LOS ANGELES, CALIFORNIA

NYTTÅRSFEIRING I SCIENTOLOGY-STIL:
FEIRER EN EKSPANSIV FORTID, RINGER INN EN GRENSELØS FREMTID

31. DESEMBER 2023

Med Shrine Auditorium fullstappet, lukket Scientologister boken på et år uten sidestykke, og gikk inn i en fremtid med grenseløse horisonter i 2024!

En kveld til å saluttere enda et år med uopphørlig global ekspansjon ...

En kveld til å beskue uendelige morgendager ...

En kveld til å få taket til å løfte seg og starte et nytt år!

Den storslagne prakten i Shrine Auditorium i Los Angeles satte scenen for en elegant og oppløftende kveld da mer enn 6500 Scientologister og gjester samlet seg for Scientologys spektakulære nyttårsfeiring.

På et øyeblikk brøt Shrine ut i en kaskade av festlig lys og musikk. Publikum hoppet på beina og forble stående under en åpningskonsert med en rekke internasjonale kunstnere.

Mr. Miscavige setter i gang eventet, lukker boken på et år uten sidestykke og lanserer en fremtid med grenseløse horisonter for 2024.

Med forventningen allerede skyhøy, nådde publikum stratosfæren da mr. David Miscavige, den kirkelige lederen av religionen Scientology, inntok scenen. Den tordnende applausen runget gjennom den store salen og fylte kvelden med en bølge av spenning og dyp betydning.

«Ifølge tradisjonen er vårt nyttårsevent kvelden vi går gjennom de forskjellige sektorene av L. Ron Hubbards teknologi i anvendelse», sa mr. Miscavige. Etter en uhyre spennende forhåndsvisning av det som var i vente for den fantastiske kvelden, la han til: «Vi skåler ikke bare for et år som er gått. Vi skal snarere antenne solid rakettbrennstoff og sprenge taket rett av denne salen når vi tar av inn i nyttåret 2024!»

Med det satte mr. Miscavige i gang en nyttårsfeiring i sann Scientology-stil og presenterte levende historier om Kirkens eksplosive vekst i året som gikk.

USTOPPELIG, EVIG EKSPANSJON

Et mål på den voksende tilstedeværelsen av Scientology var ytterst tydelig i dens globale humanitære initiativer, hvilke samlet en verdensomspennende styrke av frivillige som leverte 10 millioner timer med ubetinget hjelp.

Som svar kom uttrykk for takknemlighet fra hele verden, med proklamasjoner fra:

 • Det amerikanske Røde Kors for «eksepsjonell demonstrasjon av medfølelse og urokkelig engasjement»;
 • Australias nasjonalforsamling for «deres frivilliges engasjement og innsats i våre krisetider»;
 • Storbritannias Underhus «i anerkjennelse av å gå langt utover det forventede»;
 • Og fra maktens korridorer alle andre steder – over 3000 priser og anerkjennelser for å bygge en bedre verden.
 • Samtidig oppløftet Kirken verden gjennom Scientology Network, og mottok anerkjennelser i kategorier som TV-programmer og sosialt ansvar – hvilket nå utgjør mer enn 130 bransjepriser.

  På samme tid tilfredsstilte Scientologys online-univers stigende nysgjerrighet på religionen, med besøkende som meldte seg på et online-kurs hvert 2. minutt – hvilket resulterte i svimlende 1,2 millioner kursfullføringer.

  Men tallet som forutsier den største fremtiden noensinne er 460 tusen kvadratmeter med konstruksjon i gang – og alt for å fordoble Scientologys globale fotavtrykk på fem kontinenter.

  TEKNOLOGIER SOM OPPLØFTER EN SIVILISASJON

  Hvis slike massive forberedelser demonstrerte den ekspanderende fysiske tilstedeværelsen av Scientology, presenterte mr. Miscavige deretter en virvelvind av prestasjoner som gjenspeiler Grunnleggeren L. Ron Hubbards teknologi i anvendelse – et mangfoldig mønster av eksemplariske historier, som hver især illustrerer kraften i globale programmer viet til å fremme sosial forbedring, gruppers velstand og åndelig fremgang.

  Association for Better Living and Education (ABLE) – setter inn programmer for å motvirke stoffmisbruk, analfabetisme, umoral og kriminalitet.

