DAVID MISCAVIGE
Skjellsettende begivenheter

Scientologys majestetiske prakt: Vår katedral i det 21. århundre

10 273 scientologer. En avventende sløyfe i perfekt balanse. En seremoniell scene. Velkommen til kronen på verket ved toppen av Broen. «Mine venner, scientologer, det beste på planeten venter dere nå, for dørene til deres nye Flag-bygning er åpne og jeg inviterer dere offisielt til å krysse terskelen til en helt ny verden.» – David Miscavige, styreformannen i Religious Technology Center

Teknologiens gullalder fase II: Scientology-broen til total frihet

Det var den mest monumentale weekenden i vår historie. Den største sammenkomsten av scientologer noensinne. Tre episke begivenheter: Sju timer med orientering om banebrytende utviklinger fra mr. David Miscavige, Styreformannen i Religious Technology Center.

Scientologys skrifter gjenvunnet og gjenopprettet i 25-år langt program fullført i 2009

David Miscavige stod foran 7000 scientologer som var samlet i Los Angeles’ Shrine Auditorium. De var samlet for å feire det foregående tiåret med en tidligere usett vekst for Scientology, og for å innlede enda et tiår med eksponensiell vekst.

Grunnleggende bøker og foredrag

David Miscavige stod foran scientologer som kom fra hele verden for å delta i denne mye omtalte begivenheten. Han bekjentgjorde at det han skulle til å beskrive, var intet mindre enn «gjenvinningen av Dianetics og Scientology» – en begivenhet som ville «endre Scientologys verden for alltid». I løpet av de neste par timene fortalte han hele historien til et publikum på tusener av mennesker som var samlet i Clearwaters Ruth Eckerd Hall.

Clearing-kongressen

Høydepunktet ved L. Ron Hubbards fødselsdagstilstelning i mars 2006, var da styreformannen i Religious Technology Center (RTC), David Miscavige, bekjentgjorde den fulle restaureringen og utgivelsen av LRHs Clearing-kongress på film.