Forringelsen av frihet

Forringelsen av frihet

Det ene ordet «frihet» uttrykker ikke bare grunnleggende rettigheter, så som ytringsfrihet og religionsfrihet, men mange andre livsviktige begreper: mulighet, valg, sikkerhet og til og med lykke. Likevel gjør nettopp den kraften det har at det er mottakelig for misbruk for skadelige formål, stikk i strid med dets sanne betydning. Som en bekreftelse på den grunnleggende anstendigheten og opprettholdelsen av de fundamentale rettighetene til ethvert individ, gir Ron en omfattende forståelse som på en avgjørende måte angår alle. Read More 

buy
110 Nkr
Antall
Språk
Free Shipping Currently eligible for free shipping.
In Stock
Ships within 24 hours
Format:
Compact Disc
Lectures:
1

Videoer

Excerpt

gcui_scientology_videos:video_node_classicsquote_liberty_title

More About Forringelsen av frihet

Jeg innrømmer at en mann en gang imellom vil bli redd og vil bli fullstendig grepet av overbevisningen om at ethvert medmenneske er en trussel. Jeg innrømmer at et menneske kan bli så aberrert at det utgjør en trussel mot størstedelen av samfunnet, og at det i et slikt tilfelle er nødvendig å igjen gjøre det kjent med samfunnet. Men jeg vil ikke innrømme at det finnes et naturlig dårlig, ondt menneske på jorden.L. Ron Hubbard

Det ene ordet «frihet» uttrykker ikke bare grunnleggende rettigheter, så som ytringsfrihet og religionsfrihet, men mange andre livsviktige begreper: mulighet, valg, sikkerhet og til og med lykke. Det er i sannhet et ord som symboliserer hvert eneste menneskes drømmer og mål.

Likevel gjør nettopp den kraften det har at det er mottakelig for misbruk for skadelige formål, stikk i strid med dets sanne betydning. Som konsekvens kan både individuelle og nasjonale friheter brytes ned på en umerkelig måte. Hvis denne forringelsen av frihet ikke oppdages og snus, kan et folk miste mange av sine grunnleggende rettigheter og i siste instans ikke innse og dermed stoppe en gradvis forverring til en politistat.

Det en nasjons innbyggere er mest glad i, avhenger av dens hardt tilkjempede og høyt skattede friheter. Som en bekreftelse på den grunnleggende anstendigheten og opprettholdelsen av de fundamentale rettighetene til ethvert individ, gir Ron en omfattende forståelse som på en avgjørende måte angår alle.