technology Center, ledet innvielsen av det Ideelle Saint Hill. Tusenvis av scientologer til stede var fulle av begeistring over at han hadde kommet tilbake til Storbritannia for å lede denne spesielle innvielsen.
Mr. David Miscavige, Styreformannen i Religious Technology Center, ledet innvielsen av det Ideelle Saint Hill. Tusenvis av scientologer til stede var fulle av begeistring over at han hadde kommet tilbake til Storbritannia for å lede denne spesielle innvielsen.
 

Det var et avgjørende øyeblikk i det som har vist seg å være en sesong med enestående prestasjoner for Scientology. Innvielsesseremonien for det Ideelle Saint Hill markerte øyeblikket da selve essensen av hva Scientology religionen har blitt, oppnådde perfekt synkronitet med Mr. Hubbards revolusjonerende visjon.

Erin Banks fra Det internasjonale kontoret for public relations innledet seremonien og bygde opp spenningen ved å si: «Mens Saint Hill er et sted som så mange kaller sitt hjem, og mens Saint Hill er en org som så mange kaller sin org ... vel, så har denne eiendommen også en personlig betydning for Mr. Miscavige, Styreformannen i Religious Technology Center. Det var på Saint Hill at han gjorde sin egen trening som auditør, og han huskes fortsatt som det 12-årige vidunderbarnet som ble Saint Hills yngste profesjonelle auditør. Resten er, som man sier, historie!»

Mr. Miscavige inntok så podiet og gav en varm og livfull velkomst til dem som var samlet for innvielsen. «I dag er det ikke bare en ny Ideell Avansert org og Saint Hill for Storbritannia, men Saint Hill i sin helhet, og det avspeiler nøyaktig det LRH alltid ønsket seg», sa Mr. Miscavige. «Hans drømmer, hans visjon og hans planer – alt nå fullstendig og ettertrykkelig fullført

Etter å ha gitt en levende beskrivelse av den fullstendig restaurerte og utvidede Ideelle Saint Hill-fasiliteten, fortsatte Mr. Miscavige: «Ja, dette er vår historie. Dette er Saint Hill. Og dette er hva som fortsetter å leve i dag på denne Saint Hill-basen – juvelen i Scientologys krone.» Bare noen øyeblikk før båndet ble klippet på denne fantastiske eiendommen, erklærte Mr. Miscavige klart og tydelig: «Jeg innvier herved dette nye Ideelle Saint Hill på vegne av L. Ron Hubbard og Broen han bygget for all fremtid!»

Saint Hill var L. Ron Hubbards hjem gjennom en periode med spennende oppdagelser og enestående fremskritt. Det var her han leverte det berømte Saint Hill Special Briefing-kurset, fullførte kartleggingen av veien til tilstanden Clear, og det første av de høyere nivåene av åndelig bevissthet, OT (Opererende Thetan)-nivåene, utarbeidet Gradkartet som leder personen fra deres første skritt i Scientology gjennom hver høyere tilstand av bevissthet og evne, og utviklet den administrative strukturen for alle Scientology Kirker som går fremover.

Da Ron opprinnelig forestilte seg og personlig designet Saint Hill Castle, var det for å romme det økende antallet scientologer som strømmet inn til East Grinstead for å ta del i de nye tekniske gjennombruddene han utviklet.

Saint Hill forblir standarden som alle Scientology organisasjoner blir vurdert mot. Og alt ble omhyggelig tatt hånd om for å sørge for at dens feilfrie restaurering passet perfekt sammen med Mr. Hubbards visjon og administrative retningslinjer han la frem for en Ideell Scientology organisasjon.

Fasiliteten er utstyrt for maksimal levering og har også en ny utvidelse av strukturen til Castle, som i høy grad utvider den tidligere kapasiteten for Scientology auditering. Ekspansjonen fordobler faktisk stedets tidligere antall auditeringsrom og fordobler også antallet kursrom. Fasiliteten har også en fløy viet til trening og veiledning for Soloauditering (medlemmer som auditerer seg selv opp gjennom tilstanden Clear og avanserte nivåer).

Et nytt Saint Hill Refectory, bygd ved siden av The Castle, som byr på en uhindret utsikt over det vakre Sussex-landskapet. Det er den perfekte rammen for å nyte et måltid eller for en pause mellom Scientology servicer, og det tjener også som et samlingssted for dem som besøker Saint Hills mange planlagte arrangementer.

Den fullstendige eiendommen som spenner over de bølgende høydedragene til Saint Hill ble gjenopprettet fra topp til bunn som Ideell. Det inkluderer alle veier, parkeringsplasser og fotgjengerstier, så vel som dens mange grøntområder og hager – som stråler med rundt 1000 nye planter og trær. Hvert eneste aspekt av Saint Hill har blitt grundig og spektakulært gjenopprettet.

Bare noen skritt fra The Castle står Saint Hill Manor, det internasjonalt berømte hjemmet til Scientologys Grunnlegger L. Ron Hubbard. The Manor tar imot tusener av besøkende for omvisninger og arrangementer for publikum generelt, samt dignitarer, inkludert diplomater, parlamentsmedlemmer, kunstnere og menneskerettighetsledere, byrådsmedlemmer, ordførere og tjenestemenn fra hele Storbritannia. The Manor, som ble omhyggelig restaurert og renovert til ære for Mr. Hubbards Hundreårsjubileum (1911–2011), er blant de mest historisk betydningsfulle godsene i Sussex.

