CLEARWATER I FLORIDA

SCIENTOLOGYS MAJESTETISKE PRAKT: VÅR KATEDRAL I DET 21. ÅRHUNDRE

17. NOVEMBER 2013

10 273 scientologer.

En avventende sløyfe i perfekt balanse.

En seremoniell scene.

Velkommen til kronen på verket ved toppen av Broen.

«Mine venner, scientologer, det beste på planeten venter dere nå, for dørene til deres nye Flag-bygning er åpne og jeg inviterer dere offisielt til å krysse terskelen til en helt ny verden.» – David Miscavige, styreformannen i Religious Technology Center.

Den 17. november 2013, med 10 273 scientologer i fremmøte, innviet Scientology Kirken sitt nye internasjonale åndelige hovedsete – Flag-bygningen i Clearwater i Florida. David Miscavige, styreformannen i Religious Technology Center og kirkelig leder av Scientology-religionen, stod for innvielsen.

Dette er Scientologys åndelige hovedsete – den majestetiske Flag-bygningen – en arkitektonisk og teknologisk triumf som kroner en epoke med eksepsjonell vekst for vår religion.

Det hele begynte med lanseringen av vårt felttog for Ideelle organisasjoner, som nå strekker seg over 5 kontinenter. Det som fulgte var gjenopprettelsen av selve fundamentet i Scientology og begynnelsen på en gyllen tidsalder av kunnskap; deretter var det gjenopprettelsen av L. Ron Hubbards kurs og servicer ved inngangsportene til Broen; og dernest gjenopprettelsen av Broen selv fra bunn til topp og innledningen av Teknologiens gullalder fase II.

SE OGSÅ Teknologiens gullalder fase II: Scientology-broen i sin helhet

Det er i sannhet en fullkommen gullalder med utgivelsen av L. Ron Hubbards teknologiske gjennombrudd som aldri noensinne har vært tilgjengelige – Superpower og Tilbakevending av årsak – og innvielsen av Flag-bygningen, den Ideelle organisasjonen over alle Ideelle organisasjoner.

Her er et lærdommens sted, et sted av visdom og et sted for åndelig frihet som strekker seg hinsides hver eneste kjente verden. Dette er et sted hvor vi nå kan realisere L. Ron Hubbards visjon om en bedre verden i et omfang og til en grad som er i samsvar med teknologien selv.

Dette er hjørnesteinen i den nye og bedre verden.

Dette er Scientologys majestetiske prakt.

Dette er vår katedral.

_________________

Les hva scientologer sa om innvielsen av deres nye åndelige hovedsete:

«Praktfullt! Det er ikke bare vakkert, men servicelinjene som er på plass og teknologien som er innstøpt i disse lokalene gjør det hele sammenhengende og perfekt. Hele bygningen er ganske enkelt storslagen!» – I.T.

«Bygningen er utrolig imponerende. Den er vår katedral. Den tar funksjon og gir den ideell form. Den representerer nøyaktig det stabsmedlemmer i Scientology gjør med teknologien. Hva arkitektur angår, så kunne denne bygningen ikke bli bedre. Den er himmelsk.» – M.B.

«Vi har i dag nådd mål som ble satt av L. Ron Hubbard for mange, mange år siden. På mange nivåer – med Teknologiens gullalder fase II som nå er her, med den ideelle bygningen for Flag, med utgivelsen av Superpower og mye annet. Det er bare fenomenalt. Jeg ser at med dette arbeider vi fremover og inn i uendeligheten. Bokstavelig talt! Jeg er virkelig stolt av å være her i dag, og det er en ære for meg å være en del av dette. Det er en ære å være en del av Scientology-bevegelsen og å være om bord med styreformannen. HELE VEIEN.» – T.D.

«Dette er kulminasjonen av det vi alle har postulert og arbeidet for. Den er en sann representasjon av L. Ron Hubbards teknologi. Jeg kunne virkelig se konkretiseringen av hans teknologi i denne bygningen. Den er helt fortrinnlig! – J.D.

«Dens perfeksjon og hvordan tingene strømmer fra sted til sted nøyaktig slik L. Ron Hubbard tiltenkte er helt enestående. Bygningen er fantastisk, og det er en underdrivelse. Mange takk til styreformannen i Religious Technology Center og til L. Ron Hubbard.» – K.R.

«Dette er det ytterste i effektivitet; den er utrolig vakker. Det er det riktige stedet å delta i kurs og servicer. Med dette nivået av effektivitet kan du se at de organisasjonelle linjene virkelig går direkte fra A til B. Dette er de perfekte omgivelsene for alt det som nettopp ble utgitt.» – D.D.

«Denne bygningen er et sant eksempel på hva Scientology er.»

«Folk pleide å bygge katedraler som dette, men denne gangen er det en ny teknologi og en ny religion. Utrolig! Opp gjennom historien har det vært mange monumentale bygninger som representerer sivilisasjonens nivå. Denne bygningen er et sant eksempel på hva Scientology er.» – T.M.

