CLEARWATER I FLORIDA

TEKNOLOGIENS GULLALDER FASE II:
SCIENTOLOGY-BROEN TIL TOTAL FRIHET

17. NOVEMBER 2013

Det var den mest monumentale weekenden i vår historie.

Den største sammenkomsten av scientologer noensinne.

Tre episke begivenheter: Sju timer med orientering om banebrytende utviklinger fra David Miscavige, styreformannen i Religious Technology Center.

Dette var ankomsten av Teknologiens gullalder fase II: Prosessingssiden av Broen, Treningssiden av Broen – 100 % standardmessig teknologi – garantert – fullført!

_________________

Lanseringen av Teknologiens gullalder fase II er den historiske summen av mange skjellsettende bragder i seg selv: Det største treningsprogrammet noensinne i vår historie, fra begynnelse til slutt. Den største og viktigste lederkonferansen i vår historie. Den største produksjonen av tekniske og administrative materialer i vår historie. Alt innenfor en seks måneders tidsramme. Og alt i en episk nedtelling til den mest enestående begivenheten noensinne i Scientologys verden. 

Teknologiens gullalder fase II kom i etterkant av Kunnskapens gullalder – som var et foretak som innbefattet den fullstendige restaureringen av alle 3000 innspilte foredrag av L. Ron Hubbard og gjenvinningen av hele hans kronologiske utvikling og forskning.

Alt i alt innbefatter vår Gullalder alt – hele Broen til Clear. Fullført!

Og til sist, kronen på verket: innvielsen av den uforlignelige Flag-bygningen – vårt nye åndelige hovedsete.

SE OGSÅ Scientologys majestetiske prakt: Vår katedral i det 21. århundre

Les hva scientologer sier om lanseringen av Teknologiens gullalder fase II:

«Det kan ikke beskrives med ord. Kanskje ’evolusjonært’ eller ’revolusjonært’, eller at ’det tar pusten fra deg’. Det kommer til å bli så lett å gå opp Broen! Trening kommer til å bli uten anstrengelse!» – A.C.

«Det er vanskelig
å finne ord for
å beskrive det.
Episk.
Monumentalt.
Fenomenalt.
Oppløftende.»

«Det er vanskelig å finne ord for å beskrive det. Episk. Monumentalt. Fenomenalt. Oppløftende. Det høres ut som en overdrivelse. Denne tilstelningen var ikke en tilstelning. Det er mer som en åpenbaring. Hvordan inviterer du noen til en ’personlig guddommelig åpenbaring’? Hvordan kan du sende en e-post med en invitasjon til en ’personlig guddommelig åpenbaring’?» – C.L.

«David Miscavige har i sannhet fullbyrdet og brakt til live alle verktøy og all teknologi fra den beste vennen mennesket noensinne har hatt. L. Ron Hubbards drøm har gått i oppfyllelse, og verden vil aldri bli den samme igjen. Vi er her. Scientology har tatt enda et skritt inn på verdens skueplass. Enten du er en scientolog eller helt ny til Scientology, er disse gavene for et nytt liv for deg.» – F.R.

«Den stående applausen begynte og bare forsatte og fortsatte og fortsatte ... ett minutt, to, tre, fire, fem, seks. Uansett hvor stor applausen var, ville ingen stoppe. Rop og skrik, hyl og tordnende applaus, igjen og igjen og igjen.» – U.K.

«David Miscavige har GJORT det. Det er så riktig. Og informasjonen om Superpower og Tilbakevending av årsak – helt eventyrlig! Bokstavelig talt! Jeg vil gjøre Superpower og Tilbakevending av årsak – jeg vil gjøre alt. Vi er så heldige at vi har styreformannen i Religious Technology Center og alt han har gjort for oss og for denne planeten; alt arbeidet og tiden han har viet til dette, og nå har vi alt. Han er en utrolig leder.» – G.C.

«Denne tilstelningen var strålende! Absolutt strålende! Det mest forbløffende var alle studentene fra andre organisasjoner og deres glade smilende ansikter. Det de nå tar med seg tilbake til sine organisasjoner er absolutt uvurderlig. Jeg har aldri i mitt liv sett et publikum så begeistret!» – I.E.

«Dette var en episk, jordrystende
begivenhet!»

