HVORDAN BEVARE ET LYKKELIG EKTESKAP

Med Scientology prinsipper som viser nøyaktig hva som holder et ekteskap sammen, kan ditt ekteskap bringe uendelig lykke og glede.

Hva avhenger et lykkelig forhold av? Hvilke elementer holder det i live og givende? Og hva kan du gjøre for å få ditt ekteskap til å vare?

Antallet ekteskap er høyere enn antall skilsmisser, men forskjellen blir mindre. Faktisk stammer mange av vanskelighetene i samfunnet fra ødelagte ekteskap, men du kan forhindre ditt fra noensinne å gå nedoverbakke.

De grunnleggende lovene i livet gjelder for ekteskap. Det finnes måter å styrke din kjærlighet på og bygge et forhold som vokser seg sterkere for hver dag som går.

På dette kurset vil du lære det følgende:

  • Bestanddelene som utgjør fundamentet i ethvert forhold – de essensielle elementene for et lykkelig ekteskap.
  • Faktorene som får et forhold til å fortsette å blomstre.
  • Hvorfor et sterkt og varig ekteskap er avhengig av gjensidig tillit, og hvordan du bygger opp denne tilliten i ditt forhold.

Når du bruker kunnskapen du lærer på dette kurset, vil du skape et forhold som dere begge kan dele med glede for en livstid.

«Den største gleden som finnes i livet, er å skape. Vær raus med det!»

– L. Ron Hubbard

«Mens jeg gjorde kurset økte affiniteten for min mann, og mitt ønske om å skape sammen med ham utviklet seg enda mer, større og sterkere. Jeg innså skjønnheten i min forening og for en fantastisk fremtid vi bygger sammen.» – V.D.

«Enhver som noensinne har planlagt å gifte seg eller var gift eller er gift, bør gjøre dette kurset. Det fikk meg til å se hvordan ekteskapet mitt mislyktes og hvorfor, og hvordan jeg kunne ha vært mer ansvarlig, og hvordan jeg kan skape et bedre ekteskap neste gang!» – D.I.

«Jeg elsker virkelig dette kurset. Dette gir oss de grunnleggende verktøyene til å få ekteskapet vårt til å fortsette å blomstre. Skape-skape-skape. God kommunikasjon og validering vil være viktig, sammen med å overholde våre forpliktelser. Vi skal klare det!» – D.H.

«Verktøyene som tilbys på dette kurset er virkelig forbløffende og vakre. Jeg føler meg storartet fordi jeg har gjort dette kurset, og jeg føler meg styrket til å bevare et lykkelig ekteskap, og jeg er nå sikker på at jeg har verktøyene til å gjøre det.» – C.R.P.

Livsforbedringskurs: Skapt for lett, effektiv forståelse

Livsforbedringskurs studeres ved å bruke en Scientology utvikling som kalles et «kontrollark». Hvert trinn på kurset er listet opp i rekkefølge, og man haker dem av etter hvert som de blir fullført. Dette gjør det mulig for hver student å studere i sin egen optimale hastighet.

Lengden på kurset er 3 dager på deltid.

Meld deg på kurset Hvordan bevare et lykkelig ekteskap
SCIENTOLOGY KURS TILBYS DAGLIG

Din nærmeste Scientology organisasjon