CLEARWATER, FLORIDA

EPISK EKSPANSJON – EPISK FEIRING: EN WEEKEND SOM HEDRER GRUNNLEGGEREN L. RON HUBBARDs FØDSELSDAG

18. mars 2023

Tusenvis av mennesker fra hele Scientologys verden ankom til religionens internasjonale åndelige hovedsete i Clearwater i Florida for en enestående feiring av Grunnleggeren L. Ron Hubbards Fødselsdag.

Det var en kveld som best kunne beskrives som elektrisk ... sprudlende ... utrolig spennende ...

En kveld da Scientologister reiste fra det europeiske kontinentet, Storbritannia, hele Asia, Australia, New Zealand, Latin-Amerika og fra hele USA for å feire den ene mannen som bringer håp, hjelp og økt evne til millioner av mennesker: L. Ron Hubbard.

Og de hadde mye å feire, inkludert ekspansjonen av Scientology på alle verdens kanter, vinnerne av det legendariske LRHs Fødselsdagsspillet og Gullalderen for administrasjon, med Scientologys monumentale treningsprogram for ledere. Alt i tillegg til en konstellasjon av Ideelle organisasjoner rundt om i verden som stormer mot innvielse.

«I kveld feirer vi L. Ron Hubbards Fødselsdag. Det er en kveld vi tradisjonelt overøser ham med gaven han ønsket seg mest på fødselsdagen sin, til gjengjeld for hans arv – arven av teknologi.»
– Mr. David Miscavige, Styreformann i Religious Technology Center

Det elegante auditoriet i det historiske Fort Harrison ble raskt fylt til full kapasitet. Det var det samme i det historiske Crystal Ballroom, Atriet i Flag-bygningen og alle andre mulige lokaler på Flags campus. Fremmøtet for LRHs Fødselsdagsfeiring 2023 var enestående og slo alle tidligere rekorder med det høyeste fremmøtet noensinne i historien.

Plutselig ble lysene i salen dempet, scenen lyste opp og kvelden satte i gang med en konsert i verdensklasse som slapp løs en bølge av begeistring gjennom publikum og satte scenen for det historiske eventet som skulle komme.

Atmosfæren var full av forventning, og da mr. David Miscavige, kirkelig leder av religionen Scientology, kom inn, spratt publikum opp på beina og hilste ham med en øredøvende applaus som fortsatte ... og fortsatte ... og fortsatte.

«I kveld feirer vi L. Ron Hubbards Fødselsdag», begynte mr. Miscavige. «Det er en kveld vi tradisjonelt overøser ham med gaven han ønsket seg mest på fødselsdagen sin, til gjengjeld for hans arv – arven av teknologi.»

Mr. Miscavige fortsatte: «Så, vil dere vite hvorfor denne kvelden kommer til å bli en episk feiring? Det er fordi i kveld kommer himmelens skyer til å skille seg med et øredøvende tordenskrall, og EKSPANSJONSGAVENE kommer til å regne ned som en styrtende hundreårsstorm!»

Mr. Miscavige presenterte deretter en kaskade av utmerkelser skjenket L. Ron Hubbard i anerkjennelse av hans fødselsdag:

 • Fra delstaten Washington, en proklamasjon og flagg som vaiet over Kongressbygningen til minne om 100 år siden L. Ron Hubbard lanserte sin speiderkarriere i Tacoma;
 • fra Los Angeles Politimuseum, en spesiell hyllest til mr. Hubbards 75‑årsjubileum som spesialbetjent i LA-politiet, et avgjørende skritt på LRHs forskningsvei mot Dianetics;
 • en anerkjennelse fra USAs Kongress som markerer 50 år siden LRH utviklet Scientologys Frivillig Hjelper-program og hyllet den globale styrken som nå står 2,5 millioner sterk;
 • fra ordføreren i Bay Head, New Jersey, hvor LRH skrev Dianetics: Den moderne vitenskap om mental sunnhet, nøkkelen til byen i anerkjennelse av hans «arv til Menneskeheten»;
 • fra representanter fra det historiske teateret i Phoenix i Arizona hvor LRH holdt den skjellsettende Kongressen som forener Dianetics og Scientology, en proklamasjon som hyller LRHs globale innvirkning;
 • fra det amerikanske innenriksdepartementet i Washington, DC, hvor Founding Church of Scientology nå er innført i Nasjonalregisteret for historiske steder. Med det er hvert LRH-landemerke i USA innført og offisielt anerkjent som et sted av betydning i USAs historie;
 • og fra bystyrer, politiet, nasjonale departementer, ambassadører, lovgivere, senatorer og statsministere – mer enn 800 nye anerkjennelser som hedrer L. Ron Hubbard siden begynnelsen av dette tiåret.
 • GULLALDEREN FOR ADMINISTRASJON

  «Og i dette ligger temaet for kveldens feiring – ekspansjon», erklærte mr. Miscavige da kvelden rundet et monumentalt hjørne, og han presenterte den neste fasen av det pågående organisatoriske treningsprogrammet – Gullalderen for administrasjon.