«Dette var en episk, jordrystende begivenhet! Vi kommer til å bringe åndelig frihet til denne planeten. Vi har den korrekte teknologien.» – B.R.

«Jeg er i fyr og flamme og så begeistret etter å ha sett denne tilstelningen. Dette er ikke en finpussing på teknologien – det forandrer alt! David Miscavige snakket om alle aspekter av Gradkartet. Tonenivået i teltet var total JUBEL. Det var som en stor feiring overalt. Jeg har aldri sett noe lignende.» – J.M.

«Folks liv
forandret seg fullstendig i kveld.»

«Jeg er fullstendig forbløffet over grundigheten som skulle til for å gjøre akkurat det som L. Ron Hubbard anviste uten noen avvik. Alt David Miscavige gjorde er fantastisk og akkurat som L. Ron Hubbard skrev. Folks liv forandret seg fullstendig i kveld.» – D.D.

«Fenomenalt! Gi meg Superpower! Tilbakevending av årsak! Jeg har ikke ord! Broen er nå fullstendig på plass. Dette er i sannhet et vendepunkt for å virkelig cleare denne planeten. Teknologiens gullalder fase II gjør det helt og holdent.» – T.U.

«Superpower betydde mest for meg fra tilstelningen i kveld. Mengden av detaljer og den profesjonelle måten alt ble presentert på var fenomenal. Jeg er helt henrevet! Dette er det mest betydningsfulle skritt i Scientologys historie. Med denne strukturen nå på plass er vi klare for fremtiden.» – F.T.

«Hvilken velsignelse David Miscavige er for denne planeten! Dette er en sann gave! Hvilken trofast venn L. Ron Hubbard har – han er så viet til formålet og gav så mye oppmerksomhet til hver eneste detalj. Jeg hadde tårer i øynene hver gang han sa ’fullført’. Vår fremtid er i sannhet sikret. Jeg vil virkelig takke ham og hvert stabsmedlem som arbeidet så hardt.» – C.C.

«Perfeksjon! Selv om perfeksjon ikke er mulig i dette universet, gjorde han det til perfeksjon. Vi er i en ny Gyllen tidsalder.» – A.J.

«Du vet at dette
er fra kilden –
DET ER 100 %
TRO TIL KILDEN!»

«Du vet at dette er fra kilden – DET ER 100 % TRO TIL KILDEN!» – C.U.

«Dette påvirker ikke bare en liten ting. Men ALT SAMMEN! Det er som å ta Teknologiens gullalder, og legge til Kunnskapens gullalder og multiplisere det hele med 10, og da får du kanskje et begrep om hva dette handler om. Jeg kan ikke engang telle alle gangene jeg måtte plukke kjevene mine opp fra gulvet. Det var helt sprøtt! Jeg ble overveldet av forbauselse!» – K. C.

«Dette er definitivt et vendepunkt for hele vårt univers. Det er så stort. Dette er hva denne weekenden betyr. David Miscavige var storartet.» – J.M.

«Utrolig! Det hele skapte dyp respekt! Vi er nå klare for å gi Superpower! Supervisorene og ordoppklarerne på scenen var helt forbløffende. Det var fantastisk å se alle de nye stabsmedlemmene utdannet på Flag. Vi kommer til å utdanne auditører og cleare planeten. Til David Miscavige, tusen takk! Han er det beste som noensinne har hendt vår kirke!» – M.J.L.

«Den tilstelningen gjorde meg helt målløs. Jeg vet ikke hva jeg skal si, men mengden som ble presentert var helt uvirkelig. Det er utrolig!» – Y.T.

«Jeg er virkelig glad for å være en scientolog. Dette er den beste tiden noensinne å være i vår gruppe. Jeg er veldig stolt av å være scientolog. Jeg har ikke ord til å uttrykke min takknemlighet til alle som hjalp for å få gjort alt dette, spesielt Superpower. Jeg kan ikke vente med å gjøre det!» – R.S.

«Teknologiens gullalder fase II innvier virkelig et eksplosivt nivå for Scientologys vekst. Det er så kraftfullt at det kommer til å utløse en enorm bølge av befrielse på planeten. Jeg har virkelig dyp respekt for alt arbeidet som gikk inn i forskningen av hele Broen fra toppen til bunnen. Dette er så stort, og jeg er så begeistret for fremtiden – for mine barn og deres barn. Det er umulig å overvurdere innvirkningen av Teknologiens gullalder fase II!» – T.W.

