LOS ANGELES, CALIFORNIA

DAVID MISCAVIGE INNLEDER EN NY RELIGIØS KRINGKASTINGS-EPOKE MED LANSERINGEN AV SCIENTOLOGY NETWORK

12. MARS 2018

Kirkelig leder presenterer ny kanal som vil vise Scientology Kirken til verden og besvare spørsmål for den nysgjerrige.

Kl. 20.00 EST den 12. mars 2018, gikk Scientology Network live med med et trykk på startknappen, som gjorde det umiddelbart tilgjengelig for flere titalls millioner av husstander over hele USA og mange hundre millioner flere over hele verden på Internett. Fra det treetasjes atriet i kirkens storslagne Flag-bygning i dens åndelige hjem i Clearwater i Florida, ønsket mr. David Miscavige, kirkelig leder av Scientology religionen, verden velkommen til kanalen for å forklare dens oppgave.

«Du har sannsynligvis hørt om Scientology», sa mr. Miscavige. «Faktum er at hvert 6. sekund søker noen på spørsmålet: ’Hva er Scientology?’ Det snakkes mye om oss. Og vi forstår det. Folk er nysgjerrige. Vel, vi ønsker å besvare spørsmålene dine. For ærlig talt, uansett hva du har hørt, hvis du ikke har hørt det fra oss, kan jeg forsikre deg om at vi ikke er det du forventer.»

Mr. Miscavige beskrev for publikum som så på TV-skjermer, computere og mobiltelefoner verden over formålet med det nye Scientology Network – å la seere se og oppleve religionen for seg selv – hvem scientologer er, hva Scientology er og hva Scientology kan gjøre –som fortalt av scientologer selv, rundt hele verden. «Scientology er en dynamisk og ekspanderende religion. Og vi skal vise deg alt sammen.»

Mr. Miscavige fortsatte: «La det være klart. Vi er ikke her for å forkynne til deg, for å overbevise deg, eller for å konvertere deg. Nei. Vi ønsker ganske enkelt å vise deg. Fordi, tross alt, det første prinsippet i Scientology er at: ’Det er bare sant hvis det er sant for deg.’»

Scientology Network sender døgnet rundt på alle plattformer og representerer en ny sjanger av religiøs kringkasting som omfatter originale programmer som tar seerne inn i hverdagen til scientologer, kirken som en institusjon og dens organisasjoner for humanitært arbeid og sosiale forbedringer. Disse programmene viser Scientology i handling og gir ikke bare innsikt i den eneste større religionen som har oppstått i det siste århundret, men tilbyr også en ny type fengslende TV-underholdning som kreves av dagens digitale verden.

Scientology Network er umiddelbart tilgjengelig hvor som helst, når som helst. Det sendes på satellitt-TV i USA, så vel som live streaming overalt på scientology.tv. Det er også tilgjengelige på streaming-tjenester som Apple TV, Fire TV, Roku og mobil-apper som kan lastes ned på smarttelefoner og nettbrett. Og det vil fortsette å ekspandere gjennom andre plattformer i fremtiden.

KANAL LANSERES MED SEKS ORIGINALSERIER

Scientology Network debuterer med seks originalserier:

  • Inside Scientology – tar seere med bak kulissene av religionen – fra dens internasjonale åndelige hovedsete og banebrytende forlagshus, til hva som skjer på en typisk dag i en Scientology Kirke, og det omhyggelige arbeidet for å bevare 75 millioner ord av grunnleggeren L. Ron Hubbards religiøse skrifter og opptak for fremtidige generasjoner.
  • Meet a Scientologist – gir et dyptgående innsyn i livene til individuelle scientologer fra de fremste rekkene for moderne kunst, vitenskap, sport, underholdning og mer.
  • I am a Scientologist – presenterer dusinvis av scientologer fra alle verdens kanter og alle tenkelige yrker, som gir personlige beretninger om hvordan livene deres har blitt rikere.
  • Voices for Humanity – korte dokumentarfilmer som introduserer mennesker fra alle trosretninger, kulturer og nasjoner som skaper forandring mens de gir hjelp til sine lokalsamfunn gjennom humanitære programmer sponset av Scientology.
  • Destination: Scientology – hver episode bringer seeren inn i en ny Scientology Kirke og viser mangfoldigheten av våre kirker og samarbeidet som vever hver Scientology Kirke in dens lokale samfunnsstruktur.
  • L. Ron Hubbard: in His Own Voice – presenterer religionens grunnlegger til verden. Scientology forblir den eneste større religionen som har dens grunnleggers stemme intakt, i innspilte offentlige foredrag holdt i løpet av et kvart århundre. Denne serien skildrer livet til L. Ron Hubbard gjennom selvbiografiske vignetter i hans egne ord og med hans egen stemme.

