DAVID MISCAVIGE
Skjellsettende begivenheter

Teknologiens gullalder fase II: Scientology-broen til total frihet

Det var den mest monumentale weekenden i vår historie. Den største sammenkomsten av scientologer noensinne. Tre episke begivenheter: Sju timer med orientering om banebrytende utviklinger fra mr. David Miscavige, Styreformannen i Religious Technology Center.

Scientologys skrifter gjenvunnet og gjenopprettet i 25-år langt program fullført i 2009

David Miscavige stod foran 7000 scientologer som var samlet i Los Angeles’ Shrine Auditorium. De var samlet for å feire det foregående tiåret med en tidligere usett vekst for Scientology, og for å innlede enda et tiår med eksponensiell vekst.

Dianetics i det 21. århundret

In June 2009, Mr. David Miscavige announced the single most momentous advance in Dianetics technology since the day of its original publication on May 9, 1950.

It was a project personally overseen by Mr. Miscavige for the better part of four years and culminating in the release of materials that would make Dianetics universally accessible.

Grunnleggende bøker og foredrag

David Miscavige stod foran scientologer som kom fra hele verden for å delta i denne mye omtalte begivenheten. Han bekjentgjorde at det han skulle til å beskrive, var intet mindre enn «gjenvinningen av Dianetics og Scientology» – en begivenhet som ville «endre Scientologys verden for alltid». I løpet av de neste par timene fortalte han hele historien til et publikum på tusener av mennesker som var samlet i Clearwaters Ruth Eckerd Hall.

Clearing-kongressen

Høydepunktet ved L. Ron Hubbards fødselsdagstilstelning i mars 2006, var da styreformannen i Religious Technology Center (RTC), David Miscavige, bekjentgjorde den fulle restaureringen og utgivelsen av LRHs Clearing-kongress på film.