Å VÆRE EN TRENT SCIENTOLOG

En Scientology-trening gir evnen til å møte og håndtere tilværelsen. Ferdigheten til å kommunisere effektivt, til virkelig å hjelpe andre, til å klare hva livet måtte by på – alle disse ferdighetene har like mange anvendelser som det er utfordringer i tilværelsen.

Behovet for auditører er stort, siden det er innlysende at bare ett menneske om gangen kan hjelpes til frihet. I motsetning til i mange andre religioner, skjer hjelpen i Scientology til sjuende og sist i forholdet mellom to mennesker: auditøren og preclearen. Mange scientologer utdanner seg for å bli auditører, og alle som ønsker å hjelpe sine medmennesker, kan gjøre det samme. Men et ikke mindre viktig aspekt er at man kan oppnå en større evne til å klare livet enn man noen sinne har drømt om. Man kan ikke ha noe bedre formål enn det å hjelpe sine medmennesker, og det finnes ikke noen bedre måte å gjøre dette på enn ved å bli auditør. Auditører benytter det de har lært til å hjelpe andre med auditering og å endre tilstander hvor enn de finner situasjoner som bør forbedres.

Dette er den trente scientologs misjon, og det er på hans forståelse, medmenneskelighet og dyktighet at drømmen om en bedre verden hviler.