I tillegg vil Scientology Network presentere filmene om religionens tro og praksiser og sende innholdet for å besvare spørsmål om tro, filosofi og teknologi. De omfatter innhold som dekker de grunnleggende prinsippene i Scientology og hvordan man anvender Scientology i arbeidslivet, samt praktiske verktøy som religionen gir for livet.

Verker fra grunnleggeren L. Ron Hubbards banebrytende skrifter vil også bli presentert. De belyser hans filosofi, religionens historie og hans banebrytende moralkodeks, en veiviser til et bedre liv basert på sunn fornuft, Veien til lykke, som kan anvendes universelt til alle, uansett religion eller kulturell bakgrunn. Kirkens humanitære bevegelse spiller en sentral rolle på Scientology Network, og vil understreke kirkens globale suksess i stoffopplysning gjennom Sannheten om stoff, dens verdensomspennende kampanjer for menneskerettigheter og suksesser i avsløring av overgrep innen psykisk helse gjennom Citizens Commission on Human Rights, en global gruppe som søker rettferdighet for ofre for psykiatriske misgjerninger.

Nye tilbud vil også inkludere underholdning og talkshow, så vel som en undersøkende serie, Freedom TV. Scientology Network vil også gi en plattform for kringkasting av dokumentarfilmer fra uavhengige filmskapere som fremmer sosial forbedring og menneskerettigheter, for å gi dem en stemme hvor de ellers kanskje ikke har en stemme på etermediene.

SCIENTOLOGY MEDIA PRODUCTIONS: ET 21. ÅRHUNDRES FULLSTENDIG INTEGRERT STUDIO I HJERTET AV HOLLYWOOD

Scientology Network produserer alt dens TV-innhold internt. Originale programmer sendes uten betalt annonsering. Fra manuskripter til filming, redigering, filmmusikk og lydmiksing blir disse original-showene skapt av kirkens stabsmedlemmer og medlemmer på kirkens digitale multimediakompleks på Scientology Media Productions. I tillegg blir Scientology Media Productions forsynt med og sender alle filmer i full spillfilmlengde produsert på kirkens Golden Era Productions, som har produsert Scientology filmer i 40 år. I alt blir kanalen forsynt med helt aktuelt innhold, 24 timer i døgnet, fra seks kontinenter gjennom 20 omreisende korrespondent-team basert i Storbritannia, Europa, Afrika, Latin-Amerika, Australia, Russland, Asia, så vel som i USA og Canada.

Scientology Media Productions ligger på et 20 måls kompleks på LAs ikoniske Sunset Boulevard. Det daterer seg tilbake til 1912, hvilket gjør det til det lengst kontinuerlig opererende studioet i Hollywood. Studioet som ble kjøpt fra den offentlige TV-stasjonen KCET i 2011, lagde opprinnelig stumfilmer før det utviklet seg til film- og TV-produksjon. Det var også stedet hvor, forut for utgivelsen av Dianetics og Scientology, L. Ron Hubbard en gang hadde et kontor hvor han skrev filmmanuskripter for Hollywood.

Studioet huser flere produksjonsmannskaper for tre filmstudioer, 12 000 kvadratmeter med studioarbeidlokaler, 16 high-definition TV-kameraer med tre produksjonskontrollrom, 20 redigeringsrom, seks taleinnspillingsstudioer, fire filmmusikkrom, to live musikkinnspillingsstudioer, sju mikserom med 5.1 surroundlyd, alt installert gjennom 43 kilometer med fiberoptisk kabel.

Med etableringen av Scientology Media Productions – har kirken har gått inn i en ny epoke av multimediaproduksjon ved å starte en ny TV-kanal som oppfyller drømmen til dens grunnlegger for å gjøre religionen fullt tilgjengelig over hele verden.