https://d1en0cs4s0ez90.cloudfront.net/hls/tv-scientology-ads/no/scientology-ad-be-more-scn-tv_2min_no/scientology-ad-be-more-scn-tv_2min_no.m3u8

BLI KJENT MED DITT SANNE JEG

Ditt første skritt til å finne ut mer kan være så enkelt som en gratis personlighetstest.

Nysgjerrig på Scientology?

Få et blikk inne i en Scientology Kirke med denne omvisningen som dekker de mange fasetter som utgjør grunnlaget for verdens yngste større religion. Oppdag det store utvalget av tjenester hver eneste Scientology Kirke gir til enkeltpersoner og lokalsamfunnet. Det er en moderne fusjon av vitenskap og åndelighet, med glødende tilhengere rundt om på kloden. Dette er hvor det hele begynner.

GET TO KNOW THE REAL YOU

Your first step to find out more can be as simple as a free personality test.

FIND YOUR NEAREST SCIENTOLOGY ORGANIZATION

Det er tusener av Scientology Kirker, misjoner og grupper over hele verden.

DIANETICS & SCIENTOLOGY BOOKS

Dianetics and Scientology books contain fundamental principles about the mindspirit and life that you can put to use in improving your life right away.

BESØK DIN NÆRMESTE SCIENTOLOGY KIRKE
Finn min lokalitet automatisk »

Kom inn og finn ut for deg selv

Den beste måten å finne ut mer på er å besøke en Scientology Kirke. Scientology teknologi virker. Den tilbyr praktiske verktøy – virkelige løsninger du ikke vil finne noe annet sted.

Alle er velkomne.

VIDEOER FRA SCIENTOLOGY NETWORK
SE HVA SOM VISES PÅ TV 

TA EN GRATIS ONLINE PERSONLIGHETSTEST

You are a unique individual with your own personality traits—some of these traits enable you to achieve great things in life, and others can seem to hold you back and ultimately stifle your true potential. Enter your information below to get started.
Info om beskyttelse av personlige opplysninger
Dine opplysninger vil bare bli brukt i forbindelse med at du får lagd denne personlighetstesten og får den vurdert. Du har også mulighet for å få mer informasjon om Scientology. Dine opplysninger vil aldri bli solgt eller på annen måte gitt videre til en tredjepart. Hvis du på et tidspunkt ikke lenger ønsker å motta e-poster fra oss skal du bare bruke linken i bunnen av meddelelsen. Du er velkommen til å gjennomgå vår databeskyttelsespolitikk for å få nærmere opplysninger.
?

Både OCA-personlighetstesten og konsultasjonen hvor du gis resultatet er gratis og uforpliktende. Det er simpelthen bare en virkelig god sjanse for å finne ut mer om deg selv.

ONLINE PERSONLIGHETSTEST

Ta en gratis personlighetstest

Ditt første skritt til å finne ut mer kan være så enkelt som en gratis personlighetstest.

I mesteparten av livet vårt har vi lært å tro at personlighet er et genetisk trekk som ikke kan endres, og at man bare må «leve med det». Dette er ganske enkelt ikke sant. Sannheten er at du kan endre personligheten din og bli en mye bedre og lykkeligere versjon av deg selv – en som ser livets utfordringer i øynene og overvinner dem lett ved å bruke kunnskap – med andre ord, den du virkelig er.

  • Finn dine problemområder og oppdag ditt nivå av lykke, selvtillit, stabilitet og mye mer.
  • Finn ut hvordan personligheten din avgjør din evne til å håndtere mellommenneskelige forhold.
  • Bli kjent med dine sterke sider og hvordan du kan styrke dem, så du kan bli i stand til å oppnå mer i livet.
TA DEN MEST NØYAKTIGE OG PÅLITELIGE PERSONLIGHETSTESTEN