SAN FRANCISCO, CALIFORNIA

ET LANDEMERKE VED GOLDEN GATE

29. NOVEMBER 2003

Den 29. november 2003 åpnet David Miscavige, styreformannen for Religious Technology Center og kirkelig leder for Scientology-religionen, offisielt dørene til den nye Scientology Kirken San Francisco. David Miscavige, som talte til 2500 scientologer og gjester, innviet den restaurerte Transamerica-bygningen, et landemerke i hjertet av San Franciscos sentrum, med henblikk på en ny æra med åndelig aktivitet.

Ved anledningen presenterte San Franciscos ordfører, Willie Brown, kirken med en erklæring som roste den: «For dens innsats med å gjøre byens ’Bay Area’ til et bedre sted for mennesker av alle raser, hudfarger, trosretninger og samfunn.»

Blant de fornemme gjestene var San Franciscos ordfører Willie Brown, som overrakte kirken en erklæring som roste den «for dens innsats for å gjøre ’Bay Area’ til et bedre sted for mennesker av alle raser, hudfarger, trosretninger og samfunnslag».

Erklæringen anerkjente også kirkens engasjement i «åndelig og kulturell sunnhet og mangfoldighet i ethvert nabolag den er en del av».

David Miscavige oppfordret scientologene i San Francisco til å bringe Scientology og L. Ron Hubbards sosiale forbedringsprogrammer ut til alle mennesker i deres by:

«Her er den sentrale organisasjonen som bokstavelig talt vil bringe alle programmene våre og all teknologien vår ut overalt. Og dermed mener jeg at dere kan gi undervisningsprogrammer som kan hjelpe alle generasjoner og gi hvert samfunn de språklige ferdigheter de behøver for å realisere sine drømmer i dette mulighetenes land.

Dere kan få i gang nye grupper som bringer L. Ron Hubbards teknologi ut til dem som arbeider med de arbeidsløse og hjemløse, for ikke bare å gi dem en ny sjanse, men et helt nytt liv.

I ethvert samfunn kan dere danne Narconon-avdelinger for å gjøre slutt på stoffmisbruk.

I ethvert herberge og ungdomsfengsel kan dere opprette Criminon-programmer for å gjenopprette menneskers selvrespekt og skape borgere som bidrar til samfunnet.

I ethvert nabolag kan dere danne Veien til lykke-foreninger for å få fornuftige moralbegrep ut i gatene, og Frivillig prest-avdelinger som tar seg av alle andre problemer i livet.

Med andre ord kan dere herfra gjøre alt. For dette er mer enn bare et hjem for dere, San Franciscos scientologer.

Det er også et hjem for det omgivende samfunnet – hvor alle menn og kvinner med et godt hjerte er velkomne, og vi har besluttet oss for å hjelpe – hver eneste en.»