 • I Italia, moderlandet til en 30 milliarder dollars narkohandel og en nasjon med en av de verste avhengighetsratene i Europa, men hvor en Narconon-leder med 40 års erfaring gir stoffavhengige et nytt liv med LRHs teknologi for rehabilitering av stoffmisbrukere. Det er historien om et ekspanderende nettverk av sju Narconon-sentre som strekker seg 1100 kilometer oppover og nedover den italienske støvelen – og redder enda et liv fra avhengighet hver eneste dag.
 • I Nederland anvendte en Amsterdam-basert gruppe av Applied Scholastics-lærere L. Ron Hubbards Studieteknologi til å overvinne utdannelsesbarrierer som stammer fra det nederlandske språkets iboende kompleksiteter. Etter bare 60 timer med undervisning fikk nesten 90 prosent av ellers «håpløse» elever karakterer over det nasjonale gjennomsnittet. Deretter ekspanderte Applied Scholastics-teamet over hele byen med ikke mindre enn seks sentre, hvilket plasserte dem i den øverste 1 prosent av alle undervisningssentrene over hele landet – hvoretter pedagoger anerkjente Studieteknologi som modellen til å oppløfte all nederlandsk læring.
 • I Portland i Oregon, hvor, da pandemien var på sitt verste, underliggende lidenskap og fordommer utløste opptøyer mer enn 100 kvelder på rad – alt mens en bølge av voldsforbrytelser slo alle rekorder. Men inn på banen kommer byens Scientology Kirke med en forsendelse på nesten 44 000 eksemplarer av Veien til lykke inn til hotspots for opptøyer, og oppfordret Portlands borgere til å leve sammen i fred. På hvilket tidspunkt, kall det magi eller kall det sammentreff, opptøyene sluttet brått. Kirkens team og samfunnsgrupper samarbeidet også for personlig utdeling av hefter fra hånd til hånd over hele byen, inklusive hver eneste innbygger i sentrum – hvoretter kriminaliteten falt under pre-pandemiske nivåer.
 • World Institute of Scientology Enterprises (WISE) disseminerer L. Ron Hubbards administrative teknologi (Admin-tech) for gruppers overlevelse og velstand.

 • Fra Australia kommer beretningen om de mektige tvillingbrødrene som er tredjegenerasjonseiere av deres families husbyggefirma. Siden de ble WISE-medlemmer i 2019, har brødrene ekspandert virksomheten fra fire byer til ikke mindre enn 13 byer og tettsteder i dag. Brødrene tredoblet praktisk talt ekspansjonen rett gjennom pandemien og bygde nesten 1000 hjem, og dermed gjenopplivet den store australske drømmen for førstegangs hjemeiere.
 • I Ungarn, med utenlandske multinasjonale selskaper som drev skattede innenlandske husholdningsmerker ut av markedet, besluttet en gründer og WISE-medlem å styrke den ungarske økonomien gjennom ungarskproduserte produkter. Ved å kjøpe en fabrikk for husholdnings- og hudpleieprodukter på randen av konkurs, gjenopplivet han foretaket med administrativ teknologi og oppnådde en 350-dobbelt ekspansjon. Men det var under pandemien at foretaket oppnådde enda større prominens. For med stengte globale forsyningslinjer, og import som plutselig ikke er tilgjengelig, omkonfigurerte han fabrikkens produksjonslinjer til utelukkende å produsere landets mest nødvendige og etterspurte produkt – desinfiseringsmiddel. Hvoretter han offisielt ble utnevnt som en «samfunnskritisk tjenesteleverandør» som til sjuende og sist forsynte over 5,5 millioner liter desinfiseringsmiddel til hele landet – til alle supermarkeder og alle skoler og sykehus. På hvilket tidspunkt foretaket hans mottok utmerkelse etter utmerkelse – inntil han til slutt stod i det ungarske parlamentet for å motta landets prestisjetunge Verdi- og kvalitetspris.
 • Og til sist, fra Sør-Amerika, hvor et Hubbard administrasjonscollege (HCA) Ecuador har uteksaminert over 11 000 fagfolk i LRHs Admin-tech-kurs. HCA gir også rådgivning til virksomheter av alle slag, fra en topprodusent av krydder og te til et fremstående snackmatforetak, og til og med verdens største orkidé-eksportør. Alt i alt har HCA Ecuador brakt administrativ teknologi til over 5000 små og mellomstore bedrifter som representerer hele 6 prosent av landets økonomiske base – hvilket gjorde dem fortjent til en anerkjennelse fra presidentens kontor for å styrke Ecuadors industri til nye høyder av produktivitet.
 • International Hubbard Ecclesiastical League of Pastors (I HELP) og Scientology Missions International (SMI), den verdensomspennende bevegelsen av Scientologys feltgrupper og misjoner.

