CLEARWATER, FLORIDA

L. RON HUBBARDS FØDSELSDAGSFEIRING SKINNER UUTSLETTELIG RAMPELYS PÅ SCIENTOLOGYS GRUNNLEGGERS VARIGE ARV

16. MARS 2015

For dem som praktiserer Scientology er religionens kilde og grunnlegger L. Ron Hubbard (LRH for scientologer) langt mer enn bare symbolsk. Hans lære og teknologi er en gjennomgripende, uutslettelig, allestedsnærværende og varig arv hvis betydning fortsetter å vokse og utvikle seg med hvert eneste tikk av kalenderen. L. Ron Hubbards mektige ånd lever videre i dem rundt hele kloden som følger det dypsindige, forutvitende eksemplet for å leve samt den personlige innsikten han satt i bevegelse – og strekker seg for alltid til de utallige andre livene han har berørt.

«Aldri har han vært mere fremstående», fortalte David Miscavige forsamlingen av scientologer. «Aldri så tydelig tilstedeværende. Aldri nærmere bevisstheten til jordens sju milliarder mennesker. Så ikke for å overbetone det, ikke for å tøye poenget, men faktumet er at LRH er overalt i kveld.»

Den rene og skjære storheten legemliggjort i Hubbards ord og gjerninger ble hedret lørdag kveld for å markere den årlige feiringen av LRHs fødselsdag ved kirkens åndelige hovedsete på Flag i Clearwater i Florida, ved anledningen av grunnleggerens 104. fødselsdag.

Som vitnesbyrd på L. Ron Hubbards triumferende og evige teknologiske prakt ble hans fødselsdag (13. mars) markert med en livlig feiring i full sal, ledet av David Miscavige, Styreformannen i Religious Technology Center og Scientology religionens kirkelige leder. Han åpnet begivenheten med å plassere den evige kraften av LRHs skapelse inn en håndgripelig sammenheng.

«Aldri har han vært mere fremstående», fortalte David Miscavige forsamlingen av scientologer. «Aldri så tydelig tilstedeværende. Aldri nærmere bevisstheten til jordens sju milliarder mennesker. Så ikke for å overbetone det, ikke for å tøye poenget, men faktumet er at LRH er overalt i kveld.»

David Miscavige presenterte de tallrike milepæler og utmerkelser L. Ron Hubbard og hans uutslettelige verker har frembrakt gjennom de siste 12 månedene, ledet av en enorm hyllest fra Smithsonian Institution i november i fjor som utnevner Scientologys grunnlegger til en av de 100 mest betydningsfulle amerikanere noensinne. Alt i alt har han nå mottatt mer enn 5000 individuelle anerkjennelser over hele verden.

Eventet nådde sitt høydepunkt med en presentasjon av Scientologys episke ekspansjon i løpet av det siste året, så vel som fremtiden, herunder de planlagte innvielsene av nye Ideelle orger i Nord-Amerika, Sør-Amerika, Asia, Afrika og Europa, så vel som Scientology Media Productions globale kommunikasjonssenter i Hollywood i California.

Det var også den høyst betydningsfulle kunngjøringen av den fremtidige L. Ron Hubbard Hall i Clearwater, et praktfullt auditorium utformet til å ha plass til tusener med evne til å omdannes for konferanser og banketter, supplert av en vakkert utformet L. Ron Hubbard Park. Det elegante digitale designkonseptet for prosjektet presenterte tilskuerne med en fasilitet som vil dekke et helt kvartal i sentrum av Clearwater.

Et av kveldens mest etterlengtede elementer hyllet verdensmestrene blant dem som spiller det som har blitt kjent som Fødselsdagsspillet, som presenterer kirkene og misjonene i Scientology som skapte den største ekspansjon i løpet av de siste 12 månedene. Ifølge historien ble spillet født for lenge siden da L. Ron Hubbard ble spurt om hva han ønsket seg til fødselsdagen sin og han spøkefullt svarte: femdobbel ekspansjon. Det var den ekspansjonen som ble spillets slagord og har fortsatt årlig siden.

Dette årets verdensmestere i fødselsdagsspillet kom fra tre kontinenter og skiltet med nylig innvidde Ideelle lokaler i hver kategori: Den Ideelle misjonen i Belleair i Florida, den Ideelle organisasjonen i Sydney, Australia, den Ideelle Avanserte Organisasjonen i Los Angeles, og det Ideelle kontinentale forbindelseskontoret for Europa i København.

David Miscavige presenterte også en spesiell pris som hedret en Scientology organisasjon (org) i en klasse for seg selv. Modellen for Ideelle organisasjoner i Los Angeles’ hastighet på ekspansjon var så enorm at de nådde størrelsen til gamle Saint Hill – organisasjonen som L. Ron Hubbard selv ledet i East Grinstead, Sussex. Faktisk oppnådde de denne størrelsen to ganger. Og ved å gjøre dette ble Los Angeles ikke bare en modell som alle andre orger skal emulere, men en fanebærer for en Gullalder for administrasjon, og ble dermed ble tildelt den unike statusen som en org på Modellideell Saint Hill-størrelse.

Og intet LRHs fødselsdagsevent ville være fullstendig uten en livlig og inspirerende biografisk presentasjon til ære for mannen som ble feiret i hans egne ord, med fengslende historier fra et feiende flott liv tilbrakt på kryss og tvers over hele kloden mens han samlet visdom. Dette årets eventyr inkluderte historier fra det sørøstlige Alaska til kysten av Japan og til villmarken på et sted kalt New York City.

Avslutningen på den feststemte kvelden var en funklende fremføring av «Gratulerer med dagen, Ron».