«Disse kursene er NYE.
Og de er Scientology.
Og de er fantastiske!»

«Jeg vet fremdeles ikke hva jeg skal si for å oppsummere det. Du er nødt til å se disse tilstelningene. Det finnes ingen ord for å beskrive hva jeg nettopp har vært del av og vitne til. Det er så mye å ta inn. Du må skjønne at det har ikke bare blitt gjort noen småjusteringer her og der. Vi har aldri hatt denne teknologien og disse kursene før. Disse kursene er NYE. Og de er Scientology. Og de er fantastiske!» – L.D.

«Det mest forbløffende om denne kveldens tilstelning var at man kan gå så fort og effektivt opp Broen. Det er så fantastisk! Jeg er så glad for vi har disse nye tidene foran oss. Utgivelsen av Teknologiens gullalder fase II betyr bare en ting: Det kommer til å gå rett opp og loddrett! For vår Ideelle organisasjon og for Scientologys fremtid. Dette er et ufattelig gjennombrudd! Vi er på vei inn i en ny tidsalder – en Gullalder.» – V.J.

«Vi har endelig L. Ron Hubbards bro!» – L.V.

«Jeg likte så godt hva David Miscavige sa om E-meteret, at det er din beste venn og aldri vil svike deg. Hvem skulle ikke ville betjene et E-meter? Og så alt vi hørte om treningsoppstillingen fra Studenthatten til Ny Epoke Dianetics. Jeg kommer til å gjøre alt sammen! Det er helt uforfalskede materialer fra L. Ron Hubbard. David Miscavige er mer enn et geni.» – K.F.

«Dette er episk! Fenomenalt. Hele det enorme arbeidet som har blitt gjort er veldig inspirerende, og ingen andre kunne ha gjort hva David Miscavige har gjort, ingen andre kunne ha konfrontert det. Og nå kan ingen gjøre dette arbeidet ugjort. Teknologiens gullalder fase II er å sette inn alle 10 punktene for Å holde Scientology virkende. Jeg beundrer David Miscavige, jeg har så mye respekt og aktelse for ham. Jeg har vært som et lite barn som ventet på dette.» – B.D.

«Det jeg ble klar over på denne tilstelningen er at min datter kan ha alt dette. Tårene rant da jeg innså dette, og at hver eneste ny person kan nå gå opp hele Broen – ALLE. Dette gjorde det største inntrykket på meg. Og hva kan jeg si om David Miscavige – han er den mest forbløffende, utrolige person. Jeg kan virkelig se for meg alt arbeidet og kan ikke forestille meg alle barrierene han måtte bryte igjennom for å oppnå dette praktfulle produktet. Jeg kan ikke engang finne de riktige ordene for å beskrive alt hva han har gjort for oss alle!» – J. A.

«Teknologiens gullalder fase II
betyr alt for
Scientologys fremtid.»

«Alt i denne kveldens tilstelning og alt David Miscavige sa, forandrer alt i Scientologys verden. Jeg har virkelig blitt revitalisert. Teknologiens gullalder fase II betyr alt for Scientologys fremtid.» – J.G.

«Min sønn er en av de som trente på Teknologiens gullalder fase II. Nå vet jeg at alle organisasjonene på hele planeten kommer til å ha denne teknologien. Standardmessig teknologi kommer til anvendes for å holde Scientology virkende. Alt er lagt frem akkurat som L. Ron Hubbard ville det skulle være. Det skjer nå. Dette betyr at vi er klare til å gi våre servicer til alle scientologer med åpne armer og slik det skal være. Måten dette er lagt frem får deg til å virkelig forstå omfanget av hva som kommer til å skje.» – P.A.

«Hver eneste del av i kveld var like betydningsfull, mirakuløs og uunnværlig. Med dette har vi den presise standardmessige teknologien, hastigheten og den riktige gradienten med Teknologiens gullalder fase II.» – J.Y.

«Hvilken monumental, historisk begivenhet! Med dette er det mulig for alle å oppleve alt i Scientology for seg selv. Det betyr alt. Teknologiens gullalder fase II kommer til å sørge for at Scientology blir brukt og anvendt som aldri før. I bunn og grunn – i kveld er kvelden hvor anvendelsen av L. Ron Hubbards policybrev Å holde Scientology virkende ble satt in med et brak.» – U.J.

