LOS ANGELES, CALIFORNIA

SCIENTOLOGY ØNSKER 2016 VELKOMMEN ETTER ET ÅR MED ENESTÅENDE EKSPANSJON OG FREMGANG

31. DESEMBER 2015

Tusenvis ser tilbake på 12 måneder med inspirerende prestasjoner og historisk vekst for religionen, under en festlig nyttårsfeiring i det legendariske Shrine Auditorium i Los Angeles.

Når det gamle året ebber ut og et nytt begynner, er tiden inne for å feire suksesser og se fremover på hvilke muligheter det neste året bringer. Scientologer møttes denne helgen for å feire et seierrikt år med ferdiggjørelser og anerkjenne en rekordekspansjon og verdensomspennende humanitære prestasjoner.

Medlemmer og gjester fylte Shrine Auditorium i Los Angeles for å hylle den uovertrufne veksten i 2015 og den drivkraften som sparker i gang 2016 – og de kommende år.

«Vi har nådd til slutten på et nærmest mytisk år. Dette har vært et år som tilsvarer tusen års triumf; et år som overgår ethvert annet siden tidenes morgen; og et år som minner oss om at tiden lett blir presset sammen – spesielt når man arbeider i rekordfart.»
– Mr. David Miscavige, styreformannen i Religious Technology Center
 

Mr. David Miscavige, styreformannen i Religious Technology Center, oppsummerte det sprudlende humøret for deltakerne på den årlige nyttårsfesten:

«Vi har nådd til slutten på et nærmest mytisk år», åpnet Mr. Miscavige med. «Dette har vært et år som tilsvarer tusen års triumf; et år som overgår ethvert annet siden tidenes morgen; og et år som minner oss om at tiden lett blir presset sammen – spesielt når man arbeider i rekordfart.»

Mr. Miscavige gikk deretter i gang med en rungende oppsummering av et storslått 2015 som ble kronet av den historiske kunngjøringen av en ny gullalder for de høyere nivåer av åndelig bevissthet i Scientology, OT- (Opererende Thetan) nivåene. I den forbindelse er de originale filmene med Scientologis grunnlegger L. Ron Hubbards avanserte kursforedrag blitt fullstendig restaurert, og det avanserte materialet som dekker de øverste nivåene av Scientologis Broen til total frihet, finnes nå på 17 språk. Etter denne utgivelsen går scientologer videre opp hvert påfølgende trinn fem ganger raskere enn før, mens de modig marsjerer opp til toppen av Broen.

Det er også et imponerende antall nye bygninger som åpnet dørene til verden i 2015. Over 40 ble innviet de siste 12 månedene, og representerte hvert nivå av Ideelle Scientology Kirke-organisasjoner (Org) og humanitære programmer som kirken støtter.

Denne episke sesongen av ekspansjon inneholdt:

Årets ekstraordinære resultater inneholdt også den stadig stigende bølgen av åpninger av Narconon-sentre for rehabilitering av stoffmisbrukere, som ble gjort mulige gjennom sjenerøse bidrag fra medlemmer av Den internasjonale assosiasjonen av Scientologer.

Så ga Mr. Miscavige nyttårs-deltagerne en gjennomgang av en rekke mirakler som anvendelsen av L. Ron Hubbards teknologi har produsert, i en inspirerende skissering av dramatiske portretter av fremgang for enkeltpersoner, grupper, og sosiale fremskritt.

  • Foreningen for bedre liv og utdannelse (ABLE) – hvor ikke-religiøse veldedighetsprogrammer bruker teknologi som er spesielt utformet til å avhjelpe alvorlige samfunnsproblemer som stoffmisbruk, analfabetisme og kriminalitet. I Denver i Colorado førte Veien til lykke-serien på 21 moralske leveregler til null prosent tilbakefallsforbrytelser blant de som hadde fullført programmet. Stigende analfabetisme i Tsjekkia ble snudd fullstendig rundt ved hjelp av L. Ron Hubbards meget roste Studieteknologi. Og Narconon Suncoast, bare få minutter fra sentrum av Clearwater i Florida, meldte seg inn i det ekspanderende nettverket av sentre som står som varder av håp for stoffmisbrukere.

  • Verdensinstituttet for Scientology-foretak (WISE) – medlemmers suksesshistorier hyllet Hubbards administrative grunnbegreper og hvordan de gir mulighet for å maksimere suksess på alle områder av menneskelige bestrebelser. Blant dem var verdens ledende banjofabrikant, som har løftet instrumentet opp fra dets sørlige røtter til universell popularitet. Året satte også rampelyset på en trendsetter innen bevegelseskontroll som revolusjonerte filmindustrien med nytt utstyr til bevegelseskontroll, som også vil bli brukt ved sportssendinger og internasjonale begivenheter; og et japansk konsulentfirma som anvendte teknologien til å hjelpe 650 nye foretak med å lykkes på et marked hvor nystartede bedrifter tradisjonelt feiler.

  • Hubbard internasjonale kirkelige forening av prester (IHELP) og Scientology-misjonene internasjonalt (SMI) – som et vitnesbyrd på teknologien om selve livet malte tre suksesshistorier i 2015 et majestetisk bilde av hvordan Scientologis vidstrakte omfang hever mennesker fra alle lag av samfunnet. Eksempler på dette var leveringen av Renselsesrundownet i et dusin byer, for å snu de katastrofale virkningene av stråling og forurensning tvers over de sibirske stepper; takle sosialt forfall i gatene i Guatemala City; og åpningen av Spanias første Ideelle Scientology-misjon i Valencia, som baner veien til frihet for folk i byen.

Et rekordantall Power-feltstabsmedlemmer ble også æret da nyttårsfeiringen utviklet seg. De kom fra 32 land hvor de hver især har hjulpet andre med å ta mer enn 100 trinn på Broen.

Den jublende menneskemengden så nyttårsfeiringen kulminere med Mr. Miscavige som introduserte verdens største Ideelle org, som ble innviet med pomp og prakt 31. oktober i den kulturelle hovedstaden Milano i Italia. På over 9000 m² på et 4000 m² stort området setter den nye ideelle orgen kronen på et år karakterisert av spektakulær vekst for Scientology Kirken, og legger til rette for enda et år med imponerende prestasjoner.