PERSONLIGE VERDIER OG INTEGRITET

Å leve opp til dine egne idealer er en sikker vei til suksess. Men uten knowhowen i Scientology til å gjøre det, kan det være vanskelig å oppnå.

En person som er ærlig og åpenhjertig vil få mer gjort og oppnår sine mål mye lettere enn en som er uærlig og tilbaketrukket. Å leve opp til dine egne idealer er en sikker vei til suksess. Men hvordan lever man opp til dem?

Lær hva som ligger til grunn for at folk mister sin personlige integritet og trekker seg tilbake fra andre. Oppdag verktøyene som kan snu om på livet ditt og gjøre deg lykkeligere, mer produktiv og fremgangsrik.

På dette kurset vil du lære det følgende:

  • Hvordan du fastlegger dine egne personlige verdier, og hvordan disse verdiene påvirker din tilværelse.
  • De nøyaktige definisjonene på riktig og galt, og hvordan du kan bruke denne viten til å lede et lykkeligere og mer fremgangsrikt liv.
  • Hvordan du gjenskaper din personlige integritet, forbedrer tilstandene i livet ditt og hjelper andre med å forbedre livene sine.

Som L. Ron Hubbard sier det: «Hvis Mennesket bare kjente den enkle teknologien om Etikk, kunne det oppnå den selvrespekten, personlige tilfredsstillelsen og suksessen for seg selv som dette mennesket bare tror at det kan drømme om, og ikke oppnå.»

Dette kurset er din mulighet til å gjøre disse drømmene til en faktisk realitet. Med knowhowen til å ta hånd om årsakene til uhellene dine, kan du forandre livet ditt til det bedre med løsninger som gjør opp- og nedturer til noe som hører fortiden til.

«Mannen som har sine idealer uansett hvor grundig man prøver å overtale ham til å svikte dem, overlever godt bare så lenge han er trofast mot disse idealene.»

– L. Ron Hubbard

«Jeg er en helt annen person nå. Jeg har aldri hatt en så fantastisk forandring så raskt. Jeg er så mye mer stabil, lykkelig og sikker. Jeg er sikker på meg selv og handlingene mine og vet at jeg kan og vil skape en bedre fremtid.» – M.B.

«Det var en herlig følelse å ha fullført dette kurset fordi det har fått meg til å føle at jeg er verdt noe i livet. Jeg vil ha suksess med å elske meg selv, og det gjør jeg nå. Jeg kaster hatet av meg selv ut av døren.» – H.F.

«Dette er virkelig et kurs i å være i live igjen. Jeg føler en stor lettelse og jeg vet at det er mulig å oppnå større lykke og skape igjen, basert på sannhet, ærlighet og integritet.» – P.G.

Livsforbedringskurs: Skapt for lett, effektiv forståelse

Livsforbedringskurs studeres ved å bruke en Scientology utvikling som kalles et «kontrollark». Hvert trinn på kurset er listet opp i rekkefølge, og man haker dem av etter hvert som de blir fullført. Dette gjør det mulig for hver student å studere i sin egen optimale hastighet.

Lengden på kurset er 7 dager på deltid.

Meld deg på kurset Personlige verdier og integritet
SCIENTOLOGY KURS TILBYS DAGLIG

Din nærmeste Scientology organisasjon