NASHVILLE, TENNESSEE

USAS MUSIKKBY ØNSKER VÅR SCIENTOLOGY KIRKE OG CELEBRITY CENTRE VELKOMMEN

25. APRIL 2009

Ved åpningen av den nye Scientology Kirken og Celebrity Centre Nashville den 25. april 2009, bare halvannen kilometer fra «Music Row», studio-kvartalet, møttes scientologer fra hele regionen. Til stede var også mange lokale dignitarer, beboere og Hollywood-kjendiser. Blant deltakerne var Grammy-vinneren, komponisten og musikeren Mark Isham og skuespillerne Anne Archer og Jenna Elfman.

David Miscavige, den kirkelige lederen av Scientology-religionen, sto for innvielsen av Scientology Kirken og Celebrity Centre i Nashville hvor han sa at Nashville vil følge sin skjebne og «skrive en sang som vil løfte alle mennesker opp.»

Da David Miscavige innviet den nye kirken, talte han om den videre betydningen av en Scientology Kirke i hjertet av USAs musikkby:

«Den nye Ideelle orgen og Celebrity Centre signaliserer noe stort for morgendagen. Og når man kobler det med vår evne til å gjenvinne den enkeltes iboende kreativitet, vår evne til å gjenoppvekke drømmer og gjenskape kraften til å oppfylle disse drømmene, så blir vi nå i stand til å gjøre det, som L. Ron Hubbard sa om kunstneren som den som skaper den skjønnheten og herligheten kulturer er avhengige av.

Og det er både hva denne nye kirken representerer og hvorfor vi er kommet til Nashville. Og mens Nashville er kjent som hjertet og sjelen i amerikansk musikk, så la byen nå realisere sin skjebne og skrive en sang som vil oppmuntre hvert eneste menneske.»

Med disse ord ble båndet klippet, og den nye kirken i USAs musikkby ble åpnet for alle, slik at alle kunne begynne å skrive på den nye sangen.