CLEARWATER I FLORIDA

FEIRER 2013: ÅRET MED EPISKE PRESTASJONER

1. JANUAR 2014

Scientologys nyttårsfeiring, avholdt i Clearwater i Florida, satte kronen på det som bare kan betegnes som Scientologys mest monumentale år.

Under nyttårsfeiringen presenterte David Miscavige, styreformann i Religious Technology Center, de historiske prestasjonene fra 2013. Blant dem:

  • Lanseringen av Teknologiens gullalder fase II, inklusive prosessingsiden og treningssiden av Scientology-broen til Clear, 100 % standardmessig teknologi garantert – FULLFØRT!

SE OGSÅ: Teknologiens gullalder fase II: Scientology-broen til total frihet

  • Utgivelsen av det revolusjonerende og epokegjørende Hubbard Professional Mark Ultra VIII E-meteret;
  • Premieren av 10 splitter nye opplysningsfilmer om Scientology;
  • Alle materialene for Teknologiens gullalder fase II tilgjengelige på 17 språk;
  • Alt dette muliggjorde åpningen av den første Ideelle organisasjonen i Asia, Scientology Kirken i Kaohsiung i Taiwan – med alle materialene for trening av auditører nå for første gang tilgjengelige på kinesisk.

SE OGSÅ: En Ideell organisasjon ved portalen til den kinesisktalende verden

  • 2013 så også den monumentale fullføringen av grunnlegger L. Ron Hubbards prosjekter for utgivelsen av de aldri før tilgjengelige rundownene Superpower og Tilbakevending av årsak.
  • I tillegg til det, vil 2013 alltid bli husket som det året vi åpnet dørene til vår katedral i det 21. århundre, den storslåtte Flag-bygningen.

SE OGSÅ: Scientologys majestetiske prakt: Vår katedral i det 21. århundre

Nyttårsfeiringen inneholdt også – som tradisjonelt er ved enhver nyttårsfeiring i Scientology – enestående prestasjoner av scientologer som får L. Ron Hubbards teknologi i anvendelse og dermed hjelper med å skape en lese- og skrivekyndig, moralsk og stoffri verden.

Som det endelige utropstegnet på et år med episk prestasjon og triumf, kunngjorde David Miscavige den enstemmige avgjørelsen fra Storbritannias høyesterett – en historisk seier for Scientology og for religionsfrihet.

Scientologys nyttårsfeiring ble oversatt til 16 språk og ble sett av scientologer i over 50 nasjoner. Og dermed kom budskapet ut overalt i Scientologys verden at vår tid har kommet.