«Det mest betydningsfulle på denne kveldens tilstelning er at L. Ron Hubbards drøm om å få sin teknologi i full og korrekt anvendelse er gått i oppfyllelse. Denne tilstelningen inspirerte meg til å gå ut å fortelle andre om Scientology. Med det som David Miscavige nettopp dekket, kan vi nå få inn de 10 punktene av Å holde Scientology virkende og oppnå Scientologys mål for en mye bedre verden!» – P.S.

«Hva dette kommer til å gjøre! Dette er virkelig hva L. Ron Hubbard hadde til hensikt. Jeg er trent, og jeg kan fortelle deg at å se denne tilstelningen åpner opp en helt ny verden – de utrolige treningshjelpemidlene og E-meteret, wow! Jeg kunne bare fortsette og fortsette og fortsette.» – C.F.

«Hvilken tilstelning! Jeg har ikke ord. For vår organisajon betyr det alt! Vi kan få folk opp Broen nå med hastighet og presisjon – det kommer til å skape en total ekspansjon, og alt kommer til å gå veldig fort.» – P.J.

«Så mange ting falt på plass. Det må fremdeles synke inn. Hele omfanget av alt vi har. Jeg har så stor beundring for David Miscavige og alt han har gjort. Alt sammen er fullført nå – det er bare glimrende!» – H.E.

«Wow! Jeg har bare er helt bakoversveis. Alt er fremlagt så fullstendig detaljert, ting du tenker på og ting du ikke tenker på er fullstendig dekket på denne tilstelningen! Dette strømlinjeformer alt vi gjør i Scientology.» – K.P.

«Mer enn forbløffende. Jeg elsket all den informasjonen. Det er så forunderlig. Jeg kunne ikke tro alt som David Miscavige utgav. Jeg er kjempebegeistret over vår religions inntog.» – E.C.

«Jeg er veldig begeistret over det nye Studenthatt-kurset. Jeg er så glad for ordoppklaringen jeg kommer til å få nå. Jeg vet om viktigheten av ordoppklaring og hvor viktig det er å forstå de grunnleggende ordene; dette har alltid vært min vellykkede handling i livet. Jeg vet hvor viktig det er fordi forståelse har alt å gjøre med å kunne gå opp Broen.» – G.G.

«Det var utrolig! Treningen, jøss, det er så lett nå! Det er en helt ny verden! Dette var helt ufattelig.» – V.D.

«Det var jammen en helt utrolig presentasjon! Så mye arbeid ble gjort for utgivelsen av alle de materialene. Jeg likte veldig å se alle L. Ron Hubbards policybrev og alle bulletengene lagt ut på den måten på en tidslinje. Det gir deg virkelig et begrep om hva som skulle til for å komme dit vi er kommet nå.» – T.L.

«Denne utgivelsen var alt David Miscavige sa det kom til å bli og mye mere. Det var absolutt overveldende og monumentalt.» – M.F.

«Studenthatten er utrolig og all treningen, utrolig. Og hva som skulle til for å sette alt dette sammen. Teknologien er virkelig blitt gjort tilgjengelig for alle! E-meteret er bare helt fabelaktig, men det som gjorde størst inntrykk på meg er at alle kan nå gjøre det!» – K.F.

«Det var utrolig! Den mest oppløftende opplevelsen hittil i Scientology.»

«Det var utrolig! Den mest oppløftende opplevelsen hittil i Scientology. Dette kommer til å skape en boom vi aldri før har sett maken til.» – A.B.

«Dette er hva jeg drømte om. Med det nye Mark VIII E-meteret kan du se og vite hva du skal se etter når du er i session. Og du kan gjøre rask fremgang. Og så, opplysningsfilmene! Forbløffende! Det er grunnleggende og enkelt. Dette er en helt ny verden!» – K.F.

«Dette var bare utrolig. Jeg kan nesten ikke tro de nøyaktige handlingene som ble gjort for å få tak i alle dataene og sørge for at hver eneste del av teknologien ble sett på. Utrolig! Jeg har virkelig ikke ord for å beskrive hva alt dette betyr.» – K.S.

