ÅRSAKEN TIL UNDERTRYKKELSE

ONLINE-KURS

På dette kurset vil du lære det følgende:

  • Hvorfor noen som gjør det bra i livet, plutselig kan begynne å klare seg dårlig eller begynne å mislykkes.
  • Tolv bestemmende egenskaper som vil hjelpe deg å gjøre kloke valg angående venner og bekjente.
  • Verktøy du kan bruke til å hjelpe med å lindre andres byrde av undertrykkelse, slik at de kan leve godt og være glade igjen.

Kursoversikt

Hvorfor er noen mennesker oftere syke enn andre? Hvorfor er noen ulykkesfugler? Og finnes det en grunn til at noen lever livet som på en følelsesmessig berg-og-dal-bane? De har det bra den ene dagen og dårlig den neste.

Det finnes en grunn, og den har intet med gudene, skjebnen eller stjernenes posisjon å gjøre. Den faktiske årsaken bak dette fenomenet, og løsningen på det, er blitt forklart i Scientology.

L. Ron Hubbard var i stand til å se gjennom kompleksitetene i menneskers atferd, og oppdage de underliggende faktorene som forklarer fenomenet undertrykkelse av folk. For det er undertrykkelse fra andre som forårsaker disse tilsynelatende tilfeldige hendelsene. I utdragene fra hans verker i dette kurset vil du finne ut hvordan du gjenkjenner mennesker som vil deg vondt, og dem som burde være dine venner. Du vil finne ut hvorfor noen mennesker gjør det dårlig i livet, og hvordan du kan hjelpe dem til å få det bra igjen. Du vil lære om mekanismene bak denne destruktive, men hverdagslige situasjonen, og måter å motvirke den på. Det er data som umiddelbart og konkret virkelig kunne endre livet ditt, akkurat som de har endret livet til andre.

 

Kursdetaljer

Studer med letthet

Dette kurset er lagt opp trinn-for-trinn, med en rekkefølge av ting å studere og praktiske øvelser.

Før du begynner, oppretter du din egen personlige konto på Scientologys nettsted. Når du er logget inn, vil online-programmet styre deg gjennom hvert trinn på kurset til fullføring, med alle kursmaterialer gitt fra Scientologys nettsted.

Kurslengde

8 til 10 timer. Du kan imidlertid gjøre kurset i ditt eget tempo. Det blir med andre ord ikke timet. Kurset er vår gratis service til deg.

Materialer

Hefte: Årsaken til undertrykkelse
eller Scientology Håndboken

Dine kursmaterialer er også integrert i online-kurset. Med andre ord, når du er logget på, kan du lese materialene fra online-kursprogrammet mens du gjør hvert trinn. Vi anbefaler imidlertid at du laster ned heftet gratis eller kjøper det for å lese gjennom det og henvise til det når du ikke er logget på kursprogrammet.

Supervising

Hvis du på noe tidspunkt trenger hjelp med kursoppgavene dine, ikke nøl med å kontakte online-kurssupervisoren din, som du kan nå ved å bruke «Trenger du hjelp?»-knappen i online-kursprogrammet ditt. Online-kurssupervisoren vil hjelpe til med å sørge for at du forstår og oppnår maksimalt utbytte fra kursmaterialene. Sluttresultatet er at du er fullt ut i stand til å anvende dataene som finnes i dem.