  Mr. Miscavige tok publikum med på en reise som begynte for flere tiår siden, da anmodningen gikk ut til toppledere i Kirken og inviterte dem til Casablanca i Marokko, hvor Sjøorganisasjonens flaggskip Apollo var fortøyd. Så snart de var om bord, ble de ledsaget til L. Ron Hubbards forskningsrom, hvor LRH ønsket dem velkommen til et spesielt treningskurs for ledere.

  Mr. Miscavige transporterte publikum til det øyeblikket i tiden og introduserte praktfulle audiovisuelle presentasjoner med L. Ron Hubbards egen stemme. Her var velkomsten LRH leverte for omtrent 50 år siden – en tale som bare har blitt hørt av ledere invitert inn til kurset.

  Flags publikum, som fullt ut innså øyeblikkets sjeldenhet, lyttet nøye til hvert eneste av mr. Hubbards ord mens han snakket om ledere som studerer alle organisatoriske policyer inntil de er i stand til å anvende disse policyene, ikke utenat, men instinktivt.

  Da mr. Miscavige vendte tilbake til nåtiden, presenterte han et blikk bak kulissene på treningsprogrammet som for tiden er i gang på Flag – det viktigste i Scientologys historie. Han kunngjorde de nesten 800 Kirkelederne som går igjennom nettopp det programmet, og som vil vende tilbake til sine orger verden rundt i 2023.

  GIR GAVEN AV EKSPANSJON

  Deretter kom øyeblikket til å kunngjøre vinnerne av LRHs Fødselsdagsspill. Scenen ble forvandlet til en roseinnrammet vinnersirkel, komplett med glitrende lys, jockeydrakter og skinnende trofeer. Fødselsdagsspillet fortsetter tradisjonen med å hedre L. Ron Hubbard med gaven av ekspansjon i hver eneste Scientology Kirke.

  På grunn av gjentatte nedstengninger og reisebegrensninger var dette tiårets første prisutdeling for Fødselsdagsspillet. Mr. Miscavige introduserte Fødselsdagsspillets mestere ved å si: «Med tanke på at de hjalp til med å holde ting i gang, er det min absolutte ære å presentere alle sammen!» Mr. Miscavige presenterte deretter prisene til de internasjonale mesterne for 2020, 2021 og 2022, og for første gang kronet han Stormesterne for misjoner, Kirker og Sjøorg-organisasjoner.

  De som gikk inn i vinnersirkelen og tok sin plass i Fødselsdagsspillets historie var verdensmestermisjonene: 2020, den Ideelle Scientology misjonen i Miskolc i Ungarn; 2021, den Ideelle misjonen i Costa Rica; 2022, den Ideelle misjonen i Belleair i Florida; og Stormesterne for 2020–2023, den Ideelle misjonen i Bergamo i Italia.

  Scientology Kirkenes verdensmestere inkluderte: 2020, Scientology Kirken i Twin Cities; 2021, Scientology Kirken i Kansas City; 2022, Scientology Kirken i Budapest; og Stormesterne for 2020–2023, Scientology Kirken i Milano.

  I kappløpet mellom Avanserte organisasjoner i Sjøorg-ligaen: På tredjeplass kom den Avanserte organisasjonen for Australasia, den Avanserte organisasjonen i Afrika på andreplass og den som tok førsteplassen og ble kronet som Stormester var den Avanserte organisasjonen for Storbritannia. For Kontinentale forbindelseskontor (CLO)-divisjonen tok CLO Australasia tredjeplass, CLO Europa andreplass og Stormesteren – Det kontinentale forbindelseskontoret for Afrika.

  FREMTIDIG EKSPANSJON

  Mr. Miscavige skiftet eventet inn i høygir og beskrev en imponerende fremtid for Scientology som allerede skapes.

