LOS ANGELES, CALIFORNIA

TID TIL Å FEIRE: SCIENTOLOGY HEDRER ÅR MED REKORDVEKST OG ØNSKER ET 2018 FULLT AV POTENSIAL VELKOMMEN

NYTTÅRET 2018

Tusenvis av mennesker ringer jublende inn det nye året og ser tilbake på en rekke tøylesløse prestasjoner for å skape en bedre verden.

Atmosfæren var elektrisk, og forventningen nesten håndgripelig da et rekordstort antall scientologer samlet seg i Shrine Auditorium for Scientologys live nyttårsfeiring. Anledningen markerte slutten på et mirakuløst 2017 – tiden var absolutt inne for å feire en sesong med oppfylte forventninger, oppnåelser av mål og, naturligvis, å sette nye mål.

Mr. David Miscavige, Styreformannen i Religious Technology Center, inntar scenen for å lansere nyttårsfeiringen for 2018.

«Ja, i kveld er kvelden vi ringer inn et nytt år og ringer ut et gammelt», erklærte mr. David Miscavige, den kirkelige lederen av Scientology religionen. Så mens andre forteller historier om Fader tid, Tidens herre, uminnelige tider, utenkelig tid, tiden etter tid, og ’akkurat i grevens tid’, vel, vi er unntaket fra regelen om at tiden ikke venter på noen, om bare for faktumet at tiden alltid er på vår side. Så, mens alle andre har en «djevelens tid» med å forstå hvem vi er i lys av alt vi har oppnådd de siste 12 månedene – dette, mine venner, er show‑tid.»

Og akkurat på den måten satte mr. Miscavige scenen for en majestetisk feiring som pulserte med spenning mens visuelle høydepunkter av prestasjoner rullet ut minutt etter minutt. Høyest noensinne etter høyest noensinne prestasjoner understreket et år uten sidestykke. Ytterligere historier fremhevet kirkens berømte internasjonale humanitære innsats så vel som en imponerende gjennomgang av over 46 000 kvadratmeter med nye kirker innviet i det siste året. Gjennomgangen av strålende innvielser i 2017 inkluderer:

  • Den 21. januar, innvielsen av en kirke for en av Scientologys eldste grupper i en hovedstad i den sørlige halvkule, Auckland.
  • Den 19. mars, innvielsen av Nord-Amerikas største Scientology Kirke i hjertet av San Fernando Valley.
  • Den 29. April, innvielsen av en imponerende 7 ‑etasjes kirke på US Highway 1 i Miamis Coconut Grove.
  • Den 27. mai, innvielsen i Danmark av et historisk landemerke og den nye Scientology Kirken på Københavns berømte gågate.
  • Den 14. oktober, da båndet ble klippet på en ny Kirke og Samfunnssenter viet til å tilby Scientology støttede programmer og et sentrum for kommunale aktiviteter og arrangementer for å styrke lokalsamfunn i Dublin og hele Irland.
  • Bare en uke senere, den 21. oktober, innvielsen av Birminghams nye Scientology Kirke – et fullstendig restaurert historisk landemerke på en 24 måls eiendom i hjertet av Midlands.
  • Og neste helg, den 28. oktober, innvielsen av den prominente nye Scientology Kirken på Amsterdams «Kunnskaps-aveny».

Denne ustoppelige bølgen av ekspansjon skapte kontinuerlig anerkjennelse av religionen i land rundt om i verden. De enorme prestasjonene i 2017 ble kronet med mr. Miscaviges kunngjøring av enda en storslått prestasjon, møtt med stormende applaus, en som kommer i kjølvannet av religiøse anerkjennelser i republikkene Makedonia og Colombia. Fordi, den 3. oktober 2017, tildelte nasjonen Mexico Scientology Kirken full religiøs anerkjennelse – en historisk triumf for Scientology og religionsfrihet.

Høydepunktene av kveldens kunngjøringer og presentasjoner var en tverrkulturell rekke historier om hvordan L. Ron Hubbards teknologi stimulerer til kulturell oppblomstring i utallige folkeslag:

  • Association for Better Living and Education (ABLE) (Foreningen for bedre liv og utdannelse) – hvor sekulære og veldedige programmer leverer strategier utformet til å sette en stopper for og utrydde stoffmisbruk, analfabetisme og kriminalitet. I East Sussex i England hvor en prestisjetung kostskole brukte sitt statsautoriserte pensum basert på L. Ron Hubbards Studieteknologi til å oppnå testresultater 70 prosent over landsomfattende gjennomsnitt og inspirerte til en ny generasjon av britiske tenkere. I Tegucigalpa i Honduras, hvor en offentlig tjenestemann innførte Veien til lykke og dens 21 universelle moralforskrifter på 2000 av verdens mest voldelige skoler, hvoretter landet hadde en 20 prosent nedgang i kriminalitet. Og i det kontinentale Europa, hvor gjennom et nettverk av 20 rehabiliteringssentre for stoffmisbrukere, Narconon har reddet circa 40 000 fra avhengighet.
  • World Institute of Scientology Enterprises (WISE)– inkluderte i dette årets fortellinger om L. Ron Hubbards teknologi for velstand i arbeidet en leder fra det sentrale Florida som anvender administrative verktøy til å strømlinjeforme begeistring til de raskest voksende eventyrparkene i Amerika. På samme måte anvendte en sørafrikansk gründer LRHs Admin-tech på en rekke uvirksomme granittbrudd og skapte en 40-dobbel ekspansjon på bare tre år og leverer granitt på høyeste kvalitet til mer enn 750 internasjonale selskaper. Og så er det den japanske administrerende direktøren som brukte organisatoriske ferdigheter for innhøsting, kvalitetskontroll og innpakning av ca. 77 grønn te-produkter og produserte over 3,6 millioner kilo te, og dermed skapte det fremste grønn te-firmaet i verden.
  • International Hubbard Ecclesiastical League of Pastors (I HELP) (Hubbard internasjonale kirkelige forening av prester) og Scientology Missions International (SMI) – Scientologys banebrytende avantgarde til gagn for menneskeheten. De omtalte suksesshistoriene inkluderte en indisk lege som dannet en tverreligiøs gruppe av studenter som til slutt nådde over 200 000 sikher, muslimer, hinduer og kristne med Dianetics: Den moderne vitenskap om mental sunnhet. Og i Quito i Ecuador, midt i en kokainkorridor der seks-åringer blir til brukere, samarbeidet den ansvarlige lederen for en misjon med nasjonalpolitiet og dermed overstrømmet byen sin med humanitære programmer sponset av Scientology, som til slutt nådde 40 prosent av landets befolkning. Til slutt var det tre flotte nye Scientology misjoner som ble innviet i løpet av de siste månedene i Louisiana i USA, Senigallia i Italia og Taichung i Taiwan, som hver har hatt en fem-dobbel ekspansjon siden innvielsen.

Et rekordhøyt antall av Power-feltstabsmedlemmer (FSM-er) fra 37 nasjoner ble også hyllet for å ha veiledet minst 100 mennesker inn på og oppover Broen til total frihet. Dette året var det også et enestående antall på hele fire personer som oppnådde statusen Elite FSM, i anerkjennelse av å ha hjulpet 1000 mennesker inn på og oppover Broen.

Med en finale full av blinkende lys, regn av konfetti og lystig musikk – gikk teppet ned både på en strålende feiring og stjernespekkede 12 måneder for religionen som knapt kunne bli stappet inn i en enkelt kveld. Hvis 2017 er en indikasjon, er det ingen overraskelse at scientologer over hele kloden allerede forutser at 2018 kommer til å knuse alle tidligere forventninger.