DAVID MISCAVIGE

STYREFORMANNEN I RELIGIOUS TECHNOLOGY CENTER
OG KIRKELIG LEDER AV SCIENTOLOGY-RELIGIONEN

CLEARWATER I FLORIDA 25. NOVEMBER 2013

EN HONNØR TIL DEM SOM GJORDE
SCIENTOLOGYS KATEDRAL MULIG

«Byggingen av alle store katedraler begynte med plasseringen av en enkelt stein. Byggesteinen i et stort samfunn er enkeltpersonen.» – L. Ron Hubbard

Slik var det med Scientology-religionens katedral for det 21. århundre, den nye Flag-bygningen i Clearwater i Florida – bygd ved hjelp av bidrag fra individuelle scientologer fra 94 nasjoner og åpnet den 17. november 2013.

En uke senere kom Cornerstone-ballet, en honnør til de tusener av Cornerstone-medlemmer (bidragsytere til Flag-bygningens konstruksjon) som strebet for drømmen om vår katedral inntil den ble til en virkelighet. «Det var dere som forpliktet dere til å legge hjørnesteinene», sa David Miscavige, styreformannen i Religious Technology Center.

De stod over 2100 mann sterke den kvelden i Flags storslåtte selskapstelt. De hadde banet en vei gjennom 400 000 kilometer og inspirert en enda større styrke av bidragsytere på 17 000 fra hele verden I deres streben etter drømmen om vårt hovedsete og hadde nå kommet frem til dette sted på dette tidspunkt.

«Og alt mens dere gjorde nedtellingen fra grunnvollstadiet til strukturstadiet og derfra til selve oppbygningen», sa David Miscavige. «Og hvis jeg enda ikke har gitt det fulle bildet av omfanget av deres reise – for ikke å snakke om magien – la det da være nok å si at: I kveld feirer vi dere – og dere alene.»

Hvoretter de store navnene som hjalp til med å gjøre Scientologys katedral mulig ble anerkjent for deres uforgjengelige forpliktelse og sjenerøsitet.

Det følgende er hva noen av de som inntok scenen på Cornerstone-ballet hadde å si:

«Dette må være den mest utrolige anerkjennelse noensinne – hva styreformannen har gjort for denne gruppen og for L. Ron Hubbard. Jeg ønsker å takke alle stabsmedlemmer – uten hver og en av dere ville vi ikke kunne ha gjort dette. Jeg er virkelig, virkelig stolt av å være en del av dette utrolige teamet.» – B.D.

«Flag-bygningens prosjekt har for meg alltid vært en veldig personlig sak, og menneskene som arbeidet på det og med det har alltid betydd mye for meg. Denne begivenheten var innbegrepet av hvorfor vi støttet Flag-bygningen, og jeg er så stolt av å ha vært del av dette.» – K.F.

«Jeg er så beæret over å være her i kveld sammen med alle disse heltenes helter. Det er fenomenalt hva som er blitt skapt.»

Jeg takker styreformannen for alt han har gjort. Jeg takker ham for vår katedral. Han er lederen av ledere, og jeg kan ikke få sagt dette nok. Jeg er så beæret over å være her i kveld sammen med alle disse heltenes helter. Det er fenomenalt hva som er blitt skapt.» – B.Z.

«Dette er den beste anerkjennelse jeg kunne ha fått – den beste anerkjennelse som noen av oss noen gang kunne ha fått. Jeg er målløs og beæret.» – M.F.

«Jeg gikk opp til styreformannen og sa ’Jeg skal ikke gråte!’ og så sa jeg, ’Ok, jeg skal gråte!’ Jeg var så fullstendig rørt av anerkjennelsen. Takk alle sammen for å ha arrangert en utrolig uke av tilstelninger – det har vært fabelaktig og nesten livsforandrende. Tusen takk til styreformannen!» – C.F.

«Det som forbløffer meg mest er mengden av anstrengelse og gruppe-viljestyrke det tok for å gjøre dette til virkelighet. Det var virkelig en stor gruppeinnsats bak innvielsen av den nye Flag-bygningen. Alt i kveld var så vakkert.» – N.C.

«Vakkert! Fantastisk – bare å være her er fantastisk. Det var virkelig vårt øyeblikk! Det styreformannen sa var helt eventyrlig. Han er et geni.» – A.C.

«Dette er den beste uken i hele min eksistens! Og det var et fantastisk ball. Jeg flyttet hit til Clearwater når grunnarbeidet begynte, og jeg har ventet på dette øyeblikket siden.» – J.M.

«Arrangementet var fantastisk! Jeg satte enorm pris på anerkjennelsen til alle bidragsyterne. Jeg kjørte fra South-Carolina for å være her. Jeg er veldig stolt. Mitt bidrag var bare en liten del, i forhold til hva vi har utrettet i kveld. Tusen takk til alle sammen.» – J.B.

«Vi er så stolte over det vi har oppnådd.

Det var helt utrolig å motta denne anerkjennelsen fra styreformannen. Vi er så stolte over det vi har oppnådd. Tusen takk til alle sammen, og vi ses ved det neste prosjektet.» – S.S.

«Dette var den perfekte avslutningen og FULLFØRELSEN av Superpower. Dette er en utrolig bragd og anerkjennelse. Utrolig!» – K.F.

«Dette er en drømmenes aften. Dette var et fullstendig historisk øyeblikk. Jeg vet at dette er begynnelsen på en fantastisk fremtid.» – A.S.

«Det var virkelig hyggelig å ha alle Cornerstone-medlemmene samlet i samme rom. Min far er en Legion of Honor, så det var et svært stolt øyeblikk for meg når han gikk på scenen. Jeg startet Superpower selv, så jeg vet hvor fantastisk det er.» – C.K.

«Jeg var målløs over anerkjennelsene til toppbidragsyterne til Flag-bygningen. Jeg ble også spesielt slått av hvor mange mennesker det var fra forskjellige land og fra alle samfunnslag. Alt i forbindelse med anerkjennelsene var så vakkert. Affiniteten mellom folkene her og styreformannen i RTC var så flott å se.» – E.B.

«Jeg synes arrangementet var helt topp! Anerkjennelsene var så hjertelige. Det var veldig rørende. Det var også hyggelig å se alle disse menneskene fra hele verden. Det var enestående. Jeg har flere emosjoner fra kveldens arrangement: begeistring fra at prosjektet er blitt fullført, forventning til Superpower som jeg snart vil motta, og stoltheten av å vite at vi har gjort dette prosjektet og nå kan gå videre til det neste prosjektet.» – K.M.

«Dette er den offisielle begynnelsen på en ny verden.»

«Dette var en fantastisk tilstelning, fra dekorasjonen til maten og anerkjennelsene, og til styreformannen. Jeg har vært et Cornerstone-medlem siden 2001, og dette er vår anerkjennelse til oss alle for å ha etablert Flag-bygningen. Ut fra hvordan tilstelningen ble utført og fra styreformannens tale og anerkjennelser av alle, kan jeg virkelig se hvordan dette er den offisielle begynnelsen på en ny verden.» – M.D.A.

«Jeg føler meg veldig anerkjent og ærbødig. Denne uken har vært stimulerende, oppløftende og eksterioriserende. Jeg er veldig stolt av denne gruppen og beæret! Jeg er takknemlig for styreformannen. Vi ville ikke være her, hvis det ikke var for ham.» – S.Y.