Det ikoniske Manor og Castle i det frodige Sussex på Saint Hill er en internasjonal varde for scientologer overalt. Som en scientolog uttrykte det: «Du føler at du stiger inn i Scientologys historie ... Det har LRHs atmosfære.»


Innvielsen av det Ideelle Saint Hill setter kronen på en enestående rekke innvielser i de siste månedene, og reflekterer den enorme ekspansjonen av religionen.

Den 18. juli ble Det Ideelle Kontinentale Forbindelseskontoret (CLO UK) innviet. Det ligger bokstavelig talt rett over veien fra Saint Hill i den historiske Fonthill Lodge – som består av fem bygninger på 172 mål med idyllisk landskap.

Den 5. september ble modellen for Kontinentale Narconon Storbritannias rehabiliterings- og treningsfasilitet innviet på et gods bare 35 kilometer fra Saint Hill i utkanten av Maynard's Green i East Sussex. Det ble muliggjort av sjenerøse bidrag fra medlemmer av Den Internasjonale Assosiasjonen av scientologer, og fungerer nå som en modell for sentre for rehabilitering av stoffmisbrukere, og som et treningssenter for stab ved Narconon til rehabilitering av stoffmisbrukere over hele England, Irland, Skottland og Wales.

På horisonten er nye Ideelle Kirker som vil bli innviet over hele England i Birmingham, Manchester, Plymouth og Sunderland, med nye Ideelle Kirker også planlagt i Brighton og Edinburgh. Disse vil slå følge med den Ideelle orgen i London, på Queen Victoria Street i hjertet av byen, sammen med Londons Dianetics og Scientology Livsforbedringssenter på Tottenham Court Road, og Fitzroy House, det historiske hjemmet til L. Ron Hubbard i London i 1950-årene. London Kirken var stedet der den første Scientology bryllupsseremonien i England ble holdt etter Storbritannias Høyesteretts enstemmige avgjørelse som anerkjenner Scientology som en religion. Sammen kompletterer disse skjellsettende Kirkene Scientologys sterkt økte nærvær i Storbritannia.


Saint Hill er også fortsatt forbindelsesleddet for Kirkens humanitære kampanjer i Storbritannia. De omfatter:

  • Sannheten om stoff: Storbritannias frivillige fra tiltaket for stoffopplysning og forebygging har delt ut nesten 5 millioner eksemplarer av Sannheten om stoff-hefter, inkludert 1,5 millioner delt ut på London-OL, Glasgow Samveldeleker og Edinburgh-festivalen. Ved å holde over 400 eventer om rusforebygging årlig, har frivillige introdusert millioner av mennesker til kampanjen. Scientologer i Storbritannia organiserte en sju-ukers Stoffri London Fotballturnering denne sommeren, med idrettsutøvere som fremmer et stoffritt liv under hver eneste kamp. Og Jive Aces, Storbritannias fremste Swing Band, fremmer stoffrie liv på alle konserter og festivaler hvor de opptrer.
  • United for Human Rights og Youth for Human Rights: I støtte av FNs Verdenserklæring om Menneskerettigheter, utfører UK-scientologer prosjekter for undervisning i menneskerettigheter hjemme og utenlands i land som India, Pakistan og Nepal. De har sørget for trening av over 250 000 ungdommer på Verdenserklæringen om Menneskerettighetene ved bruk av disse undervisningsmaterialene.
  • Veien til lykke: I de siste fem årene har scientologer delt ut over en million eksemplarer av moralkodeksen basert på sunn fornuft, Veien til lykke, inkludert i problemområder i bykjerner. Frivillige delte ut mer enn 50 000 eksemplarer av heftet for å hjelpe med å bringe ro til London og andre byer over hele Storbritannia under opptøyene i august 2011.
  • Frivillige prester: De frivillige prestene (VM-er) fra Storbritannia gir dag-til-dag hjelp til folk i nød i sine lokalsamfunn. Britiske VM-er har kommet til unnsetning ved katastrofer hjemme og i utlandet, inkludert oversvømmelser i Storbritannia og Pakistan, togavsporingen i Cumbria 2007, bombingen i London 2005, tsunamien i Sør-Asia og terrorangrepet i New York City.


Scientology Kirken har opplevd større ekspansjon i løpet av de siste 10 årene enn i de foregående 50 årene tilsammen. Den første halvdelen av 2015 bekrefter dette, og har vært preget av historiske resultater for religionen.

Disse inkluderer innvielsen av en Ideell Scientology Kirke i Tokyo den 8. august, et Informasjonssenter om Scientology og seks humanitære og sosiale sentre ved Kirkens åndelige hovedsete i Clearwater i Florida den 11. juli, en storslått Ideell Scientology Kirke i Bogotá i Colombia, den 5. juli, og innvielsen i april av en Ideell Scientology Kirke i tre-landsregionen ved hjørnet av Sveits, Tyskland og Frankrike: i Basel i Sveits.

Flere innvielser er planlagt i Australia, Afrika, Europa og Nord-Amerika det kommende året.