DAVID MISCAVIGE
NYE AVANSERTE ORGANISASJONER I HORISONTEN

For å dramatisk øke kirkemedlemmers fremskritt på deres åndelige reise til de høyeste nivåene i Scientology, startet David Miscavige, religionens kirkelige leder, et program for å etablere Avanserte organisasjoner på alle kontinenter. Som navnet antyder, åpner disse organisasjonene porten til de høyeste nivåene på vidt gap. Som et tegn på kirkens enorme vekst har fire Avanserte organisasjoner blitt innviet som Ideelle siden 2014 og ytterligere tre er under forberedelse, som vil fullføre Scientologys globale trapp til evigheten.

DEN AVANSERTE ORGANISASJONEN FOR AFRIKA

Kyalami Castle er det fremtidige hjemmet for den Avanserte organisasjonen i Afrika. Den ligger på et 80 måls område mellom Johannesburg og Pretoria og kalles lokalt for «stedet i himmelen». Bygningen er velegnet til å levere avanserte religiøse Scientology servicer, med perfekt innredede lokaler til studier og åndelig veiledning, samt en stor sal som kan romme 1000 mennesker for Scientology eventer og seminarer. Alt i alt er det ideelle omgivelser for et religiøst fristed som gir afrikanske scientologer muligheten til å gå opp Scientologys Bro til åndelig frihet.

DEN AVANSERTE ORGANISASJONEN FOR CANADA

En idyllisk eiendom mindre enn 30 minutter fra Torontos lufthavn, vil tjene som Avansert organisasjon for kanadiske medlemmer av kirken og som Canadas kontinentale forbindelseskontor. Eiendommen tjente tidligere som kro og konferansesenter, og den består av fem separate bygninger på i alt 15 000 kvadratmeter som ligger på et 760 måls landområde.

DEN AVANSERTE ORGANISASJONEN FOR LATIN-AMERIKA

Palmas Plaza i Las Lomas-området i Mexico City dekker 23 600 kvadratmeter og skal ikke bare huse den Avanserte organisasjonen, men også Det kontinentale forbindelseskontoret for Latin-Amerika. Med sju kirker i Mexico samt kirker og misjoner i hele Sør- og Mellom-Amerika, kommer denne Avanserte organisasjonen til å tilfredsstille den voksende etterspørselen fra 21 land.