LOS ANGELES, CALIFORNIA

SLUTTEN PÅ ET TIÅR, BEGYNNELSEN AV FOR ALLTID: NYTTÅRSFEIRING AVSLUTTER TI HISTORISKE ÅR FOR SCIENTOLOGY

31. DESEMBER 2019

Tusener samles i Los Angeles for å feire kulminasjonen av den største perioden av vekst i Scientologys historie.

Like utenfor de strålende belyste skyskraperne som markerer LA sentrums bybilde, skinte rampelyset på det berømte Shrine Auditorium hvor Scientologister var samlet for å feire et rekordbrytende tiår.

En gullalder for Scientology.

Over 50 nye Kirker oppstår.

Forlag og multimedia-anlegg begynner.

Og lanseringen av Scientology Network Television.

Mr. David Miscavige, Styreformannen i Religious Technology Center, setter i gang en feiring for å krone et spektakulært tiår med ekspansjon, og setter kursen for det neste tiåret – om ikke århundrene forut.

Det er bare et glimt av hvorfor 2010-årene omfattet større ekspansjon for religionen Scientology enn alle tidligere tiår til sammen.

«Ja, i kveld feirer vi det faktum at vi erobret tid. Fordi, hvordan kunne noen ellers oppnå så mye på ti flyktige år?» begynte mr. David Miscavige, kirkelig lederen av religionen Scientology. «Men uansett, vårt tema i kveld er ’tid’. Fortiden, nåtiden, og hva dette tiåret betydde med hensyn til en fremtid som allerede er forutbestemt som strålende. Så, bare i tilfelle noen tar det for gitt, vel, la oss bare si at dette ikke bare er den beste tiden å være Scientologist, men det er også den beste tiden å bli Scientologist.»

ET UFORGLEMMELIG TIÅR

Som vitnesbyrd på et tiår uten sidestykke for Scientology verden over fortsatte mr. Miscavige med en slående visuell presentasjon som fremhevet en parade av episke prestasjoner:

 • Kunnskapens gullalder – fullført: Fullføringen av et kolossalt 25 år langt foretakende – et program for å gjenopprette og nøyaktig restaurere alle L. Ron Hubbards innspilte foredrag – tusenvis i alt – som inneholder oppdagelsene og utviklingen dag for dag av Dianetics og Scientology, som nå er tilgjengelig for hver eneste Scientologist.
 • Skaper et forlags-kraftsenter: Etableringen av Bridge og New Era Publications, utelukkende viet til trykking og fremstilling av L. Ron Hubbards skrevne og talte ord. Som de eneste anleggene i deres slag og i stand til å produsere over 250 000 bøker og nesten 1 million CD-er per uke, gjør de det mulig for Kirken å holde tritt med den stadig økende etterspørselen etter Dianetics og Scientology på seks kontinenter.
 • Byggingen av et globalt distribusjonssenter: Et toppmoderne anlegg for fremstilling og distribusjon av undervisningsmaterialer og ressurser som driver humanitære programmer sponset av Scientology. Dette mangesidede trykkeri- og produksjonsanlegget både oppfyller anmodninger og formidler materialer for sosial bedring til over 190 land.
 • Utgivelsen av Teknologiens gullalder fase II: Utgjør fullføringen av enda et monumentalt prosjekt beskrevet av L. Ron Hubbard for den eksakte kodifiseringen av hver eneste epokeskapende auditeringsprosess han utviklet i løpet av et kvart århundre, hvilket gav vissheten om at alle Scientologister kan oppnå Total frihet – fra Clear til evigheten.
 • Byggingen av en 21. århundres katedral på Flag: Samtidig med utgivelsen av Teknologiens gullalder fase II kom fullføringen og innvielsen av Flag-bygningen – Scientologys åndelige hovedsete i Clearwater i Florida. Som en arkitektonisk og teknisk triumf skaffer den ikke bare til veie Scientologys auditering og trening til tusenvis av mennesker på en gang, men den muliggjorde også utgivelsen av de aldri tidligere tilgjengelige Tilbakevending av årsak- og Super Power-rundownene, som gjenoppretter ens evner som et åndelig vesen – hver eneste perseptikk og til og med selve energien.
 • Etableringen av det nye milleniums Ideelle organisasjoner: Scientologys forsamlinger gav seg i kast med et urokkelig fremstøt for å bygge nye Kirker, nøyaktig som L. Ron Hubbard hadde til hensikt. I dette tiåret med enestående vekst lot Scientology Kirker innvielsesbånd dale gjennom 12 tidssoner og 22 land, deriblant innvielsen i 2019 av den Avanserte Organisasjonen og Saint Hill Afrika – hvilket markerte virkeliggjørelsen av mr. Hubbards visjon av ubegrenset åndelig frihet for Afrika.
 • I kjølvannet av åpningen av nye Kirker oppnådde Kirken epokegjørende seiere og anerkjennelser i flere land, inkludert en skjellsettende avgjørelse i Storbritannias Høyesterett.
 • Trykket på startknappen for et multimedier-kringkastingssenter: Tiåret opplevde etableringen av Scientology Media Productions, et multimediekommunikasjonssenter for religionen Scientology. Det strekker seg over et to hektar stort historisk kompleks i Hollywood, og produksjonen omfatter tidsskrifter, Internett, spesielle eventer og TV-sendinger – praktisk talt hvert eneste 21. århundrets medium til å bringe Scientologys budskap til hele verden.
 • Og så kom den historiske lanseringen av Scientology Network, som bringer Scientologys stemme til verden gjennom satellitt-TV og live-streaming-plattformer på 17 språk – hvilket setter en ny standard for religiøs programmering og allerede har høstet over 50 bransjepriser for innovasjon og fortreffelighet.