 • Taichung i Taiwan: I en eksemplarisk demonstrasjon av pionerende Scientologister som åpner enda flere nye inngangsporter til Broen kom en far og datter-duo som etablerte Superior Knowledge-gruppen, og med en tilstedeværelse som utgjør en Ideell gruppe. I et land hvor eldgammel visdom har veket for materiell suksess, er gruppen viet til å skaffe til veie praktisk kunnskap som trenges for sann lykke og velstand. Superior Knowledge befinner seg i en av Taichungs fremste høyteknologiske industriparker og tilveiebringer teknologien i Dianetics og Scientology over hele byens profesjonelle landskap – hvilket allerede ansporer ledende tjenestemenn til å proklamere: «Dere skaper en bedre fremtid for det taiwanske samfunnet.»
 • Tsjekkia: Det er et land hvor et spirende samfunn av pionerende Scientologister arbeider mot målet å etablere en flygedyktig Ideell organisasjon. Med nettopp det for øye bestemte et I HELP-medlem seg for å rekruttere et helt team til å trene utenlands som Gullalder-auditører og -supervisorer. Hvoretter det ble etablert en splitter ny Scientology misjon i Zbrojnicka i byen Plzeň. Deretter gikk misjonen i gang med levering av introduksjonsservicer i byer over hele Tsjekkia og samtidig etablerte de enda flere nye inngangsporter til Broen – hele 22 nye tsjekkiske I HELP-grupper og 4 nye Scientology misjoner. Som alt i sin tur gav støtet til en proklamasjon fra ordføreren: «Scientology bringer Tsjekkia til en bedre tilstand.»
 • Modena i Italia: Da pandemien utløste nasjonale nedstengninger, bestemte en målrettet Scientologist seg for å gripe øyeblikket til å skape en ny Ideell misjon – og planla og renoverte lokaler for alle misjonens servicer. Så snart restriksjonene tok slutt, falt båndet ved innvielsen. Som en Ideell misjon tilbyr de ikke bare alle Scientology servicer til tilstanden Clear, men de når også ut med en innføring av hvert eneste Kirke-sponsede humanitære initiativ over hele samfunnet: Sannheten om stoff, Youth for Human Rights, Veien til lykke og Frivillige Hjelperes katastroferespons. Til dags dato har de allerede nådd 1 million individer med kampanjematerialer, hele 23 prosent av regionens befolkning. I takknemlighet uttrykte et regionalt rådsmedlem fra den lovgivende forsamling: «Takk for at dere innfører løsninger som forandrer samfunnet vårt til det bedre.»
 • HEDRER DEM SOM OPPLØFTER ANDRE

  «Det bringer oss til nyttårets prisutdeling og det som historisk markerer vår hyllest til en verdensomspennende liga av Power-feltstabsmedlemmer», kunngjorde mr. Miscavige. Deretter inntok et rekordhøyt antall på mer enn 200 feltstabsmedlemmer scenen, og hver av dem mottok en Power-FSM-nål i anerkjennelse for å ha ledsaget minst 100 personer inn på og oppover Broen til total frihet på ett enkelt år. Kronen på prisutdelingen var anerkjennelsen av et uovertruffent antall av seks Elite-FSM-er som hver hjalp minst 1000 individer inn på og oppover Broen bare i året som gikk.

  LANSERING INN I EN STRÅLENDE FREMTID

  «Vi kommer til det kulminerende kapittelet i dette nyttårs-overblikket og den avgjørende lenken mellom gårsdagens historie og morgendagens skjebne.»

  Med det kunngjorde mr. Miscavige fullføringen av konstruksjon for helt nye Ideelle organisasjoner planlagt for innvielse i de første to månedene av 2024:

 • I Austin i Texas, med en Ideell org rett ved siden av University of Texas og rett på byens største sosiale ferdselsåre, viden kjent som The Drag.
 • I Del Valle i Mexico, med en ny Ideell org som rager 12 etasjer opp over et av Mexico Citys mest kulturelt levende områder.
 • I Chicago i Illinois, med en ny Ideell org som står i den berømte Chicago Loop, i et fullstendig renovert landemerke langs byens historiske Printer’s Row.
 • EN SUPER BOWL-INVITASJON

  «La oss nå sette det siste utropstegnet på dette året og vår takeoff inn i 2024, det vil si, vår tradisjonelle velkomst til verden», sa mr. Miscavige. Med det gav han en forhåndsvisning av Scientologys budskap som har premiere under Super Bowl LVIII – en ettertrykkelig invitasjon til folk for å tilfredsstille deres nysgjerrighet og selv finne svaret på spørsmålet av alle spørsmål: Hva er Scientology?


  I hans endelige budskap for kvelden erklærte mr. Miscavige: «Nå som vi har reist på kryss og tvers over hele verden, ferdes over hver sektor av LRHs tekniske anvendelse, avslørt vårt globale budskap for morgendagen og avduket nye Ideelle orger for evigheten, ber jeg dere om å lene dere tilbake og tenke over hvor langt vi har kommet. Og likeledes tenke over hva dere nå er en del av. For ja, dette er et tidløst øyeblikk i historien og en fortelling som vil bli fortalt og gjenfortalt for alltid.

  Men inntil uendeligheten, la hver klokke i denne salen nå begynne å tikke igjen. Fordi klokken er nå startet for oss alle i nedtellingen til takeoff og et år som aldri kommer til å glemmes!»

  Plutselig brøt Shrine ut i et skue av lys, konfetti og jublende sang – en levende metafor for starten på et triumferende og grenseløst 2024!