DAVID MISCAVIGE
INTERNATIONAL DISSEMINATION & DISTRIBUTION CENTER
LEVERER LØSNINGER TIL MILLIONER

Det nye 17 000 m² store Scientology Dissemination and Distribution Center er en trykkeri- og produksjonsfasilitet som det bare finnes en av. Det huser fremstilling, distribusjon og administrasjon – alt sammen under ett tak – og det betjenes utelukkende av medarbeidere fra kirken. Det nye senteret fremstiller dissemineringsmaterialene til de mer enn 10 000 Scientology Kirkene, -misjonene og tilknyttede gruppene over hele verden og gjør det mulig for disse organisasjonene å møte en etterspørsel uten like etter Scientology-servicer og programmer.

Den 121-tonns digitale trykkpressen bruker 16 kilometer lange papirruller og kan trykke 55 000 sider per time på mer enn et dusin språk.

Midtpunktet i trykkeriet er en spesialbygd 121-tonns digital trykkpresse. Den trykker blant annet kirkens tidsskrifter på 15 språk, med et globalt millionopplag. Trykkpressen kan ta seg av disse forskjellige behovene med muligheten til automatisk å skifte fra et språk til et annet under trykkingen. Den trykker med en hastighet på 55 000 sider per time. Anlegget omfatter i tillegg trykkpresser med arkmating og digitale trykkpresser for å produsere de hundretusener av informasjonsartikler som kirkeorganisasjoner bruker til å introdusere Scientology-religionen og dens tjenester til sine landsmenn med. 

Scientology Dissemination and Distribution Center produserer også alle undervisningsmaterialene til de humanitære programmene som kirken støtter, inkludert verdens største ikke-statlige menneskerettighetsinitiativ og verdens største ikke-statlige opplysningsprogram mot stoff. Kirken gir disse undervisningsmaterialene gratis til skoler, foreninger, myndigheter, politi og institusjoner i den private sektor. Ettersom alle materialene nå er produsert internt, kan kirken nå for samme kostnad som tidligere dekket 3,5 millioner stoffopplysningshefter, produsere 35 millioner og nå 10 ganger så mange unge i faresonen.

Anlegget inkluderer et lager og en distribusjonsavdeling. Postsystemet er fullstendig automatisert og er i stand til å adressere 150 000 konvolutter på 8 timer. Forsendelsesavdelingen er i stand til å sende over 500 000 esker og individuelle artikler hver uke.

Senteret inkluderer i tillegg fasiliteter til å fremstille spesialuniformer for det økende antallet frivillige i forskjellige programmer som kirken støtter – t-skjorter, caps, jakker og andre artikler for United for Human Rights, Youth for Human Rights, Sannheten om stoff, så vel som Frivillige prester.

Med det nye Scientology Dissemination and Distribution Center har kirken nå evnen til å gi hjelp til mange flere millioner på hvert kontinent for å oppnå sine mål: En sivilisasjon uten sinnssykdom, uten kriminelle og uten krig, hvor den dyktige kan ha fremgang og ærlige vesener kan ha rettigheter, og hvor mennesket er fritt til å heve seg til større høyder.