SCIENTOLOGY I DAG

DEN HURTIGST VOKSENDE RELIGIONEN I DET 21. ÅRHUNDRET

Innvielse av nytt Applied Scholastics samfunnssenter for læring ønskes velkommen av Clearwater

CLEARWATER I FLORIDA 16. APRIL 2016

Et nytt modellsenter for privatundervisning, Applied Scholastics samfunnssenter for læring i Clearwater, slutter seg til et stadig økende antall programmer, skoler og undervisningsinstitusjoner over hele verden som bruker Studieteknologien utviklet av L. Ron Hubbard. Senteret i Clearwater ble gjort mulig gjennom generøse bidrag fra medlemmer av Den internasjonale assosiasjonen av scientologer (IAS).

få vite mer

Innvielse av Narconon Suncoast bebuder dynamisk ny tidsalder for rehabilitering av stoffmisbrukere i Florida

CLEARWATER I FLORIDA 7. NOVEMBER 2015

Nytt mønster-Narconon, som slutter seg til en voksende liste over sentre som bruker den bemerkelsesverdige rehabiliteringsteknologien utviklet av L. Ron Hubbard, er en verdifull resurs for beboerne i samfunnet i Tampa Bay og omegn. Senteret ble gjort mulig av generøse bidrag fra medlemmer av Den internasjonale assosiasjonen av scientologer (IAS).

få vite mer

Narconon-senter åpner på en imponerende fjelltopp i majestetiske Ojai i California

OJAI I CALIFORNIA13. SEPTEMBER 2015

Den spektakulære 17 hektar store landeiendommen er en avsidesliggende juvel omgitt av utsikt som synes å strekke seg inn i evigheten, og skal levere Narconons høyt roste rehabiliterings-tjenester for stoffmisbrukere til kunstnere og samfunnsledere. Åpningen 13. september ble gjort mulig gjennom generøse bidrag fra medlemmer av Den internasjonale assosiasjonen av scientologer.

få vite mer

Narconon Latin-Amerika gir seg i kast med presserende behov for rehabilitering av stoffmisbrukere i 21 land

VILLA VICTORIA I MEXICO12. SEPTEMBER 2015

Idyllisk hacienda på 16 hektar i Villa Victoria i Mexico, åpner for å tjene som hjem for det nye kontinentale Narconon Latin-Amerika – og aksepterer ivrig utfordringen fra en region som har sterkt bruk for effektiv rehabilitering av stoffmisbrukere. Åpningen ble gjort mulig av generøse bidrag fra medlemmer av Den internasjonale assosiasjonen av scientologer.

få vite mer

Nytt Narconon-senter for Europa bringer løsning på stoffmisbruk til Danmark – og enda lenger

ARRESØ I DANMARK5. SEPTEMBER 2015

Startskuddet for åpningen av en rekke kontinentale Narconon-sentre denne måneden, er en landeiendom på 6225 m2 i det danske landskapet, idylliske og distraksjonsfrie omgivelser for dem som søker å bli fri fra avhengighetens ødeleggende grep. Åpningen ble gjort mulig av generøse bidrag fra medlemmer av Den internasjonale assosiasjonen av scientologer.

få vite mer

Presentasjon av kontinentalt Narconon i Storbritannia innleder ny, djerv tidsalder for rehabilitering av stoffmisbrukere

EAST SUSSEX I STORBRITANNIA5. SEPTEMBER 2015

Håp ankommer East Sussex-traktene med åpningen av et dynamisk Narconon-senter lagd for både å rehabilitere de som er avhengige av stoff, og for å utdanne neste generasjon av Narconons eksperter i rehabilitering, samtidig som det hjelper England med å bli kvitt sin overveldende narkotikaepidemi. Åpningen ble gjort mulig av generøse bidrag fra medlemmer av Den internasjonale assosiasjonen av scientologer.

få vite mer