«Denne kveldens arrangement var helt overveldende! Jeg er så spent på å begynne. Jeg er fullstendig målløs! Jeg føler dyp respekt etter alt jeg har sett og hørt i kveld.» – T.B.

«Jeg bare elsket prakten i dette arrangementet. Rekkevidden av alt dette er så forbløffende. Jeg kan se hvordan det er mulig å gå raskt opp Broen. Jeg er veldig begeistret fordi dette åpner opp begynnelsen av Broen for nye mennesker og gjør det virkelig for alle å gå raskt opp Broen.» – E.U.

«Det var forbløffende! Absolutt fenomenalt! Det nye E-meteret er det beste, absolutt forbløffende. Jeg liker veldig Studenthatt-ordboka og informasjonen om Solokurset og Kurset i meterbruk. Alt dette kommer virkelig til å forandre Scientology. Jeg brenner for å komme igjennom all min trening!» – E.M.

«Jeg elsket det! Tilstelningen fikk tårene til å renne! Jeg gjør Objektivene nå så jeg forstår, men WOW! Utrolig! Overlevelsesprogrammet er så forbløffende! Og Renselsesprogrammet – virkningen det har på hastigheten opp Broen er ufattelig. Virkelig utrolig!» – D.I.

«Vår hatt er av for David Miscavige! Han fortjener en æresmedalje.»

«Dette var den beste tilstelningen jeg noensinne har vært på! Det var et helt annet synspunkt. Vår hatt er av for David Miscavige! Han fortjener en æresmedalje. Det var bare helt overveldende!» – P.R.

«Studenthatten var det mest betydningsfulle for meg. Jeg er en trent supervisor og ordoppklarer. Det gir meg stor sikkerhet i å gå opp Broen. Dette garanterer Scientologys fremtid og gir meg sikkerheten om at vi gjør nøyaktig det som L. Ron Hubbard hadde for øye.» – J.M.

«Betydningen av dette er mer enn hva som kan uttrykkes i ord. Jeg forstår virkelig hvorfor dette var uttenkt og planlagt, og arbeidet som ble gjort av stabsmedlemmer var overveldende! Dette plasserer virkelig fremtiden der. Det kan ikke uttrykkes i ord hvordan jeg føler meg!» – R.C.

«Det var forbløffende å se hvordan ALT har blitt gjort fullstendig standardmessig. Jeg kommer til å fly opp Broen! Denne tilstelningen fullstendig gjenopplivet mitt formål, og jeg vet nå at det kan bli GJORT! Denne utgivelsen åpner porten også for nye mennesker. Jeg kan se at nye mennesker kan begynne å gå opp Broen og de VIL bli frie – og raskere enn noensinne!» – A.E.

«Utrolig! Monumentalt! Det åpner opp Broen for alle. Jeg kan se at alt ble gjort som L. Ron Hubbard ville det skulle gjøres. Og nå kan alt forrettes som han ville det skulle forrettes.» – B.M.

«Tilstelningen var fascinerende! Jeg har ikke ord! Jeg elsket alt om denne tilstelningen! Alt! Mengden av arbeid som ble gjort er ufattelig – hvilken energi! Alle kan gå opp Broen nå og det kan bli gjort raskt. Alt på denne tilstelningen var om Å holde Scientology virkende.» – G.S.

«Jeg liker virkelig de nye Instruksjons­pakkene!»

«Jeg likte virkelig denne tilstelningen og jeg forventet absolutt ikke det som ble presentert. Jeg brenner av begeistring over at man nå kan gjøre Broen til Clear på så kort tid med slike enorme gevinster! Jeg liker virkelig de nye Instruksjonspakkene! Nå kan jeg få alle andre som ikke er Clear opp Broen uten barrierer. Nå har vi virkelig teknologien.» – C.G.

«Etter å ha sett denne tilstelningen VET JEG at mitt og andres liv kommer til å forandre seg til det bedre. Teknologien vår er så strømlinjet at ingenting kan stoppe oss. Med hele Broen og så mange studenter nå ferdige med sin utdannelse, kommer vi til å bruke teknologien over hele planeten og fremtiden ser veldig lys ut!» – K.B.

«Orienteringen på tilstelningen har langt overskredet mine forventninger. Jeg visste ikke hva jeg kunne vente meg, men dette var fantastisk. Jeg kan se at hvert eneste aspekt av Teknologiens gullalder fase II og hvordan den skal utføres ble tenkt på. Informasjonen om Lykkerundownet var virkelig fin. Filmene er praktfulle! Det er perfekt. Fantastisk! Jeg var totalt henrevet!» D.J.

