CLEARWATER, FLORIDA

TENKER STORT – SCIENTOLOGY KIRKEN FEIRER GRUNNLEGGERENS FØDSELSDAG MED EKSPONENTIELL EKSPANSJON

16. MARS 2024

Tusenvis av Scientologister fra Florida og rundt om i verden samler seg ved religionens åndelige hovedsete i Clearwater for å markere Grunnleggeren L. Ron Hubbards Fødselsdag – komplett med det legendariske Fødselsdagsspillet – og for en feststemt feiring av både hans visjon og hans Teknologi.

Det var fødselsdagsselskapet som tusenvis hadde ventet på. Faktisk flere Scientologister enn noen gang tidligere fylte Ruth Eckerd Hall for denne årlige feiringen.

Etter en 30-minutters energisk konsert med et glimrende band – sammen med solister, dansere og til og med den Grammy-prisbelønte bassisten Stanley Clarke – hilste fyrverkeri og den første av dusinvis med stående applauser mr. David Miscavige, Styreformannen i Religious Technology Center, velkommen da han inntok scenen for å feire L. Ron Hubbards (LRHs) fødselsdag.

Den første av dusinvis med tordnende stående applauser hilser mr. David Miscavige, Styreformannen i Religious Technology Center, velkommen mens han inntar scenen for Grunnleggeren L. Ron Hubbards Fødselsdagsfeiring.

Bare ett av kveldens inspirerende tema, Tenk stort, ble demonstrert gjennom hele den triumferende, kraftfulle og fullstappede feiringen, som inkluderte et tilbakeblikk på alt som ble oppnådd i løpet av året som gikk, så vel som introduksjonen av nylig trente ledere som ble sendt ut til Ideelle Orger over hele verden etter å ha fullført det viktigste treningsprogrammet i Scientologys historie.

Mr. Miscavige, nå tilbake i Clearwaters berømte senter for utøvende kunst, gav først en hyllest til L. Ron Hubbard, og ønsket deretter de tusener velkommen som hadde kommet fra nært og fjernt og hele verden for å feire alt som hadde hendt siden den siste fødselsdagssammenkomsten.

Der var munterhet, der var magi, men fremfor alt var det mer – mer folk, mer gode nyheter – og mye mer forut.

«Som det er passende på denne kveldenes kvelder, skal vi presentere det LRH ønsket seg mest til fødselsdagen sin: ikke bare et Fødselsdagsspill som betegner EKSPANSJON», sa mr. Miscavige til publikum nær begynnelsen av festlighetene på lørdag kveld, «men også ekspansjonens skjebne som drives av hans teknologi, og som alt manifesteres i Ideelle Orger.

Men hvorfor underdrive det?» fortsatte han. «Sannheten er at dere kan markere denne kvelden som en avgjørende milepæl som vi aldri vil se oss tilbake fra. Dessuten er det en milepæl med eksponentielle følger.»

Mr. Miscavige delte de mange anerkjennelsene og hyllestene som var skjenket mr. Hubbard siden denne gruppen sist samlet seg, inkludert:

 • I Washington, DC, hvor LRH berømt skapte historie som Amerikas yngste ørnespeider, og hvor USAs kongress i dag feirer 100 år siden han banet en vei for nye generasjoner av speidere;
 • På Filippinene, hvor en ung LRH oppdaget undere som var uforklarlige for den vestlige verden, og hvor til ære for hans visdom en høy sultan erklærte LRH som en sjelden utnevnt Kongelig Høvding;
 • Og i Afrika, hvor LRH kjempet for å bli kvitt undertrykkelsens lenker for et folk, og hvor høye afrikanske kongelige presenterte et hellig leopardskinn som kun skjenkes til kongelige fra kongelige. Med den gaven kom proklamasjoner om dyp anerkjennelse av LRH og hans visjon for Afrika som kilden til en betydningsfull fremtid for Menneskeheten: «Med Scientology Teknologi på vår side bygger vi nå den neste store sivilisasjonen.»
 • Så kom også en bølge av anerkjennelser, som hver enkelt hyllet L. Ron Hubbards globale humanitære arv:

