LOS ANGELES

SCIENTOLOGY RINGER INN 2015 MED FEIRINGEN AV DET FØRSTE ÅRET SIDEN BEGYNNELSEN AV EN NY GULLALDER

1. JANUAR 2015

Los Angeles-eventet i Shrine Auditorium kroner 12 måneder med ekspansjon uten presedens for kirken etter utgivelsen av Teknologiens gullalder fase II

Det er vanligvis forstått på nyttårsaftenfeiringer at de siste 12 månedene kanskje har vært oppsiktsvekkende, men det beste er likevel i vente. De feirende ringer bokstavelig talt ut det gamle kalenderåret, og kaller inn det nye med løfter om enda større prestasjoner på den nære horisonten.

Slik var den umiskjennelige følelsen i det legendariske Shrine Auditorium i LA, hvor et tettpakket hus var vitne til et historisk øyeblikk for Scientology Kirken: en årlig nyttårsfeiring som markerte avslutningen av År Ett siden begynnelsen av Teknologiens gullalder fase II og 365 dager med enestående ekspansjon for religionen – både bokstavelig talt og åndelig.

Teknologiens gullalder fase II ble lansert på slutten av 2013 og kunngjorde begge sider av Scientology Broen til total frihet, prosessing og trening – 100 % Standard Tech garantert – fullført. Det markerte også utgivelsen av det revolusjonerende Hubbard Professional Mark Ultra VIII E-meteret, premieren av 10 splitter nye opplysningsfilmer om Scientology og alle Teknologiens gullalder fase II-materialer tilgjengelige på 17 språk.

SE OGSÅ: Teknologiens gullalder fase II: Scientology Broen i sin helhet

Det var passende at nyttårseventet ble holdt i Los Angeles, hjemstedet til den største konsentrasjonen av scientologer i verden. Øyeblikket betød ikke lanseringen av en ny retning, men en levende skisse av det neste trinnet på reisen.

Som David Miscavige, Styreformannen i Religious Technology Center, erklærte mens han ledet begivenheten: «Dette er ikke bare ytterligere 12 måneder i et kalenderår eller 365 dager rundt solen. Tvert i mot, dette er vippepunktet, dette er milepælen, dette er hvor alle verdener møtes.»

Hva David Miscavige henviste til var Scientologys inntog i en æra med eksponentiell vekst. Organisasjoner og fasiliteter som utgjør et areal på over 70 000 kvadratmeter åpnet over hele verden i 2014. Disse nye hjemmene for Scientology teknologi ble feiret under de visuelt gripende festivitetene, som inneholdt en virvelvind-oversikt over hver eneste sektor av religionens teknologiske kapasitet.

I mellomtiden ble Scientologys budskap om håp for menneskeheten sendt ut vidt og bredt i løpet av året som nettopp er omme. Den meldingen ble vist hvert 240. sekund på New York Times Square og fikk mer enn 42 millioner mennesker å oppdage hva Scientology er i 2014.

Det var også innvielser av nye Ideelle og modell Scientology Kirker som strekker seg over hvert eneste nivå av Broen i 2014:

Nyttårseventet presenterte også individuelle rapporter om bragder som markerte 2014 som et ambisiøst år i Scientologys globale rike via tre forskjellige teknologiske disipliner, inkludert:

  • Association for Better Living and Education (ABLE) – Disse er programmer som bruker teknologi som er spesielt utformet til å avhjelpe alvorlige samfunnsproblemer som stoffmisbruk, analfabetisme og kriminalitet. Ved dette eventet la David Miscavige frem det travle og produktive året oppnådd av ABLE og fremhevet det triumferende arbeidet i Puerto Rico, Ungarn og Tyrkia. I Puerto Rico drev en grasrotbevegelse utdeling av Veien til lykke. L. Ron Hubbards revolusjonerende Studieteknologi ble innført med suksess over hele Ungarn, mens i Tyrkia åpnet ABLE dette landets første private senter for rehabilitering av stoffmisbrukere, Narconon.

  • World Institute of Scientology Enterprises (WISE) – Deres større bragder i løpet av året omfattet en unik veterinærmedisintjeneste i delstaten Indiana, gjenoppstandelsen av Bimota, en gang et berømt motorsykkelmerke som hadde mislyktes i tøffe tider, og fremskyndet innovasjon ved å arbeide side om side med privatpraktiserende leger for å gi kvalitetsbehandling innen en rekke fagområder i alle 50 delstater – ved å anvende administrative grunnelementer utviklet av L. Ron Hubbard.

  • International Hubbard Ecclesiastical League of Pastors (I HELP) og Scientology Missions International (SMI) – som presenterer den uendelige teknologien til Scientology selv. Disse tre suksesshistoriene fra 2014 viste religionens verdensomfattende innvirkning fra Kiev, Ukraina, hvor grunnprinsippene i LRHs teknologi ble gitt videre til over 200 000 mennesker, til New Delhi, India, der Scientologys vekst nådde eksponentielle proporsjoner i en asiatisk storby, og til Taiwan, som åpnet en ny Ideell misjon i år i landets kulturelle hovedstad, Tainan.

Den økte leveringen og det utvidede omfanget av Scientology servicer i Los Angeles-orgens fasilitet ble også presentert med en betydelig oppsummering under nyttårseventet med beskrivelsen av en fenomenal fremgang som nå finner sted på Pacifica-broen på L. Ron Hubbard Way.

Kvelden anerkjente også et usedvanlig antall Power-feltstabsmedlemmer fra 30 nasjoner, og hvert enkelt av dem har hjulpet scientologer inn på mer enn 100 trinn opp Scientologys Bro til total frihet.

Og ved avslutningen av en passende nyttårsfeiring gav David Miscavige publikum et glimt inn i fremtiden med åpningen av Scientology Media Productions i 2015. Det globale mediasenteret vil revolusjonere Kirkens kommunikasjonsfotspor gjennom trykk-, kringkastings- og Internet-media-verdener som et toppmoderne senter som hjelper med å sende Scientologys budskap ut over hele kloden. Det 20 måls studioet i Hollywood er utstyrt med to filmstudioer og 14 000 kvadratmeter med produksjonsanlegg.

Med et regn av konfetti og stigene musikk slo klokken midnatt på et storslagent år for Scientology Kirken, med alle til stede jublende både for tiden som nettopp var omme så vel som den voksende forventningen om hva som snart ville inntreffe for en religion hvis utvikling og fremgang ikke kjenner noen grenser.