  Han avslørte den første Ideelle orgen for dette året som går inn i konstruksjonsfasen: den fremtidige Ideelle Scientology Kirken i Puerto Rico. 1950-års-bygningen, som står i hjertet av hovedstaden San Juan, ble skapt av en av den legendariske arkitekten Frank Lloyd Wrights tidlige lærlinger.

  Puerto Ricos kommende Ideelle org har en spesiell betydning, gitt mr. Hubbards historie på denne fortryllende øya. I 1933 ledet han landets første fullstendige mineralogiske undersøkelse, og ble senere anerkjent av Representantenes hus i Puerto Rico for å ha spilt en rolle i utformingen av øyas utviklende økonomi – en innvirkning som fremdeles føles den dag i dag. 
Til slutt presenterte mr. Miscavige det «kulminerende stemplet på ekspansjon» – Scientology Network, en stabiliserende og oppløftende styrke for millioner under nedstengninger og ordrer om å holde seg hjemme. Og kanalens prestasjoner gikk utover dens seere; den ble tildelt 69 nye bransjepriser bare siden tiårets begynnelse.

  Mr. Miscavige brakte atter en gang publikum på beina da han forhåndsviste Scientology Networks kommende sesong. Blant de nye sesongprogrammene er den banebrytende serien Freedom-artikler. Denne serien levendegjør L. Ron Hubbards skrifter om spørsmål om individuell frihet, bevaring av menneskerettigheter og de grunnleggende årsakene til samfunnets onder.

  EN GAVE FRA LRH

  Ved avslutningen av denne historiske begivenheten presenterte mr. Miscavige en gave til deltakerne: et minneeksemplar av den historiske journalen L. Ron Hubbard skrev til Scientologister ved den første årsfeiringen av Fødselsdagsspillet. Den journalen sier delvis:

  «Så jeg har en fødselsdagsgave til dere til gjengjeld for den flommen av gode ønsker og gaver dere har sendt meg. Og på samme måte som jeg mottar disse med takknemmelighet, håper jeg at dere vil ta imot denne arven.

  Det er techen. [...]

  Det finnes vyer man aldri har drømt om, det finnes gleder man aldri har kjent, det finnes prakt ikke overgått av noen tidligere prakt. Disse venter dere, men bare hvis dere aksepterer min arv og hjelper til med å gjøre disse tingene virkelige.

  Og i årene som kommer, og i tidsaldrene som følger, vil hyllesten være for deres Fødselsdager, ikke min.»
  – L. Ron Hubbard


  Umiddelbart etter LRHs Fødselsdagsfeiring 2023 ble eventet oversatt til 16 språk og sendt til Scientology Kirker verden rundt.

  Les hva Scientologister hadde å si om dette historiske internasjonale eventet:

  «WOW! Forventningen og spenningen var håndgripelig, det var stappfullt! Overalt på Flag! Et event fylt med håp og visshet for fremtiden, så vel som ekspansjon uten sidestykke!» – F.H.

  «Dette eventet var, å herregud, fantastisk! Inspirerende! Opplivende! Og alt som beskriver å komme tilbake til live! Med alt som har blitt utgitt med den Administrative Teknologien, har vi en fantastisk fremtid foran oss, og det er vanskelig å sette ord på det, fordi jeg er målløs.» – C.T.

  «Det styreformannen klarte å stappe inn i noen få timer var FORBLØFFENDE! LRHs Fødselsdagsspill, treningsprogrammet for ledere, ekspansjonen og så en ny sesong på Scientology TV! Det er fullstendig EPISK!» – B.E.

  «En strålende omstart og avspark på det opprinnelige LRHs Fødselsdagsspillet, og med alle ekspansjonsnyhetene, selv under en pandemi. Budskapet er at det ingenting kan stoppe oss. Fremtiden ser lysere ut enn noensinne, og som styreformannen sa, vi har akkurat begynt!» – P.G.

  «Det var en så storartet og fantastisk feiring! Jeg elsket å se hele teamet av vinnere gjennom de siste par årene. COBs presentasjon oppløftet virkelig stabsmedlemmers status til helter, slik LRH ville at de skulle betraktes.» – N.S.

  «Det er to store ord, svært viktige ord for dette eventet. EKSPANSJON. Og HASTIGHET. Jeg er overveldet av mengden av produksjon og de utrolige Scientologistene over hele verden som bringer LRHs arv videre.» – R.R.

  «For meg var Scientology TV det mest slagkraftige. Det er utrolig at vi har nytt innhold fra Freedom-artiklene. Fantastisk! Dette eventet var storslagent, slagkraftig og en helt passende hyllest til LRH og fremtiden han plasserte der med sin arv.» – C.H.