 • Hans Studieteknologi som i den siste halvdelen av århundret har bidratt til å bringe lese- og skrivekyndighet til mer enn 64 millioner elever;
 • Hans teknologi for rehabilitering av stoffmisbrukere som har reddet utallige liv gjennom et nettverk av sentre, det dobbelte av alle andre større rehabiliteringssentre verden over;
 • Og til slutt, hans teknologi for vennlighet og moral i de 21 forskriftene i Veien til lykke, hans veiviser til et bedre liv basert på sunn fornuft, nå tilgjengelig på 118 større språk.
 • Den overstrømmende anerkjennelsen og takknemligheten strømmet også inn fra lærde, kulturelle institusjoner, religiøse ledere, offisielle tjenestemenn og til og med fra lovgivende forsamlinger – mer enn 1000 anerkjennelser for LRH.

  LANSERINGEN AV GULLALDEREN FOR ADMINISTRASJON

  Som mr. Miscavige hentydet ved begynnelsen av kvelden inkluderte Fødselsdagsfeiringen «ekspansjonens skjebne» som drevet av LRHs Technology.

  Han snakket om Gullalderen for administrasjon, det kronende kapittelet i Kirkens Gullalder. Mr. Miscavige henviste til milepæler «som vi aldri vil se oss tilbake fra» – Kunnskapens gullalder og Teknologiens gullalder fase II – og tilføyde: «Men det gjenstår enda en siste bestanddel i den fullstendige Gullalder-ligningen.»

  Gullalderen for administrasjon, sa han, «utfyller og forsterker alle andre, og til sjuende og sist gjør hele Gullalderen til virkelighet. Og ja, fra og med LRHs fødselsdag i kveld, har vi oppnådd takeoff. Det er dette som bringer dem alle til full blomst».

  Mer enn 800 Scientology ledere fra hele verden har allerede begynt på det nye treningsprogrammet på Flag, religionens åndelige hovedsete i Clearwater.

  Blant de første Ideell Org-lederne som fullførte programmet og ble sendt ut til sine Kirker, var de fra Melbourne, London, Danmark, Skottland og San Francisco, så vel som tre fra Florida: Orlando, Miami og «Hjembylaget» Tampa.

  Mens tilskuerne jublet sterkt for Gullalderen for administrasjon-teamene, var det beste enda i vente.

  EKSPRESS-EKSPANSJON

  «Og med det kommer vi til det neste kapittelet i denne kveldens event», sa mr. Miscavige til tilskuerne. «Men faktisk, det er mer som tre kapitler – tre byer, to land og én strålende realitet.

  Og la meg fortelle dere, det har aldri fantes noe slikt som dette.»

  Rushet startet den 24. februar i Austin, Texas, hvor mr. Miscavige innviet en storslagen ny Ideell Org som står rett over gaten fra University of Texas, i delstatens hovedstad. Dessuten står den rett på The Drag, Austins kulturelle og sosiale sentrum, hvor gjennomsnittlig 70 000 mennesker går forbi Kirkens vinduer på gatenivå hver dag.

  Bare seks dager senere reiste mr. Miscavige 1600 kilometer sørover til Mexico City, den største spansktalende byen på jorden, hvor mariachimusikere spilte serenader for dem som var samlet. Under en nattehimmel holdt mr. Miscavige den offisielle innvielsen av den Ideelle Orgen i Del Valle. Den 12-etasjes bygningen med sitt 24 meter høye opplyste Scientology skilt, rager over byen og kan ses fra halvannen kilometer i hver retning.

  Så, bare to dager senere og omtrent 3000 kilometer unna, på en høyst usedvanlig Chicago-vinterdag med 21 grader celsius i det som ofte kalles «USAs beste storby», kom mr. Miscavige sammen med tusenvis av Scientologister for å feire den tredje Ideell Org-innvielsen på ni dager. Det vakkert restaurerte landemerket i sentrum er mer enn hundre år gammelt, og står på Printer’s Row, det historiske navet for Midvestens trykkeribransje.

  Den praktfulle realiteten av denne trippel-oppvisningen av manifestert ekspansjon ble levendegjort i livfulle videopresentasjoner som transporterte fødselsdagspublikummet til alle de tre innvielsene – og hver av dem ble mottatt med en enorm applaus.