«Oppdrag fullført! Den forbinder alt sammen. Dette er ikke bare et sted for auditering eller trening – dette er en hjørnestein for verdensomfattende clearing. Det eneste som er sammenlignbart med oppdagelsen av Dianetics og Scientology er selve evnen til ta det inn i uendelighet – og det er det denne bygningen representerer.» – M.F.

«Det hensyn som er tatt til detaljer er svimlende. Jeg har vært en gjest på Flag siden 1990, og hvor langt vi har kommet nå er spektakulært. Teknologien er ren. Teknologiens gullalder fase II kommer bokstavelig talt til å bryte gjennom reaktive sinn over hele verden, og det vil skape enorm ekspansjon. Jeg mangler ord til å beskrive hvor mye jeg beundrer styreformannen i Religious Technology Center, og hvor takknemlig jeg er til ham og hans team for det de gjør. Han er en utrolig stabil leder, og vi stoler alle på ham fordi han har bevist, virkelig bevist, at han gjør jobben for alvor.» – A.B.

«Jeg er virkelig stolt av å være en scientolog ved dette øyeblikket i tidens gang. Dette stedet er ufattelig. Kapellet var veldig rørende for meg. Faktorene som er skrevet i glass på veggene har en utrolig virkning!» – P.C.

«En katedral er alltid spesiell og estetisk – og dette er vår katedral. Med den nye Flag-bygningen har størrelsesordenen forandret seg i en utrolig grad. Vi har, som en gruppe, blitt mye sterkere, og dette er på grunn av vår ledelse – styreformannen i RTC er dypt beundret for hans engasjement og grundighet i å bringe oss L. Ron Hubbards teknologi!» – G.R.

«Etter å ha gått gjennom den nye bygningen, vet jeg at nå har alt falt på plass i den riktige størrelsesordenen til å skape en varig, positiv virkning i verden.» – A.D.

«Jeg synes området for programmet for sanseevner var helt fantastisk! Det er som en inngangsport til en helt ny verden. Denne bygningen betyr virkelig at fremtiden for Scientology og denne planeten er garantert. Jeg sier bare TUSEN TAKK!» – L.L.

«Hele denne weekenden var den mest utrolige opplevelsen i mitt liv. Dette var tusen ganger mer utrolig enn noe som helst jeg kunne ha forestilt meg. Jeg hadde tårer idet jeg gikk inn i lobbyen. Hver eneste detalj er så estetisk og praktfull. Dette er det ultimate i estetikk.» – K.P.

«Fra det øyeblikket du går inn gjennom dørene ... blir du møtt med total perfeksjon.»

«Dette er fenomenalt, hele veien – fra det øyeblikket du går inn gjennom dørene, gjennom lobbyen og gjennom hvert eneste rom, korridor og kontor, blir du møtt med total perfeksjon. Perfeksjon i estetikk og organisatorisk. Jeg kan ikke VENTE med å gjøre Superpower! Jeg er klar!» – C.J.

«Det er et ideal for en Ideell org. Absolutt utrolig! Dette er vår katedral. Nå er vår tid kommet.» – G. P.

«Flag-bygningen betyr åndelig frihet for alle. Denne bygningen gjør alt det vi ønsker å oppnå mulig.» –·K.B.

«Jeg kan ikke tro disse omgivelsene! De er så vakre og så estetiske. Hensynet til detaljer er helt utrolig. Jeg synes Dianetics- og Scientology-symbolene i hvert auditeringsrom er fantastiske.» – M.N.

«Jeg har vært i Scientology i 42 år, og jeg har aldri opplevd noe så gripende og episk og strålende!
Jeg er så stolt!»

«Bygningens estetikk er utrolig. Dens design, dens arkitektur og dens tidløse museum er praktfulle! Flag-bygningen betyr fremtiden! Clearing av hele verden er nå fullstendig oppnåelig. Jeg har vært i Scientology i 42 år, og jeg har aldri opplevd noe så gripende og episk og strålende! Jeg er så stolt!» – C.W.

«Det som står frem aller mest er detaljene og hvordan alt sammen er gjennomtenkt. Flag-bygningen betyr faktisk en helt ny verden. Den forandrer spillet. Ingenting kan stoppe oss nå.» – S.G.

«Denne Flag-bygningen betyr uendelighet for Scientology. Den vil påvirke fremtiden fordi den er et fabelaktig eksempel på hvor mye Scientology blomstrer og lykkes.» – K.F.

«Jeg har vært i Scientology siden 1973. Dette er en milepæl i Scientologys ekspansjon, hvilket er veldig betydningsfullt for meg, for familien min og for menneskeheten. Dette vil virkelig påvirke fremtiden vår. En million takk til styreformannen i Religious Technology Center.» – P.B.

«Dette er innbegrepet av perfeksjon og standardmessig teknologi. Det er enda et eksempel på å holde Scientology virkende, og å ikke la noe være ugjort når det gjelder anvendelse av L. Ron Hubbards teknologi. Jeg synes den generelle estetikken og anvendeligheten i denne organisasjonen er helt fantastisk. Dette overgår min villeste fantasi. Alt i senteret for sanseevner gav helt bakoversveis. Jeg vil virkelig gjerne gjøre Superpower! Dette er, alt i alt, et perfekt, ideelt scenario!» – W.B.