SE VIDEOEN

Tilbakeblikk på et monumentalt tiår

Feiringen av tiårets avslutning fremhevet dessuten presentasjoner til ære for L. Ron Hubbards teknologi i anvendelse på tvers av alle sektorer i samfunnet med henblikk på å skape en bedre verden.

 • Association for Better Living and Education (ABLE) – setter inn programmer for å motvirke stoffmisbruk, analfabetisme, umoral og kriminalitet:
 • I Lima i Peru ble en politimann med 41 års erfaring en budbringer for L. Ron Hubbards ikke-religiøse moralkodeks Veien til lykke. Der samarbeidet han med over 200 kommunale organisasjoner til å nå mer enn en million innbyggere, som i siste instans hjalp til å skape en 20 prosents nedgang i kriminalitet i hovedstaden Lima. Dessuten, og internasjonalt, har Veien til lykke-heftet blitt oversatt til 117 språk, med 40 millioner eksemplarer av heftet delt ut i dette tiåret alene.
 • På Stillehavsøya Samoa innførte undervisningsdepartementet L. Ron Hubbards Studieteknologi gjennom landets lærernettverk, nådde over 60 prosent av studentbefolkningen og økte dermed forståelsen med hele 90 prosent. Lignende scenarier utspiller seg hvor enn Studieteknologi er i anvendelse, med lærere som regelmessig rapporterer en økning i elevers innlæringshastigheter, opp til 15-doblet på et enkelt semester.
 • Og for å markere en ny epoke for Narconon, L. Ron Hubbards program for rehabilitering av stoffmisbrukere, ble det i dette tiåret innviet kontinentale treningsfasiliteter i Mexico, Storbritannia og Danmark, så vel som modellsentre over hele USA og så langt borte som i Nepal. Alt i alt redder det globale nettverket et nytt liv hver 4. time og har høstet over 150 priser og anerkjennelser for å redde mennesker fra avhengighet. Dessuten, mens dette tiåret nærmer seg slutten, står Narconons verdensomspennende suksessrate høyest i feltet stoffavvenning.
 • World Institute of Scientology Enterprises (WISE) – formidler L. Ron Hubbards administrative teknologi (Admin-tech) for å bringe fornuft og velstand til arbeidslivet:
 • I Ungarn besluttet en landbruker å snu om på utpining av jorden fra moderne kjemitunge landbruksteknikker. Ved bruk av en revolusjonær biologisk gjødsel som resulterte i 25 prosent økning i avlingsproduksjonen, innførte denne ingeniøren L. Ron Hubbards administrative verktøy til å bringe sine produkter til gårder i Sentral- og Øst-Europa. Som følge av dette ble han tildelt Ungarns nasjonale kvalitetspris for fremragende nyskaping.
 • En gründer fra Dallas i Texas brukte L. Ron Hubbards Admin-tech til å blomstre i en høyst konkurransepreget restaurantbransje, hvor 8 av 10 virksomheter lukker sine dører i de første fem årene. Ved å spesialisere seg på en egen spesiell pizza-stil, ekspanderte restauranteieren til over 40 lokaler i Lone Star-staten og utover.