  I en virvelvind-demonstrasjon av å Tenke stort brakte disse splitter nye Ideelle Orgene det totale antallet til 76 på verdensplan – med flere på rullebanen til innvielse.

  GAVEN AV EKSPANSJON TIL LRH

  Et stormende høydepunkt den kvelden var kunngjøringen av vinnerne av det årlige Fødselsdagsspillet som dreier seg om å oppfylle gaven LRH ønsket seg mest av alt: EKSPANSJON for å bygge en bedre verden. Drevet av det målet konkurrerer Misjoner, Kirker, Avanserte Organisasjoner og Kontinentale forbindelseskontorer hele året om topplasseringer på seks kontinenter og i dusinvis av byer med kappløp i skarp konkurranse helt til de siste dagene.

  Da kappløpet var over, gikk konkurrentene inn i vinnersirkelen for å hente sine glinsende pokaler og jockeydrakter og nyte tilskuernes jublende brøl. De inkluderte Scientology Misjonen i Quito, Ecuador; Scientology Kirken i Kaohsiung, Taiwan; Den Avanserte Organisasjonen for Australasia og Det kontinentale forbindelseskontoret for Vest-USA.

  TENKER STORT – SÅ DET FORSLÅR

  Et ufeilbarlig tema i feiringen var LRHs mandat om å Tenke i fremtider. Og det ble understreket i mr. Miscaviges neste presentasjon som handlet om den aller nærmeste fremtiden: den neste sesongen av Scientology Network. På grunn av kanalens suksess siden den ble lansert, sa han: «Større antall krysser vår terskel enn noensinne i historien. Enda mer», tilføyde han, «de som gikk inn gjennom dørene stiller ikke engang spørsmål. De vet allerede hvilken service de vil gjøre! Så ja, det er en helt ny verden.»

  Og med det gav mr. Miscavige en forhåndsvisning av den kommende sesongen, og nok en gang brølte tilskuerne.

  Mr. Miscavige, som enda tenkte i fremtider, sa at det fantes «en gave vi ikke har pakket opp ... ennå.

  Dette er en så storslått gave at det krevde tilsvarende storslåtte forberedelser til å pakke den opp».

  Og da tilskuerne gjenkjente det og jublet av begeistring, sa han: «Dette vil bli Scientology Kirken og Celebrity Centre Paris», og kunngjorde deretter en innvielse i de kommende uker.

  «Vi vil tenne Lysenes by», erklærte han. Med det ble det spilt en visuell presentasjon av hjemkomsten til hennes nye Gullalderen for administrasjon-team for en jublende tilskuerskare. Den utsøkte seksetasjes bygningen står bare noe kvartaler fra stedet der avslutningsseremoniene vil bli holdt for OL i år.

  Jubelen som ledsaget den stående applausen kunne med sikkerhet høres over hele Clearwaters Courtney Campbell Causeway, om ikke hele veien ut til Atlanterhavet med kurs mot Europa.

  EN GAVE FRA LRH

  Da det øyeblikkelig legendariske Fødselsdagseventet nærmet seg slutten, kunngjorde mr. Miscavige en siste gave – denne fra LRH til alle deltakerne.

  «Det er en gave på vegne av LRH. Ord han faktisk skrev for dere», sa han og forklarte at hver deltaker ville motta et personlig eksemplar av LRHs håndskrevne dikt «Vi er det Frie Folket», som vekker gjenklang med inspirasjon som er relevant for alle.

  Deretter, før de siste tre hurraropene og «Gratulerer med dagen, sir!» avsluttet mr. Miscavige med dette:

  «Dere opplever nå hva dere kunne kalle en Gullalder for å være Scientologist og vinne Universell Frihet.

  Uansett hvordan dere velger å utøve deres frihet», fortsatte han, «ta deres egne neste trinn ... så vil dere vinne, og vi vil alle vinne.»

  Og alt som LRH skrev i sitt udødelige dikt:

  Våre ulenkede sinn kan nå

  Langt og gripe

  Ideen om total Frihet.

  Scientology
  Veiskiltet
  Til
  Veien
  Ut.

  Vi er det Frie Folket.

  Vi LEVER!

  Vi er Frie!

  – L. Ron Hubbard