GOLDEN ERA PRODUCTIONS

Golden Era Productions er Scientology Kirkens film- og audioproduksjonsstudio viet til å opprettholde arven etter Grunnleggeren L. Ron Hubbards audiovisuelle verker.

I og med at Scientology ble født i begynnelsen av denne audiovisuelle tidsalderen, så L. Ron Hubbard for seg filmer som en effektiv metode til å kommunisere religionen til alle og enhver. Med det for øye skrev han filmer for å gi en introduksjon til Dianetics og Scientology, opplyse folk om Kirkens servicer og demonstrere den korrekte og standardmessige utøvelsen av religionen. Han bygde på de mest avanserte teknikkene i industrien mens han testet, oppfant og kodifiserte banebrytende prosedyrer for filmkunst og lydopptak samtidig med at han regisserte de første av disse filmene. Videre skrev han instruksjonsmaterialer for de audiovisuelle kunster som Kirkens stabsmedlemmer bruker.

Siden det opprinnelig ble etablert i 1978 har Golden Era Productions utviklet seg til et state-of-the-art produksjonskompleks. Anlegget ligger på en 200 hektars eiendom i Riverside i California, og det inkluderer et filmstudio på over 7400 m² og ypperlige postproduksjon-suiter. Et studio for opptak og miksing av musikk i verdensklasse. Et banebrytende filmlaboratorium og lydrestaureringsstudio som er førende på områdene audiovisuell restaurering og bevaring. Med alt dette, og mer, er dette stedet hvor Golden Era Productions produserer L. Ron Hubbards Dianetics og Scientology filmer og foredrag, så vel som audiovisuelle materialer for samfunnsprogrammene som er basert på hans oppdagelser – og alt sammen med det høyeste nivået av teknisk og estetisk kvalitet.

VIDEO

BILDER