LOS ANGELES, CALIFORNIA

SCIENTOLOGY KIRKEN FEIRER DET STØRSTE ÅRET I HISTORIEN OG BEGYNNELSEN PÅ ET YTTERST LOVENDE 2019

31. DESEMBER 2018

365 dager med prestasjoner slutter sirkelen med en feiring til ære for ekspansjon og sosiale fremskritt for å oppløfte og inspirere dagens verden.

For Scientology Kirken hadde 2018 alltid påskriften «usedvanlig», så da over 6000 scientologer samlet seg i Shrine Auditorium for å nyte et tilbakeblikk på de siste 12 månedene, var det en stemning av jubel og feiring. Fra en global rekke av nye Kirker til den globale rekkevidden av Scientology Network, er dette et år som forandret alt.

«Velkommen til nyttårsfeiringen dere alltid har ventet på», sa Mr. David Miscavige, den kirkelige lederen av religonen Scientology. «Ikke bare 365 vilkårlige dager, ikke bare 12 uberegnelige måneder og en ny kalenderside, men empiriske bevis på at mens hastigheten nærmer seg lysets hastighet, bremser tiden ned til null. Ellers er det ingen forklaring på hvordan vi fikk så mye gjort, mens denne planeten seilte sin buktende kurs rundt solen.»

Mr. Miscavige, den kirkelige lederen av Scientology, setter i gang nyttårsfeiringen i Shrine Auditorium i Los Angeles som en anerkjennelse av religionens største år i historien.

Den omfattende banen av religionens historiske år 2018 ble fanget i en rekke forbløffende visuelle høydepunkter presentert av Mr. Miscavige, som fortalte om et år med global ekspansjon, både på bakken og over etermediene. Den flerdelte oppsummeringen inkluderte i høy grad lanseringen av Kirkens egen TV-kanal, Scientology Network, i respons til den overveldende nysgjerrigheten på religionen verden rundt. Kanalen har siden omdefinert religiøs kringkasting ved å bringe seerne inn for å se og oppleve religionen for seg selv. Med dette har det paradigmeskiftende TV-innholdet nådd seere i 24 tidssoner og ansamlet 24 priser for nyskaping, enestående produksjon og kringkasting-fortreffelighet.

Religionens ekspansjon i 2018 inkluderte også seks nye Kirker som raget opp på Scientologys himmel, og som sammen danner en ring rundt denne verden:

Hvis det er det stadig voksende avtrykket av Scientologys ekspansjon, er det også alt 2018 representerer for L. Ron Hubbards teknologi som inspirerer til en renessanse av menneskelig bestrebelse gjennom sosial bedring, fremskritt for virksomheter og åndelig fremgang:

  • Association for Better Living and Education (ABLE) – omfatter programmer for å snu på utviklingen av stoffmisbruk, analfabetisme, umoral og kriminalitet. Og dermed frembrakte kveldens presentasjon fortellinger om ABLE i aksjon. Det begynte med i Den dominikanske republikk, hvor en leder i innenriksdepartementet meldte seg på som Veien til lykke-ambassadør og leverte seminarer på programmets 21 forskrifter om universell moral og nådde over 100 000 tjenestemenn, samfunnsledere, lærere og elever. Så i København, Danmark, der en prestisjetung gruppe med skoler anvendte L. Ron Hubbards Studieteknologi til å øke testresultater 200 prosent over det nasjonale gjennomsnittet. Og i delstaten Puebla, Mexico, hvor en tidligere minister for infrastruktur åpnet et 56 mål stort Narconon rehabiliteringssenter ved det transmeksikanske vulkanbeltet, kjent som Sierra Norte Range. I kjølvannet av det, ble ytterligere to Narconon-sentre åpnet i år – ett ved det som betraktes som den globale kokainhovedstaden i Roma, Italia, og enda ett på ulovlige handelsruter for hvit heroin i den nordlige regionen Lombardia, Italia.
  • World Institute of Scientology Enterprises (WISE) – L. Ron Hubbards administrative teknologi (Admin-tech) for velstand. Kvelden inneholdt historier om en flishåndverker i Minneapolis, Minnesota som bruker administrative verktøy i hver fase av produksjonen av unik mosaikkunst for Fortune 500 detalj-giganter, og nesten 40-doblet produksjonen. Likeledes anvendte en gründer Down Under L. Ron Hubbards Admin-tech for å ekspandere sitt vedlikehold-firma for bygninger med «vanskelig tilgang» til toppen i sitt felt, ved å rappellere og bevege seg på kryss og tvers av høye bygninger for å restaurere og rehabilitere Sydneys verdensberømte skyline. Det hele kulminerte med historien om et russisk par og landbruksgründere som anvender Admin-tech-prosedyrer til å ekspandere sitt foretak 300 ganger og så bli et Topp 10 foretak for Den russiske føderasjon.
  • International Hubbard Ecclesiastical League of Pastors (I HELP) og Scientology Missions International (SMI) – den vidstrakte bevegelsen som gir religionens praktiske verktøy til lokalsamfunn over hele kloden. Høydepunktene for I HELP og SMI dette året inkluderer en Dianetics gruppe i Ghana som bringer teknologien i Dianetics og dermed et budskap om håp til over 100 skoler og mer enn 9000 elever og for dette mottar anerkjennelse fra landets undervisningsdepartement for å gi «den virkelige løsningen for et urolig samfunn». I Kiev, Ukraina, nådde byens Scientology Misjon ut over hele landets hovedstad med undervisning i moral, stoffopplysningskampanjer samt stevner for menneskerettigheter for å påvirke livene til mer enn 1,5 millioner ukrainere, hvilket mottok anerkjennelser fra politiet, militæret og til og med de føderale myndighetene. SMIs suksesshistorie fortsatte med fire maleriske misjoner som ble innviet de seneste måneder – i hjertet av Slovakias kulturelle hovedstad Košice, ved bredden av Italias hovedstad for luksus og livsstil ved Comosjøen, midt i Taipeis travle sentrale Da’an-distriktet, og ved kanten av et historisk tysk sentrum, Byen Ulm.

Som et bevis på religionens rekordår ble over 200 Power-feltstabsmedlemmer (FSM-er) fra Amerika, Europa, Afrika og Australasia anerkjent for å ha ledsaget minst 100 mennesker inn på og oppover Broen til Total Frihet. I tillegg til det uovertrufne antallet Power-FSM-er ble to «Elite»-FSM-er hedret for å ha hjulpet over 1000 mennesker inn på og oppover Broen.

Og hvis ikke det var nok, fikk kvelden en praktfull avslutning med en smakebit av det som er i vente ved den umiddelbare starten av 2019: den monumentale innvielsen av en ny Avansert Organisasjon betrodd å levere Scientologys avanserte åndelige nivåer i Afrika. Kirkens bygning, kjent som Castle Kyalami, står halvveis mellom Pretoria og Johannesburg på toppen av 88 mål med utsikt over tradisjonelt Zululand. Som et hele representerer fasiliteten et helt nytt kontinentalt Scientology hovedsete og et splitter nytt håp for åndelig frihet i Afrika.

«La oss begynne 2019 med dette – Et fredet slott på regionens høyeste kolle … som pryder den legendariske sivilisasjonens vugge på Afrikas kontinent», sa Mr. Miscavige. «Men for øyeblikket – og uansett hvilket øyeblikk – og uansett hva som enda vil komme – la dette bli mitt siste ord for de siste tolv månedene: Vi har faktisk nettopp avsluttet vårt største år i Scientologys historie.»