SCIENTOLOGI I DAG

DEN HURTIGST VOKSENDE RELIGIONEN I DET 21. ÅRHUNDRET

SCIENTOLOGIKIRKEN INNVIER HISTORISK BYGNING VED SITT ÅNDELIGE HOVEDKVARTER

CLEARWATER, FLORIDA 29. JUNI 2014

Mer enn 4000 scientologer samlet seg i Clearwater i Florida 29. juni for å markere innvielsen av den historiske Coachman-bygningen. Denne historiske bygningen er nå omdannet til senteret for religiøs undervisning og åndelig veiledning for de mer enn 2000 stabsmedlemmene som står for leveringen av religiøs service ved Flag-Landbasen, det internasjonale åndelige hovedkvarter for Scientologi.

få vite mer

SCIENTOLOGI-MOTORSKIPET FREEWINDS FEIRER 25 ÅR MED HUMANITÆRT BEREDSKAP

DE KARIBISKE ØYENE21. JUNI 2014

Lørdag den 14. juni om aftenen kunne man se fyrverkeri over St. Kitts Bay da Scientologi-motorskipet Freewinds seilte ut på sitt 25-års jubileumstokt.

få vite mer

NY IDEELL ORG I HJERTET AV AUSTRALIAS HAVNEBY

SYDNEY, AUSTRALIA3. MAI 2014

Den 3. mai om kvelden fylte 2500 scientologer fra hele Australia Castlereagh Street for å innvie Scientologikirkens nye ideelle organisasjon (Ideelle org) i Sydney, Australias havneby.

få vite mer

EN LRH-DRØM GJORT TIL VIRKELIGHET: DEN IDEELLE PACIFICA-BROEN

LOS ANGELES, CALIFORNIA8. MARS 2014

Tre innvielsesbånd falt samtidig. Ett for innvielsen av den ideelle Amerikanske Saint Hill Organisasjonen. Et annet for den ideelle Avanserte Organisasjonen i Los Angeles. Og enda ett for å markere fullførelsen av den ideelle Pacifica-Broen – hver org i seg selv en ideell mønster-org.

få vite mer

INNVIELSEN AV EUROPAS IDEELLE INNGANGSPORT TIL OT

KØBENHAVN, DANMARK15. FEBRUAR 2014

Vifting med en hærskare av flagg. Flaggene til mer enn 30 europeiske land vaiet i den danske vinterbrisen. Og tusener av scientologer, som snakket 27 språk, var samlet for å feire.

få vite mer

FEIRER 2013: ÅRET MED EPISKE PRESTASJONER

CLEARWATER I FLORIDA 1. JANUAR 2014

Scientologis nyttårsfeiring, avholdt i Clearwater i Florida, satte kronen på det som bare kan betegnes som Scientologis mest monumentale år.

få vite mer

EN IDEELL ORGANISASJON VED PORTALEN TIL DEN KINESISKTALENDE VERDEN

KAOHSIUNG I TAIWAN7. DESEMBER 2013

Den 7. desember 2013, i et regn av konfetti og en sky av ballonger, jublet en samling på mer enn 4000 da innvielsessløyfen falt ved den første Scientologikirken i Taiwan og den første Ideelle Scientologi-organisasjonen i Asia.

få vite mer

SCIENTOLOGER FRA 172 NASJONER ERKLÆRER: VI ER IAS!

