Frivillige prester – Verden rundt

FRIVILLIGE PRESTER
VERDEN RUNDT

Det finnes over 200 000 Scientologi Frivillige prester, noe som gjør den til en av de største hjelpeorganisasjonene i verden. Og bare i løpet av de siste ti årene har de hjulpet over ti millioner mennesker.

De er trent til å reagere når større katastrofer og personlig krise inntreffer. De kjenner LRHs teknologi og har løsninger fra 19 områder, fra ekteskapsrådgivning og konfliktløsning til å avhjelpe følelsesmessige traumer. Enten de gir øyeblikkelig og effektiv assistanse til ofrene og nødhjelpsarbeiderne i kjølvannet av et jordskjelv eller hjelper en mislykket student med å lære å lese, er de Frivillige prestenes eneste belønning å vite at de hjalp.

Det finnes atten kontinentale Frivillig prest mobile sentre (store gule telt) som har turnert gjennom mer enn 100 land og dekket hundretusener av kilometer, inkludert en Frivillig prest-pram som seilte opp Amazonas elven, sentre som reiser gjennom hele Vest-og Sentral-Afrika og et reisende senter i det indre Australia.

Vår 135 regionale Frivillige prester sine reisende sentre (gule telt), som forvaltes av hver sentrale Scientologikirke i verden, har turnert i byene deres og hjulpet hundretusenvis hvert år.

Volunteer Ministers