DAVID MISCAVIGE
BRINGER SCIENTOLOGY TIL HELE VERDEN

VELKOMMEN TIL SCIENTOLOGY MEDIA PRODUCTIONS
KIRKENS GLOBALE MEDIESENTER ÅPNES FOR VERDEN

Hvor Hollywoods gullalder flyter sammen med våre dagers mest avanserte teknologi for å hjelpe å bygge en bedre verden for morgendagen. Lagd for global kommunikasjon på hver eneste tenkelige mediekanal – det finnes ganske enkelt intet annet anlegg lik dette på jorden.

få vite mer

EN 21. ÅRHUNDRETS RELIGION
I MULTIMEDIETIDSALDEREN

Scientology er i sannhet en religion for det 21. århundret og bruker følgelig det nye årtusenets teknologi til å utføre sin religions misjon. Med dette formålet beveget kirken seg inn i multimediealderen med etableringen av toppmoderne film- og lydanlegg på Golden Era Productions. Stedet er et 200 hektar stort område i det sørlige California, og det er her vi har det verdensomspennende dissemineringssenteret for hele Scientology-religionen, som er ansvarlig for produksjonen av alle kirkens filmer, videoer, tv- og Internett-annonser, nettsider og internasjonale tilstelninger.

få vite mer

INTERNATIONAL DISSEMINATION & DISTRIBUTION CENTER
LEVERER LØSNINGER TIL MILLIONER

Det nye 17 000 m² store Scientology Dissemination and Distribution Center er en trykkeri- og produksjonsfasilitet som det bare finnes en av. Det huser fremstilling, distribusjon og administrasjon – alt sammen under ett tak – og det betjenes utelukkende av medarbeidere fra kirken.

få vite mer

MØTER DEN GLOBALE ETTERSPØRSELEN
VERDENS STØRSTE HELDIGITALE FORLAGSHUS

Kirkens nye trykkerier ligger i nye kjempestore hovedkvarterer og utgjør nå verdens største 100 % digitaliserte trykk-etter-behov-fasiliteter. Derfor betraktes deres presisjonsanlegg ofte som modeller for innovasjon og effektivitet og blir dermed jevnlig besøkt av industriledere.

få vite mer