CLEARWATER I FLORIDA 30. NOVEMBER 2013

En ridder på en hvit hingst. Et seremonielt tromme- og sekkepipeorkester. Mer enn 6500 scientologer som representerer bortimot 50 nasjoner går inn i riddersalen for å feire.

få vite mer

EN HONNØR TIL DEM SOM GJORDE SCIENTOLOGIS KATEDRAL MULIG

CLEARWATER I FLORIDA 25. NOVEMBER 2013

«Byggingen av alle store katedraler begynte med plasseringen av en enkelt stein. Byggesteinen i et stort samfunn er enkeltpersonen.» – L. Ron Hubbard

Slik var det med Scientologi-religionens katedral for det 21. århundre, den nye Flag-bygningen i Clearwater i Florida – bygd ved hjelp av bidrag fra individuelle scientologer fra 94 nasjoner og åpnet den 17. november 2013.

få vite mer

SCIENTOLOGIS MAJESTETISKE PRAKT: VÅR KATEDRAL I DET 21. ÅRHUNDRE

CLEARWATER I FLORIDA 17. NOVEMBER 2013

10 273 scientologer. En avventende sløyfe i perfekt balanse. En seremoniell scene. Velkommen til kronen på verket ved toppen av Broen. «Mine venner, scientologer, det beste på planeten venter dere nå, for dørene til deres nye Flag-bygning er åpne og jeg inviterer dere offisielt til å krysse terskelen til en helt ny verden.» – David Miscavige, styreformannen i Religious Technology Center

få vite mer

TEKNOLOGIENS GULLALDER FASE II: SCIENTOLOGI-BROEN TIL TOTAL FRIHET

CLEARWATER I FLORIDA 17. NOVEMBER 2013

Det var den mest monumentale weekenden i vår historie.

Den største sammenkomsten av scientologer noensinne.

Tre episke begivenheter: sju timer med orientering om banebrytende utviklinger fraDavid Miscavige, styreformannen i Religious Technology Center.

få vite mer

NEPAL INNVIER NASJONALT NARCONON-
AVVENNINGSSENTER FOR RUSMISBRUKERE PÅ TOPPEN AV HUBBARD’S PEAK

KATMANDU I NEPAL20. SEP. 2013

Den 20. september 2013 ble et nytt avvenningssenter for rusmisbrukere innviet i Katmandu i Nepal. Innvielsen av dette nye toppmoderne senteret ble muliggjort gjennom sjenerøse finansielle bidrag fra Den internasjonale assosiasjonen av scientologer.

få vite mer

BÅNDET KLIPPES FOR EN NYTT IDEELT SCIENTOLOGI-SENTER I MIDTØSTEN

TEL AVIV, ISRAEL21. AUG. 2012

Den 21. august kom fremstående personer fra byen og landet for øvrig, også religiøse ledere, sammen med scientologer fra Israel og 27 andre nasjoner for å feire åpningen av det nye Scientologi-senteret i Tel Aviv.

få vite mer

SCIENTOLOGIKIRKE ÅPNER DØRENE OG ØNSKER TRE STATER VELKOMMEN

GREATER CINCINNATI25. FEBRUAR 2012

Scientologikirken Greater Cincinnati feiret åpningen av sitt nye store hjem den 25. februar. Over tusen scientologer deltok sammen med representanter fra stat, fylke og by i innvielsen.

få vite mer

CHURCH OF SCIENTOLOGY INNVIER NY KIRKE I CALIFORNIAS HOVEDSTAD

SACRAMENTO, CALIFORNIA28. JANUAR 2012

Californias hovedstad feiret lørdag den 28. januar åpningen av Scientologikirken Sacramento. Innvielses-seremonien ble overvært av mer enn 2.500 scientologer, gjester samt lokale, statlige og nasjonale embetsmenn.

få vite mer

HAMBURG INNVIER EN NY IDEELL SCIENTOLOGI-KIRKE I TYSKLAND

HAMBURG, TYSKLAND21. JANUAR 2012

Lørdag 21. januar åpnet Scientologi-kirken i Hamburg sine dører på nytt med en innvielsesseremoni hvor 1500 scientologer og fremtredende gjester deltok. Åpningen markerte at arbeidet med å gjøre den sju etasjers kirken til en Ideell Scientologi-kirke (Ideell org) var fullført. Den kan nå bedre imøtekomme behovene til Hamburgs voksende Scientologi-menighet og til byen for øvrig.

få vite mer