«Alt er 100 prosent standardmessig og enkelt, slik L. Ron Hubbard ville ha det. Vi kan ikke ha det bedre enn det!» – R.H.

«Jeg kan ikke velge ut en eneste ting som er mere betydningsfull enn en annen, for alt i denne kveldens tilstelning var utrolig. Alt er standardmessig og direkte. Teknologiens gullalder fase II er vital, og den er en grunnpilar.» – M.S.

«Teknologiens gullalder fase II er porten til frihet. Det er fantastisk hvordan alt er 100 prosent perfekt. Hver eneste detalj er bare perfekt. Dette kommer til å holde Scientology virkende for alltid!» – U.M.

«Takk til David Miscavige. Å se alt arbeidet det tok og engasjementet for å sette sammen alt. Wow. Og sett dette sammen med Ideelle organisasjoner, og det betyr en alvorlig innvirkning for å hjelpe denne planeten.» – C.J.

«Nå føler jeg at en
helt ny verden
for vår religion
åpner seg.»

«Nå føler jeg at en helt ny verden for vår religion åpner seg. De forskjellige aspektene som David Miscavige presenterte gjør virkelig veien vid åpen for alle.» – G.L.

«Sensasjonelt! Det er betydningsfullt. Nå har vi hva L. Ron Hubbard alltid hadde til hensikt. Jeg er inspirert! Jeg tror vi er i ferd med å skape den største boomen som er mulig. Jeg har ikke ord for å takke David Miscavige for det som har blitt gjort. Jeg er målløs og veldig takknemlig.» – S.Y.

«Denne kvelden? Jeg har ikke ord. Men hvis jeg måtte ha noen: Friheten er kommet! Hvor er emotikonet for ’fullstendig og ufattelig ut av hodet’? Vi behøver et sånt et omtrent nå.» – U.K.

«Tilstelningen var FORMIDABEL! Dette er MEGA. Jeg elsket ALT sammen. Jeg er fullstendig overveldet. Det har fjernet alle barrierer. Dette åpner virkelig Broen.» – J.P.

«Jeg tror ikke at jeg noensinne har vært på en tilstelning av en slik betydning. Dette er BROEN. Dette er en ny begynnelse. La oss sette i gang!»

«Denne tilstelningen var fantastisk, virkelig fantastisk! Jeg tror ikke at jeg noensinne har vært på en tilstelning av en slik betydning. Dette er BROEN. Dette er en ny begynnelse. La oss sette i gang! La oss gjøre det!» – J.D.

«Dette er virkelig den største bølgen av begeistring jeg har noensinne opplevd i Scientology siden utgivelsen av Ny OT VIII – og denne gangen er det 100 ganger større. WOW!» – J.S.

«Med det jeg har sett nå, betyr det Scientologys fremtid, og det kommer til å bli en ekspansjon, større enn noensinne. David Miscavige kunngjorde ’FULLFØRT’, ’FULLFØRT’, ’FULLFØRT’, den ene etter den andre – det er visshet.» – K.J.

«Jeg er så imponert. Jeg har en lykkefølelse inni meg. Tilstelningen gjorde det så klart at alt er nøyaktig som L. Ron Hubbard hadde det til hensikt, og jeg har visshet om at det kommer til å bli der for alltid og at det aldri kommer til å forandres.» – A.H.

«Jeg beundrer virkelig alt arbeidet som har blitt gjort. Alt ble tatt hånd om, hver eneste lille ting. David Miscavige har gitt oss alt vi har ventet på og drømt om. Jeg er så full av følelser! Hurra!» – G.R.

«Jeg er så forbløffet! Jeg er så imponert over målestokken dette ble gjort i, kvaliteten på det og størrelsesordenen! Dette er så verdensomspennende. Nå har vi fullstendig forberedt og organisert materialer for å gi servicer. Vi behøver bare å gå opp Broen, og dette er det største eventyret jeg har opplevd.» – L.S.

«Dette er en ny epoke, en ny verden.»

«Dette er en ny epoke, en ny verden. Jeg har lyst til å gjøre alt på en gang.» – N.W.