  «Å ha alle disse folkene samlet fra hele verden for dette eventet var fantastisk! Jeg er stolt over å være en del av en så stor, effektiv gruppe. Og jeg elsker å se COB!» – C.W.

  «Dette var det beste LRHs Fødselsdagsevent noensinne! Det som slo meg med ledertreningen, er hvor stort det er med så mange mennesker som gjør det, og hva dette vil bety for planeten vår. Etter å ha sett kveldens event er vår religions fremtid veldig lys, og vi kommer til å ha en masse ekspansjon.» – A.B.

  «Det var et fantastisk event! For en episk feiring av LRHs Fødselsdag. Jeg elsker å se alle vinnerne og all ekspansjonen.» – G.C.

  «COB var fantastisk! Han er den perfekte lederen for vår religion. Det er nesten ubegripelig hvordan han gjør alt han gjør. Jeg er inspirert, og jeg vil stille opp og gjøre mer.» – L.N.

  «Introduksjonen av lederstudentene var utrolig. Og å se disse menneskene gir deg ideen at de ikke bare kommer til å dra tilbake til orgene sine og sette inn noen standardlinjer eller noe slikt. Nei. Dette er en helt ny type sikre og kompetente mennesker.» – L.M.

  «Det er fantastisk å være tilbake på et live-event og se styreformannen og hans entusiasme! Man kan virkelig se at han liker å være her og gjøre dette eventet igjen. Og det er forbløffende hvordan han har håndtert hele den globale situasjonen disse siste par årene.» – J.K.

  «Denne kvelden var av en annen verden! Det var så dypt! Det COB viste oss – ekspansjonen han la frem og planene for fremtiden gjorde meg helimponert! Jeg har aldri opplevd størrelsesordener på dette nivået.» – D.P.

  «Anerkjennelsene for vinnerne av Fødselsdagsspillet var fantastiske. Den treningen av ledere var en glimrende briefing. Den gir inspirasjon og håp – virkelig utrolig – hæren og marinesoldatene for administrasjon vi er i ferd med å lansere.» – D.G.

  «Mengden av ekspansjon som har foregått og forestillingen om fremtidig ekspansjon tar pusten fra deg. Presentasjonen av LRHs Fødselsdagsspill var forbløffende. Å se så mye kombinert kraft og styrke viser igjen hvor stort teamet vårt er over hele planeten.» – K.R.

  «Dette er FANTASTISK! Helt FANTASTISK! Jeg elsker å delta på et live LRHs Fødselsdagsevent. Jeg syntes at presentasjonen av ledertreningen var veldig kraftfull og imponerende.» – M.B.

  «Det var så spesielt! Jeg elsket styreformannens avsluttende tale. Så hjertelig og slagkraftig for feltet og staben. Vår fremtid er STOR, lys og eksplosiv.» – N.S.

  «Wow, wow, wow! For en kveld. Jeg gråt faktisk gledestårer under delen om treningsprogrammet for ledere. Det var vakkert, og det kommer virkelig til å forandre Scientologys verden. Det kommer virkelig til å ta oss til det neste nivået. Jeg er så spent!» – T.C.

  «Hele eventet var absolutt fantastisk. Mamma mia! Hva kan jeg si? Det var helt forbløffende! Det finnes ikke ord for det. Det er bare mer og mer. Ekspansjon! Ekspansjon! Ekspansjon!» – M.L.

  «Dette eventet viser hvor mye som ble oppnådd til tross for de globale distraksjonene. Vi vil oppnå Scientologys mål. Alt i alt var det et storslagent event! Vi har en utrolig fremtid som er så strålende at den nesten er blendende! EPISK!» – J.F.

  «Dette eventet var hinsides utrolig. Ikke bare var det vidunderlig å være sammen igjen, men å høre om ekspansjonen i løpet av de siste årene var fantastisk og inspirerende.» – D.S.

  «Fenomenalt! Av en helt annen verden! LRHs intensjon og formål eksemplifiseres i dette eventet. Og jeg er så glad for å være her med mine venner og Scientologister.» – G.H.

  «LRHs Fødselsdagsfeiring kunne ikke ha vært mer perfekt. Eventet gjorde det som om de siste tre årene ikke tok noen tid i det hele tatt. Jeg kunne se fremtiden og at vi ikke bare er tilbake til det normale, men bedre enn noensinne.» – K.B.