 • Og i Tsjekkia, hvor etter oppløsningen av Sovjetunionen landet tok en isvannsdukkert fra en kommandoøkonomi til det frie markedet – uten tilstrekkelig knowhow og prosedyrer for administrativ stabilitet og suksess. Som svar på det dannet et WISE-medlem et konsulentfirma som har utstyrt bedriftseiere og ledere med Admin-tech gjennom over 4000 seminarer og på den måten styrket over 80 000 fagfolk, med intet mindre enn et halvt dusin bedrifter anerkjent på Tsjekkias 100 beste-liste.
 • International Hubbard Ecclesiastical League of Pastors (I HELP) og Scientology Missions International (SMI), pionerbevegelsen som åpner grupper og misjoner til å levere Scientologys introduksjonsservicer til lokalsamfunn over hele verden:
 • I Kroatia, hvor en I HELP-gruppe tilbakela over 400 000 kilometer sammenlagt gjennom de dypt traumatiserte statene av det tidligere Jugoslavia i kjølvannet av Balkan-konfliktene. Ved å levere nesten 150 seminarer og gi åndelig veiledning i hele regionen, har de gjort seg fortjent til internasjonal anerkjennelse for å hjelpe med å «forene Balkans folk».
 • I Costa Rica, et relativt stabilt land i en region med intenst voldelige mellomamerikanske land, hvor hennes folk er truet av gradvis økende usikkerhet og kriminalitet. Som svar på det, påtok en Scientology misjon i hovedstaden San José seg å mette lokalsamfunn over hele landet med sosiale forbedringskampanjer for menneskerettigheter og moral.
 • Og slik fortsatte SMIs suksesshistorie, med seks nye Ideelle misjoner innviet i det siste året: Rett utenfor Floridas Golfkyst-samfunn for Belleair, midt i Houstons Midtvest-«Super-nabolag» i hovedstaden for Amerikas Sunbelt, i hjertet av Ungarns «Stålby», Miskolc, i sentrum av Panama, i byens travle sentrum, langs Englands sørlige kystlinje på en Dorset County High Street og enda en i Johannesburgs fremvoksende distrikt Edenvale.

Kvelden ble brakt til et uunngåelig klimaks med presentasjoner av innvielsene av de aller nyeste Ideelle organisasjoner for 2019, inkludert:

Endelig, det som avspeiler et tiår med komet-ekspansjon, ble et rekordantall Power-feltstabsmedlemmer (FSM-er) fra Nord- og Sør-Amerika, Europa, Afrika og Australasia anerkjent for å ha ledsaget minst 100 mennesker inn på og oppover Broen til total frihet i det siste året. Kronen på presentasjonen var over to dusin personer som ble spesielt belønnet som Power FSMs of the Decade for å ha oppnådd statusen Power-FSM hvert år i de siste ti årene.

Hvoretter, mens tordnende applaus ga gjenlyd i et fullstappet Shrine Auditorium, kveldens nyttårsfeiring ble forvandlet til en triumferende stemning. Og så, mens de avsluttende øyeblikkene av Kirkens mest betydningsfulle tiår nærmet seg, gav mr. Miscavige alle et avsluttende ord:

«Med det kommer vi til slutten på kveldens event og et øyeblikk til å reflektere over de neste ti årene. Og de neste og de neste og de neste etter det, inntil tiden går sin gang, og hva LRH fortalte oss virkelig blir oppfylt: At tiden ikke ligger bak oss; den ligger foran oss i evigheten; og vi kommer til å finne oss selv i den, ugjenkallelig. Men uansett, det som er absolutt umiskjennelige skjebne er oss alle sammen for de neste ti årene. Og i påvente av det sier jeg: Godt nyttår og lykke på reisen inn i evigheten.»