BRIDGE PUBLICATIONS

VERDENS FØRSTE DIGITALE INTERNE TRYKKERI.

Bridge Publications er viet til det ene formålet å plassere Dianetics og Scientology bøker, foredrag og andre religiøse materialer i hendene på enkeltpersoner og organisasjoner verden over – med minimale kostnader og maksimal hastighet.

Enhver idé, og det inkluderer en religion, går bare så langt som det når ut til folk. Når resultater skaper interesse og det sprer seg enormt på folkemunne, må etterspørselen oppfylles, og på mange språk.

Siden utgivelsen av de grunnleggende Dianetics og Scientology bøkene og foredragene i 2007, kalt Grunnsteinene, har scientologer strømmet inn i kirkene sine i større antall enn noen gang tidligere. Dette har i sin tur økt etterspørselen etter materialene. Med medlemmer som går gjennom disse bøkene og foredragene, vokste antallet av nye mennesker som forsøkte å finne ut alt om Scientology. Bridge Publications er en vesentlig del av denne enestående ekspansjonen av Scientology religionen.

Bridge Publications er huset i en 25 640 kvadratmeter stor fasilitet og dekker et helt kvartal. Det er alt under ett tak – administrative kontorer, produksjon og distribusjon. Og alt er utelukkende viet til å gjøre Scientologys grunnlegger L. Ron Hubbards materialer tilgjengelig for alle.

VIDEO

BILDER

STED
Adresse:
5600 E. Olympic Blvd.
Los Angeles, CA 90022
USA

Telefon: 323-888-6200

Få veiledning