BRINGER SCIENTOLOGY TIL HELE VERDEN

Scientology Media Productions

Scientology Media Productions

– et tjue mål stort kompleks ved Sunset Boulevard i Hollywood i California. Filmstudioet, som opprinnelig ble bygd i 1912, har lydscener, kreative suiter, produksjonsområder for visuelle effekter, redigering, animasjon, lydopptak og -miksing, oversettelse og dubbing på fremmede språk – hvert eneste aspekt av film, kringkastings- og online-produksjon – og alt uten sidestykke noe sted.

LES MER »


Bridge Publications

Siden utgivelsen av de grunnleggende Dianetikk- og Scientology-bøkene og foredragene i 2007, kalt Grunnsteinene, har scientologer strømmet inn i kirkene sine i større antall enn noen gang tidligere. Etterspørselen etter materialene har vokst eksponentielt, og i takt med at medlemmene har kommet igjennom disse bøkene og foredragene, har antallet personer som har kommet inn for å finne ut om Scientology, vokst på liknende måte … LES MER »


INTERNATIONAL DISSEMINATION & DISTRIBUTION CENTER

Det nye 17 000 kvadratmeter store internasjonale disseminerings- og distribusjonssenteret for Scientologykirken er en trykkeri- og produksjonsfasilitet som det bare finnes en av. Det huser fremstilling, distribusjon og administrasjon – det hele under ett tak – og det betjenes utelukkende av medarbeidere fra kirken. Det nye senteret fremstiller dissemineringsmaterialene til de mer enn 10 000 Scientologykirker, -misjoner og tilknyttede grupper over hele verden og gjør det mulig for disse organisasjonene å imøtegå den hittil usette etterspørselen etter Scientology-servicer og programmer. LES MER »


New Era Publications International ApS

Scientology Kirken er en verdensomspennende religion – bare 60 år gammel og allerede favnet av millioner av mennesker. Våre universelle prinsipper tilbyr opplysning og mening til enhver person, uansett kultur eller trosretning. Og vi gjør det på mer enn 50 språk. Millioner av mennesker rundt om på kloden, på hvert eneste av disse språkene, har helt enkelt funnet at: «Scientology virker.» Men å få vår religions materialer til alle disse menneskene i alle disse landene var en utfordring vi var nødt til å møte. LES MER »


Golden Era Productions

Scientology er i sannhet en religion for det 21. århundret og bruker følgelig det nye årtusenets teknologi til å utføre sin religions misjon. Med dette formålet beveget kirken seg inn i multimediealderen med etableringen av toppmoderne film- og lydanlegg på Golden Era Productions. Stedet er et 200 hektar stort område i det sørlige California, og det er her vi har det verdensomspennende dissemineringssenteret for hele Scientology-religionen, som er ansvarlig for produksjonen av alle kirkens filmer, videoer, tv- og Internett-annonser, nettsider og internasjonale tilstelninger.

LES MER »