https://d1en0cs4s0ez90.cloudfront.net/hls/tv-scientology-ads/no/scientology-ad-decide-for-yourself_60sec_no/scientology-ad-decide-for-yourself_60sec_no.m3u8

ONLINE PERSONLIGHETSTEST

Det første trinnet ditt er så enkelt som å starte en gratis Personlighetstest.

LAST NED SANGEN: SEE FOR YOURSELF

Nysgjerrig på Scientology?

Du er ikke alene. Millioner av nysgjerrige og lidenskapelige tilhengere rundt om i verden har bidratt til å gjøre Scientology til verdens yngste større religion. Vi stiller grunnleggende spørsmål som: Hva er dine mål? Hvorfor er du her? Hva er du? Scientology har svarene på disse spørsmålene og mer til. Scientology tilbyr en nøyaktig rute til åndelig forbedring og en måte å oppnå det på med absolutt sikkerhet.

GET TO KNOW THE REAL YOU

Your first step to find out more can be as simple as a free personality test.

FIND YOUR NEAREST SCIENTOLOGY ORGANIZATION

Det er tusener av Scientology Kirker, misjoner og grupper over hele verden.

DIANETICS & SCIENTOLOGY BOOKS

Dianetics and Scientology books contain fundamental principles about the mindspirit and life that you can put to use in improving your life right away.

BESØK DIN NÆRMESTE SCIENTOLOGY KIRKE
Kom inn og finn ut selv
Finn min lokalitet automatisk »

Kom inn og finn ut selv

Den beste måten å finne ut mer på er å besøke en Scientology Kirke. Her vil du lære mer om vår åndelige teknologi og de praktiske verktøyene du trenger for å oppnå et lykkeligere og mer tilfredsstillende liv.

Alle er velkomne.

VIDEOER FRA SCIENTOLOGY NETWORK
SE HVA SOM SENDES PÅ TV 

TA EN GRATIS ONLINE PERSONLIGHETSTEST

You are a unique individual with your own personality traits—some of these traits enable you to achieve great things in life, and others can seem to hold you back and ultimately stifle your true potential. Enter your information below to get started.
Info om beskyttelse av personlige opplysninger
Dine opplysninger vil bare bli brukt i forbindelse med at du får lagd denne personlighetstesten og får den vurdert. Du har også mulighet for å få mer informasjon om Scientology. Dine opplysninger vil aldri bli solgt eller på annen måte gitt videre til en tredjepart. Hvis du på et tidspunkt ikke lenger ønsker å motta e-poster fra oss skal du bare bruke linken i bunnen av meddelelsen. Du er velkommen til å gjennomgå vår databeskyttelsespolitikk for å få nærmere opplysninger.
?

Både OCA-personlighetstesten og konsultasjonen hvor du gis resultatet er gratis og uforpliktende. Det er simpelthen bare en virkelig god sjanse for å finne ut mer om deg selv.

ONLINE PERSONLIGHETSTEST

Ta en gratis Personlighetstest

Ditt første skritt til å finne ut mer kan være så enkelt som en gratis Personlighetstest.

I det meste av våre liv har vi blitt undervist i å tro at personlighet er et genetisk trekk som ikke kan endres, og at man bare må «leve med det». Dette er ganske enkelt ikke sant. Som millioner av mennesker har oppdaget, kan du endre personligheten din og bli en mye bedre og lykkeligere versjon av deg selv – en som ser livets utfordringer i øynene og overvinner dem lett med kunnskap.

Kjenn dine sterke sider og vit hvordan du kan styrke dem, så du kan få mer ut av livet. Finn ut hvordan din personlighet avgjør din evne til å håndtere mellommenneskelige forhold. Finn dine problemområder og oppdag ditt nivå av lykke, selvtillit, stabilitet og mye mer.

TA DEN MEST NØYAKTIGE OG PÅLITELIGE PERSONLIGHETSTESTEN