NEW ERA PUBLICATIONS INTERNATIONAL APS

New Era Publications og dets motstykke Bridge Publications er viet til det primære formålet å plassere Dianetics og Scientology bøker, foredrag og andre religiøse materialer i hendene på enkeltpersoner og organisasjoner verden over – med minimale kostnader og maksimal hastighet.

Enhver idé, og det inkluderer en religion, går bare så langt som det når ut til folk. Når resultater skaper interesse og det sprer seg enormt på folkemunne, må etterspørselen oppfylles, og på mange språk.

Siden utgivelsen av de grunnleggende Dianetics og Scientology bøkene og foredragene i 2007, kalt Grunnsteinene, har scientologer strømmet inn i kirkene sine i større antall enn noen gang tidligere. Dette har i sin tur økt etterspørselen etter disse materialene. Med medlemmer som går gjennom disse bøkene og foredragene, vokste antallet av nye mennesker som forsøkte å finne ut alt om Scientology. New Era Publications er en vesentlig del av denne enestående ekspansjonen av Scientology religionen.

New Era Publications opptar 17 465 kvadratmeter rom med produksjon, administrative lokaler og lager i Københavns forstad Glostrup. Og alt er utelukkende viet til å gjøre Scientologys grunnlegger L. Ron Hubbards materialer tilgjengelig for alle.

VIDEO

BILDER

STED
Adresse:
Smedeland 20
Glostrup, DK-2600
Danmark

Telefon: + 45 33 73 66 66

Få veiledning